لزوم تعریف جایزه برای افزایش مشارکت شهروندان در پروژه‌های شهری اصفهان

وی افزود: این گروه شامل نخبگان، دانشگاهیان، دانشجویان، فارغ‌التحصیلان و حتی شهروندانی هستند که شاید تصور کنند پژوهش تنها یک دانش تخصصی است و نمی‌تواند در عرصه عمومی به حل مسائل شهری کمک کند.

رییس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان بیان کرد: این تجربه برای ما بسیار ارزشمند بود و گفت‌وگوها و تعاملاتی که انجام شد، فهم جدیدی از پژوهش و نقش آن در مدیریت شهری ایجاد کرد.

نباتی‌نژاد با اشاره به اینکه استاندار اصفهان نیز از نمایشگاه بازدید و با حسن‌نظر خود نسبت به این رویداد، از آن حمایت کرد، خاطرنشان کرد: با وجود تعطیلی دو روزه، به‌دلیل فعالیت مترو و تردد شهروندان، حضور مردم در این نمایشگاه چشمگیر و رضایت‌بخش بود و دانشگاه‌ها نیز پیشنهاد دادند که نمایشگاه‌های مشابه دیگری از دستاوردهای پژوهشی، فراتر از هفته پژوهش برگزار شود.

وی تصریح کرد: هر اقدامی در مدیریت شهر نیازمند مطالعه است؛ این مطالعات یا به‌صورت درون‌سازمانی یا از طریق مشاوران متخصص و واجد صلاحیت انجام می‌شود و در هر دو حالت ذی‌نفعان اصلی این پروژه‌ها مردم هستند، بنابراین نظرات آن‌ها در مراحل طراحی و اجرا اهمیت زیادی دارد.

او همچنین افزود: سکوی باشگاه شهراندیشان در این زمینه کمک بسیاری به ما کرده است، البته هنوز تا رسیدن به بلوغ کامل و اطلاع‌رسانی گسترده به تمام شهروندان فاصله داریم، اما تلاش می‌کنیم این سازوکار به‌طور مستمر و نظام‌مند برای دریافت نظرات مردم نهادینه شود.

نباتی‌نژاد با بیان اینکه مشوق‌هایی همچون جوایز مشارکت باید برای پروژه‌های شهری تعریف کنیم تا میزان درگیری ذی‌نفعان و اعلام نظر آن‌ها افزایش پیدا کند، گفت: در نهایت از تلاش‌های مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر و معاونت برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اصفهان تشکر ویژه دارم و امیدواریم با مشارکت‌محوری گام‌های مؤثری برای مدیریت بهتر شهر برداریم.