با حضور معاون سازمان انرژی اتمی و متخصصان صنعت هستهای صورت گرفت
آغاز به کار پنلهای تخصصی نخستین کنفرانس بینالمللی علوم و فنون هستهای
میزگردها و پنلهای تخصصی سیامین کنفرانس ملی هستهای ایران و نخستین کنفرانس بینالمللی علوم و فنون هستهای صبح امروز (دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت ماه) و با حضور معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران و جمعی از متخصصان صنعت هستهای داخلی و خارجی بهطور رسمی در اصفهان آغاز شد.
قنادی در آیین آغاز به کار میزگردها و پنلهای تخصصی این کنفرانسها اظهار کرد: سازمان انرژی اتمی ایران در همه سالهای فعالیت به خدماترسانی گسترده پرداخته و اکنون این سازمان در عرصههای گوناگون توانسته خدمات ارزندهای را به هموطنان ارایه دهد.
معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: چرخه سوخت، تولید برق هستهای، رادیوداروها، رادیوایزوتوپها در صنعت وکشاورزی، گداخت و لیزر از جمله دستاوردها و خدمات صنعت هستهای بوده است.
تدوین سند جامع راهبردی در افق ۱۴۲۰
وی تصریح کرد: همه قسمتها و شرکتهای زیرمجموعه سازمان انرژی اتمی و صنعت هستهای ایران برای ارایه خدمات به مردم بزرگوار کشور مشغول فعالیت هستند.
قنادی عنوان کرد: فعالیتهایی که در سالهای گذشته و در سازمان انرژی اتمی ایران انجام شده بود، بیانگر موفقیتهای این سازمان در عرصه علم و فناوری است.
با توجه به گستره فعالیتها و بر اساس دستور ریاست سازمان، سند جامع راهبردی در افق ۱۴۲۰ تهیه و تدوین شد که مطابق آن نقشه راه ما برای تولید ۲۰ هزار مگاوات براق هستهای، تولید رادیوایزوتوپهای مورد نیاز در صنعت و کشاورزی و نیز حوزه گداخت و لیزر در ۲۰ سال آینده کاملا مشخص شده است.
معاون سازمان انرژی اتمی گفت: اکنون نیروگاه اتمی بوشهر با تولید یک هزار مگاوات برق هستهای درحال فعالیت است و همچنین چند نیروگاه اتمی نیز در دست ساخت داریم و که مطابق برنامهریزی در موعد مقرر به بهرهبرداری خواهند رسید.
وی خاطرنشان کرد: در تولید رادیوداروها در سطح منطقه در رتبه نخست قرار داریم و در سطح جهانی نیز از جایگاه خوبی برخورداریم. سالانه یک میلیون نفر از رادیوداروهای تولیدی سازمان انرژی اتمی ایران استفاده میکنند که برای سالهای آینده، خدمات ما تداوم خواهد داشت.
معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: شاهد برگزاری سی امین کنفرانس ملی هستهای ایران و نخستین کنفرانس بینالمللی علوم و فنون هستهای هستیم و مقالاتی که در این رویدادها ارایه شده در اصل آخرین دستاوردهایی است که در عرصه فناوری هستهای در سازمان انرژی اتمی ایران و بعضی کشورها بهدست آمده است.
وی تصریح کرد: در این رویداد علمی شاهد حضور اساتید و دانشجویان دانشگاهها و پژوهشکدههای گوناگون داخلی و خارجی، متخصصان صنعت هستهای و سایر صنایع و ... هستیم و امیدواریم که دانشجویان و اساتید دانشگاهها با تبادل اطلاعات بتوانند برای فعالیتهای هستهای، اقدامات لازم را انجام دهند.
قنادی عنوان کرد: بر اساس فعالیتهایی که در سالهای اخیر و در صنعت هستهای ایران انجام شده به ارایه اطلاعات میپردازیم زیرا براین باوریم که تبادل اطلاعات سبب ارتقای علمی در سطح داخلی و جهانی فناوری هستهای میشود.