تاییدیهها و تکذیبیههای انتخاباتی - ۳۰ شهریور ۹۱
قالیباف، رضایی، هاشمی، ناطق و. . . اسامی آشنایی هستند که در آستانه هر انتخابات ریاستجمهوری نامشان پررنگ میشود. تعدادی از اینها چندسالی است که پای ثابت انتخابات ریاستجمهوری هستند یا دست کم یکی در میان اعلام حضور میکنند، اولی مثل محسن رضایی و دیگری هم مثل قالیباف. از اینها که بگذریم این بار اسامی دیگری هم مطرح شدهاند که نام آنها غریبه نیست، اما کمتر گمان این میرفت که آنها در قامت کاندیدای انتخابات ظاهر شوند. از آن جمله علی نیکزاد وزیر راه و شهرسازی دولت دهم است و غلامعلی حدادعادل نماینده حامی دولت در مجلس نهم.
قالیباف، رضایی، هاشمی، ناطق و... اسامی آشنایی هستند که در آستانه هر انتخابات ریاستجمهوری نامشان پررنگ میشود. تعدادی از اینها چندسالی است که پای ثابت انتخابات ریاستجمهوری هستند یا دست کم یکی در میان اعلام حضور میکنند، اولی مثل محسن رضایی و دیگری هم مثل قالیباف. از اینها که بگذریم این بار اسامی دیگری هم مطرح شدهاند که نام آنها غریبه نیست، اما کمتر گمان این میرفت که آنها در قامت کاندیدای انتخابات ظاهر شوند. از آن جمله علی نیکزاد وزیر راه و شهرسازی دولت دهم است و غلامعلی حدادعادل نماینده حامی دولت در مجلس نهم. هاشمی رفسنجانی را هم اسم بردهاند و ناطق نوری را هم. ناطق اما تکذیب کرده و هاشمی را هم باهنر میگوید «آمدنش به مصلحت نیست.» ولایتی را از قلم انداخته بودیم در میان این اسامی. «شما»، نشریه حزب موتلفه به تقل از حدادعادل نوشته بود که حداد برای ورودش شرط گذشته و آن هم نیامدن ولایتی است که این هم از سوی نزدیکان حداد تکذیب شد. مصطفی پورمحمدی هم از جمله گزینههایی است که گفته اخبار مربوط به آمدنش را بعدا اعلام میکند. تا اینجا، این شمایی از وضعیت اصولگرایان است که رسیدن به وحدت در آنها به گفته باهنر بعید
است. او پیشبینی کرده که انتخابات پیش رو مثل انتخابات 84 شود و طرفین آن اصولگرا باشند و احتمالا به دور دوم برود. در میان اصلاحطلبان، اما وضعیت نامعلوم است. در حالی که حرف محمدرضا عارف معاون اول دولت اصلاحات مطرح است - و البته کرباسچی گفته بر سر عارف اجماع نمیشود- تابش از نزدیکان خاتمی و نماینده اصلاح طلب مجلس گفته است هنوز زمینه حضور اصلاحطلبان در انتخابات مهیا نیست و آنها منتظر چراغ سبز حاکمیتاند.
ارسال نظر