سینما به روایت عزیز ساعتی
عزیز ساعتی، فیلمبردار و عکاسی است که بعد از دو نمایشگاهی که در سال گذشته برگزار کرد، سومین مجموعه خود را از جمعه ۳۰ فروردین تا چهارم اردیبهشت در گالری گلستان به نمایش گذاشت. او در این سه مجموعه عکسهایی از فیلمهای علی حاتمی، بهرام بیضایی و مسعود کیمیایی را به نمایش گذاشته منتها در این عکسها تهران به روایت این سه کارگردان به روی دیوار رفت. در این نمایشگاه ۱۹ عکس از فیلمهای «دندان مار»، «تیغ و ابریشم» و «رد پای گرگ» نمایش داده شده که از هر اثر سه نسخه قابل چاپ است. ساعتی درباره نگاه کیمیایی به تهران گفته است: «تهران کیمیایی، بالایشهر و پایینشهر دارد و بسیار ملموس است؛ از کوچه دردار بازارچه نواب، خیابان فردوسی گرفته تا نیاوران و فرمانیه و زعفرانیه.
عزیز ساعتی، فیلمبردار و عکاسی است که بعد از دو نمایشگاهی که در سال گذشته برگزار کرد، سومین مجموعه خود را از جمعه 30 فروردین تا چهارم اردیبهشت در گالری گلستان به نمایش گذاشت. او در این سه مجموعه عکسهایی از فیلمهای علی حاتمی، بهرام بیضایی و مسعود کیمیایی را به نمایش گذاشته منتها در این عکسها تهران به روایت این سه کارگردان به روی دیوار رفت. در این نمایشگاه 19 عکس از فیلمهای «دندان مار»، «تیغ و ابریشم» و «رد پای گرگ» نمایش داده شده که از هر اثر سه نسخه قابل چاپ است. ساعتی درباره نگاه کیمیایی به تهران گفته است: «تهران کیمیایی، بالایشهر و پایینشهر دارد و بسیار ملموس است؛ از کوچه دردار بازارچه نواب، خیابان فردوسی گرفته تا نیاوران و فرمانیه و زعفرانیه. او اهل دکور و دکورسازی نیست. تهران را خوب میشناسد و در فیلمهایش از خانهها و خیابانها و محلههای موجود نهایت استفاده را میکند. کیمیایی دیالوگهایش را جوری مینویسد که در یاد مردم عادی و روشنفکر میماند.» مسعود کیمیایی هم در مراسم افتتاحیه نمایشگاه حضور داشت و یکسری کامل از آثار را خرید. هر عکس 600 هزار تومان قیمت داشت و نسخه دوم برخی از آنها هم در همان
روز افتتاحیه به فروش رفت هرچند این عکسها صحنههایی از فیلمهایی را روایت میکردند که کارگردان چیدمان فضا را ترتیب داده بود، اما نگاه عکاس و زاویه دیدی که برای نمایش تهران داشته است، قابل تامل است. رخشان بنیاعتماد، گلچهره سجادیه، مهوش شیخالاسلامی، ایرج طهماسب، نازنین مفخم، هوشنگ گلمکانی و عباس یاری هم از هنرمندانی بودند که در مراسم افتتاحیه حضور داشتند.
ارسال نظر