تیغ دولبه افزایش یارانه نقدی - ۲۱ دی ۹۱
توپ هدفمندی همچنان میان دولت و مجلس میچرخد تا اینکه بالاخره در زمین یکی از دو قوه به زمین بنشیند. ادامه اجرای قانون هدفمندی یارانهها که از سوی مجلسیها نهی میشود و دولتیها بر آن متمایل هستند، این روزها دامنه اختلاف نظرات را افزایش داده است. در این میان با وجود اعمال ممنوعیت قانونی مجلس برای اجرای فاز دوم این قانون در سال جاری، دولت عزم خود را برای عملیاتی کردن آن جزم کرده تا خواسته خود را در واپسین ماههای عمر هشت ساله خود به کرسی بنشاند. بعد از اظهارات صریح رییس جمهور برای بستن پرونده هدفمندی در دولت دهم و امکان افزایش ۵برابری پرداخت یارانه نقدی به خانوارها، موجی از انتقادات به راه افتاد.
توپ هدفمندی همچنان میان دولت و مجلس میچرخد تا اینکه بالاخره در زمین یکی از دو قوه به زمین بنشیند. ادامه اجرای قانون هدفمندی یارانهها که از سوی مجلسیها نهی میشود و دولتیها بر آن متمایل هستند، این روزها دامنه اختلاف نظرات را افزایش داده است.در این میان با وجود اعمال ممنوعیت قانونی مجلس برای اجرای فاز دوم این قانون در سال جاری، دولت عزم خود را برای عملیاتی کردن آن جزم کرده تا خواسته خود را در واپسین ماههای عمر هشت ساله خود به کرسی بنشاند. بعد از اظهارات صریح رییس جمهور برای بستن پرونده هدفمندی در دولت دهم و امکان افزایش 5برابری پرداخت یارانه نقدی به خانوارها، موجی از انتقادات به راه افتاد. دولت نیز در برابر این واکنشها خود را برای اجرای اراده خود مصممتر ساخت و به دستور احمدی نژاد، جلسات ستاد هدفمندی یارانهها که مدتی کمرنگ شده بود، با حضور وزرای اقتصادی جان تازهای گرفت تا شرایط برای ورود به مرحله دوم هدفمندی فراهم شود. قوت گرفتن برگزاری این جلسات بار دیگر مجلسیها را به واکنش وا داشت. در این میان، لاریجانی با تاکید بر تاثیر اجرای این قانون بر افزایش قیمتها، متذکر شد؛ مردم دوست ندارند پولی در یک جیب
آنها گذاشته شود و سه برابر آن از جیب دیگرشان برداشته شود. به اعتقاد وی؛ امروز مردم توان پرداخت بهای 4 هزار تومانی برای بنزین را ندارند. اما این انتقادات به لاریجانی ختم نشد و «غلامرضا مصباحی مقدم» نیز بار دیگر به مخالفت با خواسته دولت برخاست و اجرای گام دوم هدفمندی را به معنای 6 برابر شدن قیمتها دانست.
ارسال نظر