انبه، رفعکننده بوی نامطبوع بدن
انبه میوهای است که در مناطق گرم رشد میکند و طعم بسیار خوب دارد و میوهای مغذی است. یک عدد انبه متوسط نسبت به بادام برای بدن مغذیتر است. تمامی قسمتهای درخت انبه خاصیت دارویی و درمانی دارد که در این مطلب به نقل از «ehow» به بخشی از خواص آن میپردازیم: آب انبه گرمای بیش از حد بدن را کاهش میدهد و بوی نامطبوع بدن را نیز از بین میبرد. تصفیهکننده خون است و خاصیت تسکیندهنده دارد. انبه نرسیده، منبع عالی ویتامین C است، در تولید کلاژن به پوست کمک میکند، انعطافپذیری رگهای خونی را افزایش میدهد.
انبه میوهای است که در مناطق گرم رشد میکند و طعم بسیار خوب دارد و میوهای مغذی است. یک عدد انبه متوسط نسبت به بادام برای بدن مغذیتر است. تمامی قسمتهای درخت انبه خاصیت دارویی و درمانی دارد که در این مطلب به نقل از «ehow» به بخشی از خواص آن میپردازیم: آب انبه گرمای بیش از حد بدن را کاهش میدهد و بوی نامطبوع بدن را نیز از بین میبرد. تصفیهکننده خون است و خاصیت تسکیندهنده دارد. انبه نرسیده، منبع عالی ویتامین C است، در تولید کلاژن به پوست کمک میکند، انعطافپذیری رگهای خونی را افزایش میدهد. از بیماری اسکوربوت (نوعی بیماری خونی ناشی از کمبود ویتامین ث) پیشگیری میکند. به جذب آهن کمک میکند و قدرت مقاومتی بدن را نیز افزایش میدهد. انبه رسیده از شبکوری، خشکی چشم، نرم شدن قرنیه، خارش و سوزش چشم پیشگیری میکند. جویدن برگهای جوان آن از خونریزی لثه و دندان درد پیشگیری میکند. خوردن انبه خام با کمی نمک و عسل، اسهال، یبوست و سوءهاضمه را برطرف میکند. خوردن انبه با مقداری نمک، تشنگی را رفع میکند و تاثیر آفتاب سوختگی را در تابستان نیز کاهش میدهد. نسبت به انبه رسیده، انبه نارس ویتامین B و C بیشتری دارد. مصرف
روزی یک عدد انبه، در فصل آن باعث بهبود گردش خون، از بین رفتن اختلالات عصبی و تقویت حافظه میشود. پس از مصرف یک انبه رسیده، یک لیوان شیر بخورید. قند موجود در انبه و پروتئین موجود در شیر برای سلامت بدن مفید است. فیبر غیرقابل حل در آن، ضایعات را از روده بزرگ دفع میکند و مانع از یبوست میشود. به افرادی که قصد افزایش وزن دارند کمک میکند.
ارسال نظر