جایزه ملی تعالی سازمانی؛ نشان افتخار سازمانهای سرآمد ایرانی
دوشنبه نهم اسفند ماه چهاردهمین همایش تعالی سازمانی با حضور وزیر صنعت معدن تجارت، رییس سازمان ملّی بهرهوری ایران، معاونان وزیر، جمعی از مدیران عامل شرکتهای سرآمد کشور و مدیران سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد. در این همایش نتایج یکسال تلاش مرکز تعالی سازمانی سازمان مدیریت صنعتی ارائه و جایزه ملّی تعالی سازمانی به سازمانها و شرکتهای سرآمد کشور اعطا شد. به گزارش دنیای اقتصاد،جایزه ملی تعالی سازمانی از سال ۱۳۸۲ با هدف ارتقای نظامهای مدیریتی و بهبود عملکرد بخشهای مختلف اقتصادی و عمومی و بر اساس الگوی ملّی تعالی سازمانی آغاز شد.
دوشنبه نهم اسفند ماه چهاردهمین همایش تعالی سازمانی با حضور وزیر صنعت معدن تجارت، رییس سازمان ملّی بهرهوری ایران، معاونان وزیر، جمعی از مدیران عامل شرکتهای سرآمد کشور و مدیران سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد. در این همایش نتایج یکسال تلاش مرکز تعالی سازمانی سازمان مدیریت صنعتی ارائه و جایزه ملّی تعالی سازمانی به سازمانها و شرکتهای سرآمد کشور اعطا شد. به گزارش دنیای اقتصاد،جایزه ملی تعالی سازمانی از سال ۱۳۸۲ با هدف ارتقای نظامهای مدیریتی و بهبود عملکرد بخشهای مختلف اقتصادی و عمومی و بر اساس الگوی ملّی تعالی سازمانی آغاز شد. سازمان مدیریت صنعتی در ارزیابیهای جایزه ملّی تعالی سازمانی با کمک تیمی از ارزیابان حرفهای، فعالیتها و نتایج سازمانهای متقاضی را از نزدیک مورد بررسی و ارزیابی قرار میدهد.
در این همایش اعلام شد که همه سازمانها و شرکتهای ایرانی (در قالب ۵ بخش ساخت و تولید، خدمات، سلامت، آموزش و بخش عمومی)، در صورت انجام خودارزیابی بر اساس الگوی تعالی سازمانی و به اجرا گذاردن برنامههای بهبود میتوانند متقاضی جایزه ملّی تعالی سازمانی باشند. در چهارده سال گذشته سازمانهای ایرانی بیش از ۱۳۰۰ بار از نزدیک و توسط ارزیابان خبره تعالی سازمانی مورد ارزیابی قرار گرفته اند و نقاط قوت و زمینههای قابل بهبود نظامهای مدیریتی آنها شناسایی شده و بهبود یافته است. در سال ۱۳۹۵ نیز ۷۱ سازمان و شرکت بزرگ و معتبر کشور در جایزه ملّی تعالی سازمانی حضور یافتند که در نهایت ۳ شرکت موفق به دریافت تندیس سیمین شدند و ۸ شرکت تندیس بلورین دریافت کردند و سایر شرکتها نیز در سطوح تقدیرنامه و گواهینامه تعهد به تعالی قرار گرفتند.
ارسال نظر