هویت اصفهان در ساختمان ها گم شده است
گروه گزارش- نمایشگاه در فضایی به مساحت ۹ هزار متر مربع شامل چهار سالن افتتاح شد. درنمایشگاه صنعت ساختمان، ۱۳۱ مشارکت کننده از استان های اصفهان، تهران، البرز، گیلان، فارس، سمنان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و یزد و نمایندگی های فروش کشورهای چین، ایتالیا و آلمان حضور داشتند.
مشارکت کنندگان در این نمایشگاه در زمینه تولید محصولات دکوراسیون داخلی خانه و آشپزخانه، سازه های پیش ساخته و مصالح مرتبط با سبک سازی و مقاوم سازی، انواع تجهیزات الکتریک و الکترونیک ساختمان، فناوری های نوین معماری و بهینه سازی مصرف سوخت، نما و پوشش های خارجی ساختمان و سایر گروه های مرتبط علمی- تخصصی و انجمن ها فعالیت دارند.
گروه گزارش- نمایشگاه در فضایی به مساحت ۹ هزار متر مربع شامل چهار سالن افتتاح شد. درنمایشگاه صنعت ساختمان، ۱۳۱ مشارکت کننده از استان های اصفهان، تهران، البرز، گیلان، فارس، سمنان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و یزد و نمایندگی های فروش کشورهای چین، ایتالیا و آلمان حضور داشتند.
مشارکت کنندگان در این نمایشگاه در زمینه تولید محصولات دکوراسیون داخلی خانه و آشپزخانه، سازه های پیش ساخته و مصالح مرتبط با سبک سازی و مقاوم سازی، انواع تجهیزات الکتریک و الکترونیک ساختمان، فناوری های نوین معماری و بهینه سازی مصرف سوخت، نما و پوشش های خارجی ساختمان و سایر گروه های مرتبط علمی- تخصصی و انجمن ها فعالیت دارند. رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان در نشست خبری که پیش از افتتاح نمایشگاه برگزار شد، هدف از برگزاری این نمایشگاه را آشنایی افراد با مصالح ساختمانی بوم آورد، استفاده از مصالح ساختمانی قابل بازیافت و مناسب برای محیط زیست، مصالح سبک که مصرف آب و انرژی را کاهش می دهند و بررسی چالش ها، کاستی ها و نقاط ضعف وقوت در حاشیه نمایشگاه ذکر کرد. زهتاب هدف اصلی در سازمان را تغییر کاربرد و نگرش به ساختمان از کالای تجاری و سوداگری به کالای مصرفی خواند وادامه داد: استان اصفهان هنوز هویت خود را در دل دوران تاریخی صفویه به دلیل ساخت و سازهای فرهنگی آن زمان جا نهاده و در سال های اخیر ساخت و سازی که بتواند گویای فرهنگ و هویت دوران معاصر به آیندگان باشد، دیده نمی شود.
اکنون که در زمان رکود مسکن به سر می بریم می توان با برندسازی در صنعت ساختمان و ایجاد فضاهای هویت بخش، از ساخت و سازهای تجاری و سوداگرانه فاصله بگیریم. رعایت حقوق شهروندی، اصلی بود که بدان توجه نشده است.زهتاب گفت: باید شخص بهره بردار از ساختمان و دیگرانی که در مجاورت آن ساختمان ساکن هستند، به حقوق هم احترام گذاشته و هیچ یک آزار و اذیت نبینند. به رغم اینکه ۳۰ درصد از سرمایه ملی در صنعت ساخت و ساز استفاده می شود اما عمر مفید ساختمان ها از ۲۵ تا ۳۵ سال تجاوز نمیکند و این در حالی است که نه تنها در کشورهای پیشرفته حتی در آنهایی که از ما عقب تر هستند، عمر مفید ساختمان ها بیش از ۱۰۰سال است.زهتاب دلایل این موضوع را کیفیت پایین مصالح مورد استفاده، بیتوجهی به استاندارد های ساخت و ساز، رعایت نکردن قوانین که مهمترین آن نبود مجری ذی صلاح است خواند وگفت: روی آوردن افراد به تراکم خراب کردن ساختمان ها و ساختن طبقات بیشتر برای برگشت بیشتر سرمایه و سود بالاتر است.
ارسال نظر