دنیای اقتصاد- چهره های شاخص اصلاح طلب این روزها در جلساتی با عنوان سلسله نشست‌های «انقلاب به روایت اصلاحات» در مشهد به بیان مطالبی در خصوص انقلاب اسلامی ایران می‌پردازند.این نشست‌ها به همت معاونت جوانان و دانشجویی کمیته انتخابات ائتلاف فراگیر اصلاح‌طلبان و حامیان دولت و به بهانه سی‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از 15 بهمن ماه آغاز شده و تا 20 بهمن ماه ادامه دارد و ناصر آملی‌مقدم، هادی خانیکی، محمدصادق جوادی حصار، مهدی عبائی خراسانی، غلامعلی رجائی و حجت‌الاسلام سیدهادی خامنه‌ای سخنرانان این نشست‌ها هستند.
امام خمینی(ره) در مقابل تندروی‌ها ایستادگی می‌کرد
به گزارش ایسنا، سرپرست سازمان عدالت و آزادی در خراسان رضوی نیز روز شنبه ۱۵ بهمن ماه در نخستین روز از این سلسله نشستها گفت: امام خمینی(ره) درمقابل بسیاری از تندروی‌ها ایستادگی کردند و روحانیت نیز در جلوگیری از وقوع بسیاری حوادث مؤثر بودند.ناصر آملی اظهار کرد: ما تعیین‌کننده وقوع انقلاب نبوده‌ایم و تنها بازیگران آن بودیم، جریاناتی که درجهان اتفاق افتاد در وقوع انقلاب در ایران هم نقش داشت. وی با بیان اینکه اصلاح‌طلبان از هرنظر نسبت به دیگر اقشار سیاسی اصیل‌تر هستند، عنوان کرد: اصلاح‌طلبان به دنبال نجات و وجاهت بخشیدن به نظام هستند اما در یک چارچوب قانونی و دموکراتیک فعالیت می‌کنند.آملی با بیان اینکه با دیدن برخی از تجربه‌های انقلاب، اصلاح‌طلب شدیم، تصریح کرد: امام خمینی(ره) درمقابل بسیاری از تندروی‌ها ایستادگی کردند و روحانیت نیز در جلوگیری از وقوع بسیاری از حوادث مؤثر بودند. وی عنوان کرد: انقلاب اسلامی ایران در مقایسه با دیگر انقلاب‌ها تلفات جانی بسیار کمی داشت و اگر جنگ اتفاق نمی‌افتاد و مردم شهید نمی‌شدند آمار بسیار پایین‌تر بود.

نباید انقلاب و اصلاحات را مقابل یگدیگر دانست
عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران نیز در نشست جمعه ۱۶ بهمن ماه، اظهار کرد: انقلاب جامعه را از یک مخمصه و فروپاشی نجات داد ولی تبدیل انقلاب به یک نظام کار آسانی نیست و نیازمند دیدگاه اصلاحی است. هادی خانیکی گفت: اصلاحات با اینکه متفاوت است ولی می‌خواهد همان دستاوردهای انقلابی را حفظ کند و جامعه انقلابی جامعه‌ای اخلاقی و بدون فساد است، چیزی که در دولت قبل کمتر آن‌ها را مشاهده کردیم.خانیکی زندگی اصلاحی را بسیار سخت تر از زندگی انقلابی دانست و افزود: در روش اصلاحی بازی کردن با رقیب مهم است و پیروزی باهم و زمانی شکل می‌گیرد که نظریه ها به هم نزدیک شوند. وی ادامه داد: مهمترین مساله در روش اصلاحی تقویت جامعه مدنی است و به اندازه‌ای که جامعه مدنی قوی‌تر باشد روش اصلاحی هم قوی تر می‌شود و اگر نقش گفت‌وگو درست فهمیده شود جامعه مدنی قوی خواهد شد. این عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران با حساس توصیف کردن موقعیت فعلی جامعه گفت: همه تلاش دارند تا با شیوه ای نو و اصلاح طلبانه نقشی در انتخابات پیش رو بیافرینند. وی با بیان اینکه خوانش درست از گذشته می‌تواند حرکت درستی را برای آینده طراحی کند، گفت: صحبت به میان آوردن از انقلاب می‌تواند از منظرهای مختلفی باشد ولی مهم آن است که درک و فهم از گذشته و انقلاب می‌تواند امروزه نقش مهمی در شکل گیری نگاه‌ها ایفا کند.

حکومت پهلوی مصداق زمامداری به شیوه استضعاف بود
به گزارش مهر، مسئول حزب اعتماد ملی خراسان رضوی در سومین نشست که شنبه ۱۷ بهمن ماه برگزار شد، با بیان اینکه مستضعف به معنای عقب نگه داشته شده است، خاطرنشان کرد: حکومت پهلوی مصداق این شیوه زمامداری یعنی عقب نگه داشتن ملت بود.محمدصادق جوادی حصار خاطرنشان کرد: حکومت پهلوی مصداق این شیوه زمامداری یعنی عقب نگه داشتن ملت است اما در حال حاضر عده‌ای می خواهند همان گفتمان موهن، بنیاد بر باد ده را بازتولید کنند و انتقاد را نمی‌پذیرند.