سرمایهگذاری ۷۰ هزار میلیارد ریالی در پروژههای فولاد خراسان رضوی
ایرنا- استاندار خراسان رضوی گفت: بیش از ۷۰ هزار میلیارد ریال از سال گذشته تا کنون در پروژههای فولاد استان سرمایهگذاری شده است.
علیرضا رشیدیان افزود : تا سال ۹۴ پیشرفت پروژههای فولادی خراسان رضوی که ازسالها قبل آغاز شده، حدود ۱۰ درصد بود. وی اظهار کرد: امسال با تلاشهای صورت گرفته برای کمک به تکمیل و راهاندازی این پروژهها، پیشرفت کار بهطور متوسط نزدیک به ۸۰ درصد رسیده است. استاندار خراسان رضوی عنوان کرد: براساس برنامهریزی انجام شده تا پایان سال، دو تا سه مورد از طرحهای بزرگ فولادی استان به سرانجام میرسد و این خود میتواند توسعه، ثبات و پایداری برای مردم استان ایجاد کند.
ایرنا- استاندار خراسان رضوی گفت: بیش از ۷۰ هزار میلیارد ریال از سال گذشته تا کنون در پروژههای فولاد استان سرمایهگذاری شده است.
علیرضا رشیدیان افزود : تا سال ۹۴ پیشرفت پروژههای فولادی خراسان رضوی که ازسالها قبل آغاز شده، حدود ۱۰ درصد بود. وی اظهار کرد: امسال با تلاشهای صورت گرفته برای کمک به تکمیل و راهاندازی این پروژهها، پیشرفت کار بهطور متوسط نزدیک به ۸۰ درصد رسیده است. استاندار خراسان رضوی عنوان کرد: براساس برنامهریزی انجام شده تا پایان سال، دو تا سه مورد از طرحهای بزرگ فولادی استان به سرانجام میرسد و این خود میتواند توسعه، ثبات و پایداری برای مردم استان ایجاد کند. به گفته رشیدیان، برای راهاندازی واحدهای تولیدی نیز در این مدت ۱۳ هزار میلیاردریال ماشینآلات موردنیاز صنعت و تولید وارد شده است که در داخل امکان تولید آنها نبود. وی اظهار کرد: با راهاندازی این واحدهای تولیدی شامل شیشه، کاغذ، گندله و کنسانتره تحول جدی در اشتغال استان ایجاد خواهد شد.
پروژههای نیمهتمام، میراث باقیمانده دولت قبل
رشیدیان با بیان اینکه میراث باقیمانده از دولت قبل بیش از ۲۷ هزار میلیاردریال پروژه نیمهتمام بوده است، افزود: در این مدت تلاش شد بخشی از این پروژهها به انجام برسد. وی افزود: تلاش دولت در تکمیل این طرحها و جلوگیری از اتلاف سرمایههای کشور متمرکز شد و بر این اساس در نخستین گام پروژههای نیمهتمام با پیشرفت فیزیکی بیش از ۸۰ درصد محور عمل قرار گرفت و بخشی به انجام رسید و قسمتی دیگر از پروژهها هم امروز با همه محدودیتهای مالی دولت، مراحل نهایی خود را میگذراند. وی عنوان کرد: فقط در یک مورد کل ظرفیت تصفیهخانههای فاضلاب در مشهد که ۱۰۰ هزار متر مکعب بود با پروژههایی که امروز مراحل نهایی خود را میگذراند به ۲۶۰ هزار متر مکعب معادل یکونیم برابر وضع موجود افزایش مییابد.
وی گفت: استفاده از این ظرفیت فاضلاب آنهم در شرایطی که استان دچار بحران شدید آب است در بخشهای آبیاری فضای سبز و اراضی میتواند برای مشهد و استان راهگشا باشد. رشیدیان ادامه داد: هماکنون روزانه ۶۰۰ هزارمتر مکعب در ایام پیک تولید فاضلاب شهر مشهد است که تصفیه و اختصاص آن به مصرف بخش کشاورزی، صنعتی و فضای سبز شهر تا حد زیادی به کاهش برداشت از منابع آب زیرزمینی کمک میکند. رشیدیان گفت: علاوه بر این دولت در حوزه مخابرات هم سه هزار و ۲۰۰ میلیاردریال پروژه را در هفتههای گذشته به انجام رساند. رشیدیان افزود: در حوزه آموزش و پرورش و توسعه مراکز آموزشی، بهداشتی، درمانی و پوشش سلامت نیز اقداماتی صورت گرفته که گزارش عملکرد آنها از سوی مدیران این حوزهها بهطور کامل در هفته دولت ارائه میشود. وی اظهار کرد: باید مدیران استان دراین هفته گزارش مناسبی از عملکرد خود به مردم ارائه دهند و از فرصت موجود برای اطلاعرسانی و شفافسازی اقدامات صورت گرفته بهره ببرند.
ارسال نظر