با وجود خشکسالی؛
تولید گندم و جو در اصفهان به ۵۰۰ هزار تن رسید
دنیای اقتصاد- استاندار اصفهان گفت: علیرغم خشکسالی شدید حاکم بر استان اصفهان، تولید گندم و جو با ۲۰ درصد افزایش به ۵۰۰ هزار تن رسیده است. رسول زرگرپور در جلسه کارگروه هماهنگی خرید تضمینی گندم استان، اظهارداشت: در سال آبی ۹۴- ۹۵ استان اصفهان جزء پنج استان خشک کشور است که بیشترین درگیری را با خشکسالی داشته و امسال شرایط کاملاً خاص و ویژه دارد. استاندار اصفهان افزود: با برنامه ریزی که در رابطه با توزیع آب در حوضه زاینده رود اتفاق افتاد، شرایط به گونه ای رقم خورد که نه تنها ما در ارتباط با عواقب خشکسالی کاهش محصولی را نداشتیم بلکه براساس آمار و ارقام گزارش شده وضعیت محصولات نسبت به سال گذشته بهتر است.
دنیای اقتصاد- استاندار اصفهان گفت: علیرغم خشکسالی شدید حاکم بر استان اصفهان، تولید گندم و جو با ۲۰ درصد افزایش به ۵۰۰ هزار تن رسیده است. رسول زرگرپور در جلسه کارگروه هماهنگی خرید تضمینی گندم استان، اظهارداشت: در سال آبی ۹۴- ۹۵ استان اصفهان جزء پنج استان خشک کشور است که بیشترین درگیری را با خشکسالی داشته و امسال شرایط کاملاً خاص و ویژه دارد. استاندار اصفهان افزود: با برنامه ریزی که در رابطه با توزیع آب در حوضه زاینده رود اتفاق افتاد، شرایط به گونه ای رقم خورد که نه تنها ما در ارتباط با عواقب خشکسالی کاهش محصولی را نداشتیم بلکه براساس آمار و ارقام گزارش شده وضعیت محصولات نسبت به سال گذشته بهتر است. وی با بیان اینکه خوشبختانه بین ۱۵ تا ۲۰ درصد تولید گندم و جو استان افزایش داشته است، اظهارداشت: پیش بینی می شود امسال حدود ۲۵۰ هزار تن تولید گندم و به همین میزان هم تولید جو داشته باشیم.
زرگرپور گفت: امسال جزء استان هایی هستیم که با خشکسالی شدید مواجهیم و این نشان می دهد که با برنامه ریزی هایی که صورت گرفت از این میزان محدود آب به بهترین صورت استفاده شده است. وی با اشاره به خرید تضمینی ۲۱۰ هزار تن گندم مازاد بر مصرف کشاورزان، تصریح کرد: براساس پیش بینی های صورت گرفته، مسئولین مربوطه باید ترتیبی اتخاذ کنند تا بهای گندم تحویلی کشاورزان به موقع پرداخت شود و کام شیرین آنان تلخ نگردد. استاندار اصفهان با بیان اینکه بالغ بر ۵۵ مرکز خرید اصلی گندم در استان خواهیم داشت، تأکید کرد: این مراکز شامل سیلوهای اصفهان وکاشان و ۱۷ کارخانه ای که می توانند گندم را ذخیره کنند و نزدیک به ۳۵ تعاون روستایی در روستاهای بزرگ هستند و پیش بینی می شود که این مراکز بتوانند بالغ بر ۲۱۰ هزار تن گندم مازاد بر مصرف کشاورزان را با قیمت مصوب دولت خریداری کنند. وی ادامه داد: به محض اینکه خرید از کشاورزان صورت گرفت در سامانه خاصی ورود پیدا می کنند و افراد برای دریافت وجه در نوبت قرار می گیرند و بانک کشاورزی نیز باید به گونه ای عمل کند که در اولین فرصت ممکن وجه کشاورزان پرداخت شود.
ارسال نظر