5 عادت بد که باید همین امروز فراموش کنید
هر کدام از ما عادت‌های داریم. حتی این عادت‌های را به دستگاهای دیجیتالی مانند گوشی هوشمند یا تبلت خود نیز منتقل کرده‌ایم. قطعا تا به حال از این منظر به عادت‌های خود نگاه نکرده‌اید. حتما با خودتان فکر می‌کنید که بدون کوچک‌ترین مشکل یا عادت بدی از گوشی هوشمند خود استفاده می‌کنید؟ یا اینکه یک کاربر مسوول نسبت به گوشی خود هستید که با مراقبت از آن باعث افزیش عمر کارآیی آن می‌شوید؟ اگر پاسخ‌تان به این سوال‌ها مثبت است پیشنهاد می‌کنیم دوباره فکر کنید؛ چراکه گاهی اوقات کارهایی را با این دستگاه‌های دیجیتال انجام می‌دهیم که خودمان هم از آن باخبر نیستیم. اگر از کاربران گوشی آی‌فون هستید و می‌خواهید این عادت‌های ساده و اشتباه را ترک کنید این مطلب را بخوانید:

کشیدن انگشت روی برنامه‌ها به سمت بالا برای بستن آنها
این احتمالا اولین اشتباهی است که کاربران iOS در استفاده از گوشی یا تبلت خود مرتکب می‌شوند. برخلاف آنچه حتی در جدیدترین نسخه‌های سیستم‌عامل اندرویدی مشاهده می‌کنیم و همواره باید به سازماندهی منابع سیستمی از طریق بستن برنامه‌های در حال اجرا اقدام کنیم تا با این روند کارآیی باتری را نیز بهبود ببخشیم، در سیستم‌عامل iOS به برنامه‌های در حال اجرا امکان بازبودن دائمی در پس‌زمینه داده نمی‌شود. در واقع هنگامی که شما با فشردن کلید هوم یک برنامه را کوچک می‌کنید آن پروسه فعال در حافظه نگهداری می‌شود، اما برنامه یادشده تنها ۱۰ دقیقه وقت به‌منظور به اتمام رساندن وظایف خود داشته و پس از آن توسط سیستم به اجبار متوقف خواهد شد.

با این اوصاف استثناهایی هم در این زمینه وجود دارند.برنامه‌هایی که به آنها دسترسی کامل به‌منظور استفاده از اطلاعات جی‌پی‌اس داده شده است، برنامه‌های مرتبط با نقشه و مسیریابی، برنامه‌های پیش‌فرض موجود روی گوشی مانند فیس‌تایم و برنامه‌های ارتباط صوتی از طریق اینترنت (مانند اسکایپ) با تماس‌های در حال اجرا و فعال و همچنین برنامه‌های ویرایش،اجرای موسیقی و همچنین نرم‌افزارهای ضبط صدا از این بسته شدن اجباری مستثنی هستند.این یعنی اینکه برنامه‌هایی که به آنها امکان دسترسی به اطلاعات جی‌پی‌اس را داده‌اید می‌توانند در پس زمینه به‌طور مدت‌دار باز بمانند. دیگر برنامه‌هایی راکه باز هستند و عمل خاصی انجام می‌دهند، نیز با بهره‌گیری از نوار موجود در قسمت بالای صفحه نمایش می‌توانید مشاهده کنید.با رونمایی از تسک سوئیچر جدید در iOS ۷، اپل فرآیند بستن برنامه‌های در حال اجرا را از طریق کشیدن یک انگشت مهیا کرده است. کاربران زیادی تصور می‌کنند بهره‌گیری از تسک سوئیچر که با دوبار پشت سرهم فشردن کلید هوم در دسترس قرار می‌گیرد در واقع لیستی از پروسه‌های در حال اجرا را نمایش می‌دهد، اما مدنظر داشته باشید که این قابلیت در واقع یک دسترسی سریع برای بازگشت به برنامه یا جایی که پیش از آن قرار داشتید در اختیارتان قرار می‌دهد.اکثر برنامه‌های iOS نیازی به بسته‌شدن به این سبک ندارند و با این روند تنها به عدم امکان بازگشت به فعالیت‌های قبلی در برنامه‌ها و مجبورکردن برنامه به بسته شدن و راه‌اندازی از نو در استفاده مجدد منجر شده‌اید.

ارسال ایمیل به خودتان
اگرچه ایمیل کردن یادداشت‌ها، مطالب جالب و یادآورها به خودتان یکی از راه‌حل‌های اولیه به‌منظور تجمیع داده‌های مورد نیاز است، اما در زمینه به‌خاطر سپردن زمان مورد نظر برای مشاهده ایمیل، به‌دست آوردن اطلاعات و البته تجزیه و تحلیل و تقسیم‌بندی داده‌ها، گزینه‌های بهتری نیز وجود دارند. در گام اول باید بپذیرید که ایمیل، ابزاری با کارآیی بالا به‌منظور سازماندهی امور اینچنینی نیست.به‌منظور ذخیره‌کردن یادداشت‌ها و یادآورها می‌توانید از برنامه‌هایی که به همین منظور طراحی شده‌اند استفاده کنید. از سوی دیگر گزینه‌های رایگان زیادی وجود دارند که جای هیچ اما و اگری را برای شما باقی نخواهند گذاشت. با استفاده از این برنامه‌ها می‌توانید به سازماندهی داده‌ها اقدام و نهایتا با سلیقه خود بازیابی اطلاعات را نیز ساده‌تر کنید. آیفون شما به‌طور پیش‌فرض از برنامه‌ نوتی بهره می‌برد که قابلیت‌های فراوانی دارد و در نسخه ۹ این سیستم‌عامل، قرار است با تغییراتی مثبت و بیشتر روبه‌رو شود.

استفاده از گوشی بدون رمز عبور
در صورتی که از آی‌پد خود تنها در منزل استفاده می‌کنید به شما حق می‌دهیم که به خود زحمت تنظیم کدعبور را برای دستگاه ندهید، اما هنگامی که صحبت از آیفون و استفاده از آن در مکان‌های مختلف می‌شود باید یادآور شویم که با عدم تخصیص کد عبور (یا استفاده از کدهای ساده مانند ۱۲۳۴) بازی خطرناکی را آغاز کرده‌اید.این احتمال وجود دارد که شما از ایمیل اصلی خود در آیفون محبوبتان استفاده کنید. با این اوصاف باید مدنظر داشته باشید که با دسترسی‌های غیرمجاز دیگران به‌واسطه عدم تخصیص کد عبور مطمئنا دچار مشکل خواهید شد؛ زیرا به احتمال زیاد شبکه‌های اجتماعی، خریدها و دیگر حساب‌های شما و در درجه اول خود ایمیل در معرض خطر قرار می‌گیرند. آیفون‌های جدید از سیستم تشخیص اثرانگشت نیز بهره می‌برند که رمز عبور را به عنوان یک پشتیبان برای خود می‌بینند و نهایتا شما را از وارد کردن و تایپ اعداد بی‌نیاز می‌کنند. در صورتی که می‌خواهید از امنیت بیشتر اطمینان حاصل کنید بهتر است از گذرواژه‌های ترکیبی عددی-حرفی بهره ببرید.

جست‌وجو به‌دنبال برنامه‌ها در پوشه‌های مختلف
همانند کاربران دیگر اندرویدی مطمئنا شما هم با قراردادن برنامه‌ها در پوشه‌های مختلف سعی در نظم‌دادن به آنها را داشته‌اید. پوشه‌ها گزینه‌هایی ایده‌آل برای پیمایش در میان برنامه‌ها در زمان‌هایی هستند که مثلا چندین بازی را دانلود کرده‌اید و نمی‌دانید از میان آنها کدام یکی را برای بازی کردن انتخاب کنید، اما در زمینه یافتن برنامه‌ها به ویژه در مواقعی که با محدودیت زمانی روبه‌رو هستید گزینه‌هایی کاملا وحشتناک به حساب می‌آیند. در این موارد می‌توانید از قابلیت جست‌وجوی برنامه‌ها که به‌طور پیش‌فرض روی آیفون شما وجود دارد و با کشیدن انگشت به سمت پایین روی صفحه‌نمایش فعال می‌شود استفاده کنید.

تعدد نمایش هشدارها
هشدارهایی که به‌طور خودکار از سوی برنامه‌های مختلف صادر می‌شوند یکی از بهترین روش‌ها به‌منظور تعامل با گوشی هوشمند را فراهم می‌کنند، اما این هشدارها علاوه‌بر برهم زدن تمرکز شما در صورت افزایش، تاثیراتی منفی را نیز بر عملکرد باتری شاهد خواهید بود؛ چراکه در صورت دریافت این پیام‌ها، صفحه‌نمایش گوشی شما باید مرتبا روشن شود. در صورتی که به‌واسطه تعدد این هشدارها همواره با خیل پیام‌های اینچنینی روبه‌رو هستید مطمئن باشید که حجم زیادی از انرژی ذخیره شده در باتری شما و همچنین اینترنت شما به همین روش مصرف می‌شوند.با رفتن به قسمت تنظیمات و در زیرشاخه Notifications می‌توانید برنامه‌هایی که برای شما هشدارهایی صادر می‌کنند و البته نحوه نمایش هشدارها را تنظیم کنید تا قفل صفحه‌نمایش شما خلوت‌تر شود وتنها هشدارهایی که در اسرع وقت باید مشاهده شوند فعال بمانند.