معمای شایعات بانکی
انتشار اخبار و شایعاتی درباره ورشکستگی و ادغام برخی بانکها و موسسات اعتباری در فضای مجازی موجب شده تا سپردهگذاران به سوی بانکها هجوم برده و پول خود را پس بگیرند. با توجه به تجربه تعاونیهای اعتباری ثامنالحجج و میزان و نیز موضوع موسسه کاسپین و سرگردانی سپردهگذاران که هنوز پس از ماهها به سرانجام نرسیده است، حالا نوبت به موسسه اعتباری ثامن رسیده تا شایعه ادغام آن در موسسه اعتباری کوثر - که هماکنون از بانک مرکزی مجوز دارد- و بانک مهر اقتصاد، موجی از نگرانیها را در میان سپردهگذاران ایجاد کند.
انتشار اخبار و شایعاتی درباره ورشکستگی و ادغام برخی بانکها و موسسات اعتباری در فضای مجازی موجب شده تا سپردهگذاران به سوی بانکها هجوم برده و پول خود را پس بگیرند. با توجه به تجربه تعاونیهای اعتباری ثامنالحجج و میزان و نیز موضوع موسسه کاسپین و سرگردانی سپردهگذاران که هنوز پس از ماهها به سرانجام نرسیده است، حالا نوبت به موسسه اعتباری ثامن رسیده تا شایعه ادغام آن در موسسه اعتباری کوثر - که هماکنون از بانک مرکزی مجوز دارد- و بانک مهر اقتصاد، موجی از نگرانیها را در میان سپردهگذاران ایجاد کند. این در حالی است که طبق گفته معاون نظارتی بانک مرکزی اولویت درجهیک بانک مرکزی در ساماندهی موسسات غیرمجاز، حفظ حقوق سپردهگذاران است و اگر سیاستگذار پولی احساس کند خدشهای به این اصل وارد میشود، آن را به مرحله اجرا نخواهد گذاشت.
بر اساس آخرین گزارشها با ادغام موسسه اعتباری کوثر و موسسه اعتباری ثامن و بانک مهراقتصاد، یک بانک جدید در کشور تشکیل میشود که جزو بزرگترین بانکهای خصوصی کشور خواهد بود. معاون نظارتی بانک مرکزی به سپردهگذاران اطمینان داده که بانک مرکزی مدافع حقوق آنان خواهد بود و آسیبی به سپردههایشان وارد نخواهد شد. در حالیکه شایعات و اخبار نادرست موسسات اعتباری و حتی برخی بانکهای بزرگ کشور و بلکه کلیت اقتصاد را نشانه گرفته است، بانک مرکزی در اطلاعیهای از مردم خواست که به شایعات در فضاهای مجازی توجه نکنند و اخبار موثق و مورد تایید بانک مرکزی را صرفا از طریق پایگاه اطلاعرسانی این بانک دریافت کنند. بانک مرکزی اظهار کرده که انتشار این شایعات با هدف تشویش اذهان سپردهگذاران و ایجاد نگرانی در بین آنها انجام میشود. این در حالی است که تجربههای قبلی نشان میدهد هیچ سپردهای در فرایند ادغام، از بین نمیرود.
ارسال نظر