5 راه‌حل برای مشکلات مالی خانوار
سارا بروکس
شما چه پول زیادی داشته باشید چه کم، چه اعتبار زیادی داشته باشید چه کم، به احتمال قوی مسائل مالی برای خانوار شما مطرح است. مشکلات مالی رایج هستند و شامل مسائل مختلفی مانند نداشتن پول کافی، از دست دادن شغل و تضاد ارزشهای مالی می‌شود. موضوعات مالی اغلب هر روز مورد بحث واقع می‌شوند پس چه بر مسائل مالی مسلط باشید و چه در ابتدای راه باشید، موضوعات مالی برای شما و خانواده شما مهم هستند. بیایید به ۵ مشکل عمده مالی خانواده‌ها نگاهی بیندازیم و بعد راه‌حل‌هایی برای آنها ارائه دهیم. نداشتن درآمد کافی
بسیاری از افراد می‌گویند که نداشتن پول و بدهی زیاد بزرگ‌ترین مشکل مالی خانواده‌ها است. آنچه به استرس ناشی از این وضعیت می‌افزاید این است که بیشتر خانواده‌ها بر یک منبع درآمدی تکیه دارند. این شرایط پس‌انداز کردن، کاهش بدهی و افزایش دارایی خالص را تقریبا غیرممکن می‌کند.اگر پول بسیار کمی درمی‌آورید، هر چند شنیدنش سخت هست، اما راه‌حل بسیار ساده است. از هزینه‌هایتان بکاهید یا درآمد ماهیانه خود را افزایش دهید. سعی کنید راه‌هایی برای کاهش هزینه‌های غیرضروری خود بیابید: شام خوردن در رستوران را به حداقل برسانید، هزینه‌های مخابراتی خود را کاهش دهید و عضویتتان در باشگاه ورزشی گرانقیمت را لغو کنید. یک نگاه واقع‌بینانه به درآمد ماهیانه خالص و واقعی خود بیندازید و ببینید که آن پول هر ماه صرف چه می‌شود. شاید یافتن یک شغل نیمه‌وقت برای رساندن وضعیت مالی شما به سطحی که می‌خواهید ضروری باشد، گرچه که ایده‌آل نیست.
بدهی بیش از حد
در آمریکا بدهی خانوارهای دارای کارت‌های اعتباری به‌طور میانگین بیش از 15000 دلار است. میانگین بدهی مسکن 150.000 دلار و متوسط بدهی وام‌های دانشجویی بیش از 30.000 دلار است. بدهی اصلا خوب نیست و برای خانواده‌ها ویرانگر است بنابراین باید کاهش بدهی‌ها را یک اولویت جدی زندگی خود بدانید. احتمالا هر ماه پس از آنکه همه هزینه‌هایتان را پرداخت کردید مبلغ ناچیزی برایتان باقی می‌ماند. بازپرداخت بدهی وام‌های دانشجویی و مسکن هم سال‌ها طول می‌کشد بنابراین نباید اجازه دهید که بدهی‌های دیگر همچون خاری به زندگی شما نیش بزند.
اگر در کلافی از بدهی‌ها گرفتار شده‌اید اولین گام این است که استفاده از آنها را متوقف کنید. به بودجه هر ماه خود توجه کنید و ببینید واقعا بدون کدامیک از هزینه‌ها می‌توانید زندگی کنید. تلاش کنید تا درآمدی اضافه صرفا برای پرداخت بدهی‌هایتان ایجاد کنید. از آن بدهی شروع کنید که سنگین‌تر است و به‌تدریج خروج از این چاه بدهی‌ها را به اولویت زندگی خود تبدیل کنید. البته این کار زمانبر است البته دشوار هم هست اما در نهایت احساس رهایی‌ای که از تسویه حساب‌هایتان خواهید کرد، ارزش آن را خواهد داشت. وقتی که بدهی‌هایتان را پرداخت کردید، از هزینه‌های اغواکننده بعدی بپرهیزید. این را به یک عادت برای خود تبدیل کنید که پیش از هزینه، پول جمع کنید.
بیکاری
یک نفر از هر سه آمریکایی اضطراب از دست دادن شغل خود را دارند. حتی افرادی که شغل‌هایی به ظاهر مطمئن دارند هم گاهی با مشکل از دست دادن شغل مواجه می‌شوند. معمولا از دست دادن شغل شوکه‌کننده و ضربه‌زننده است، به‌ویژه وقتی هزینه‌های خانواده به دو درآمد وابسته باشد.
باید یک برنامه داشته باشید. اگر شما یا همسرتان شغل خود را از دست دهید، چه خواهید کرد؟ اگر مطمئن نیستید، نخستین جایی که باید از آن شروع کنید، یک مکالمه صریح با همسرتان است. گزینه‌های خانواده خود را به بحث بگذارید. این بسیار مهم است که تا جایی که می‌توانید پس‌انداز کنید به‌ویژه در شرایطی که امنیت شغلی درستی ندارید.
پرداخت هزینه‌های درمانی
در آمریکا میانگین بیمه درمانی در هر ماه 300 دلار است اما خانواده‌ها بیش از این می‌پردازند. بی‌تردید هزینه‌های بهداشت و درمان ضروری اما گران هستند.
راه‌حل این است که به بیمه‌های درمانی به‌عنوان یک هزینه ضروری نگاه کنید. در شرایط فعلی بیمه درمانی یک گزینه نیست و برخورداری از بیمه درمانی حس امنیت مالی بسیار مهمی را به خانواده‌ها می‌دهد. وقت کافی برای یافتن بیمه درمانی مناسب صرف کنید. گزینه‌های زیادی برای برخورداری خانواده شما از بیمه درمانی وجود دارد و شا می‌توانید بین آنها گزینه‌ای را که با بودجه ماهانه شما مطابقت دارد انتخاب کنید.
تضاد ارزش‌های مالی
مسائل مالی عامل اصلی اغلب طلاق‌ها در آمریکا هستند. با وجود این ربطی به این موضوع ندارد که یک زوج چقدر درآمد دارند، بلکه بیشتر به اهداف و ارزشی که آنها برای پول قائل هستند ربط دارد.
راه‌حل این است که درباره‌اش صحبت کنید و به یک نقطه مشترک برسید. در ازدواج شما یک تیم می‌شوید؛ این بدان معناست که شما درباره اینکه خانواده‌تان چگونه خرج کند و چگونه پس‌انداز، باید به یک توافق برسید. تبادل نظر و بحث آزاد باید یک روال عادی باشد. در برخی از زندگی‌های موفق، یکی از زوجین منبع درآمد است و دیگری مسوول پس‌انداز، بنابراین اگر در مورد نحوه هزینه و خرج خانوار تبادل‌نظر نشود، این کار میسر نخواهد بود و به ولخرجی خواهد انجامید.