مجلس به دانش رای اعتماد نداد
سرانجام چهارمین وزیر پیشنهادی دولت تدبیر و امید برای تصدی وزارت علوم هم نتوانست رای اعتماد نمایندگان مجلس را بهدست آورد. سرانجامی که از همان روز معرفی وزیر پیشنهادی به مجلس رقم خورده بود. هفته گذشته زمانیکه حسن سبحانینیا شروع به خواندن نامه رئیسجمهور برای معرفی فخرالدین احمدی دانشآشتیانی برای تصدی وزارت علوم کرد، فریادهای از پیش هماهنگ شده «دو، دو» برخی نمایندگان به نشانه اعتراض، فضای مجلس را پر کرد. این فریادها تحت تاثیر موجی از تبلیغات منفی، ادعاهای بیاساس و اتهامات علیه دانشآشتیانی مطرح شد.
سرانجام چهارمین وزیر پیشنهادی دولت تدبیر و امید برای تصدی وزارت علوم هم نتوانست رای اعتماد نمایندگان مجلس را بهدست آورد. سرانجامی که از همان روز معرفی وزیر پیشنهادی به مجلس رقم خورده بود. هفته گذشته زمانیکه حسن سبحانینیا شروع به خواندن نامه رئیسجمهور برای معرفی فخرالدین احمدی دانشآشتیانی برای تصدی وزارت علوم کرد، فریادهای از پیش هماهنگ شده «دو، دو» برخی نمایندگان به نشانه اعتراض، فضای مجلس را پر کرد. این فریادها تحت تاثیر موجی از تبلیغات منفی، ادعاهای بیاساس و اتهامات علیه دانشآشتیانی مطرح شد. موجی که شب قبل از معرفی دانشآشتیانی به مجلس تا عصر روز سهشنبه با پیامکهایی تبلیغی و تخریبی به راه افتاد تا به این شکل فضای مجلس نسبت به چهارمین گزینه پیشنهادی دولت منفی شود و به نظر میرسد که از همان روز سهشنبه مجلس برای رای ندادن به دانشآشتیانی خیز برداشت.با این همه وزیر پیشنهادی دولت، از سهشنبه گذشته رایزنیها و دیدارهای متعددی را با فراکسیون ها، کمیسیونها و چهرههای تاثیرگذار مجلس برگزار کرد تا شاید با پاسخ به اتهامات، ابهامات را رفع کند و فضای مجلس برای کسب رای اعتماد را تلطیف کند. حتی زمانیکه
میلیمنفرد و سمنانیان دو تن از معاونان وزارت علوم برای راهیابی آسانتر وزیر پیشنهادی به مجلس استعفا کردند و نجفی سرپرست وزارت علوم گفت که با استعفای آنها موافقت نکرده است، دانشآشتیانی در اظهارنظری برای اینکه دل نمایندگان را بهدست آورد اعلام کرد که پس از کسب رای از مجلس با استعفای آن دو موافقت خواهد کرد. احمد توکلی، نماینده تهران پیش از این به روحانی پیشنهاد کرده بود که فردی از میان اصلاحطلبان معرفی کند که با مجلس همراهی داشته باشد.
ارسال نظر