تا پایان سال جاری صورت میگیرد
افزایش ۱۰۰۰ تخت بیمارستانی در خراسان رضوی
دنیای اقتصاد، فاطمه رافع- هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی در هفتهای که گذشت، به بهانه هفدهم مرداد ماه و روز خبرنگار میزبان اهالی رسانه بودند و گزارشی از عملکرد معاونتهای مختلف این دانشگاه ارائه کردند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این نشست از افتتاح پنج بیمارستان جدید در خراسان رضوی تا پایان سال جاری خبر داد و اظهار کرد: با افتتاح بیمارستانهای علوی، اکبر، امام خمینی فریمان، خلیلآباد و ۵۴۰ تخت خوابی امام رضا(ع) تا پایان امسال در مجموع، ۱۰۰۰ تخت بیمارستانی به تختهای استان اضافه میشود.
دنیای اقتصاد، فاطمه رافع- هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی در هفتهای که گذشت، به بهانه هفدهم مرداد ماه و روز خبرنگار میزبان اهالی رسانه بودند و گزارشی از عملکرد معاونتهای مختلف این دانشگاه ارائه کردند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این نشست از افتتاح پنج بیمارستان جدید در خراسان رضوی تا پایان سال جاری خبر داد و اظهار کرد: با افتتاح بیمارستانهای علوی، اکبر، امام خمینی فریمان، خلیلآباد و ۵۴۰ تخت خوابی امام رضا(ع) تا پایان امسال در مجموع، ۱۰۰۰ تخت بیمارستانی به تختهای استان اضافه میشود.محمدهادی سعید مدقق همچنین از انجام اقدامات مربوط برای احداث بیمارستان ۱۰۰۰ تخت خوابی در مشهد با مشارکت یک شرکت ایتالیایی خبر داد و ابراز امیدواری کرد کلنگزنی این بیمارستان به زودی انجام شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص اقدامات دانشگاه در راستای ارتقاء هتلینگ در بیمارستانهای دانشگاه خاطرنشان کرد: ظرف سه سال گذشته یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در این راستا هزینه شده است. سعید مدقق توسعه و بهسازی ۱۵ مرکز زایمانی، راهاندازی ۱۴۴ تخت مراقبتهای ویژه در مشهد و سایر شهرستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی، افزایش دو برابری پزشکان متخصص و ... را از اقدامات انجام شده در زمینه توسعه و بازسازی فضاهای بیمارستانی در استان برشمرد. معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به احداث سه مرکز تشخیصی و درمانی سرطان در مشهد و دو مرکز در شهرستان های قوچان و کاشمر، عنوان کرد: توسعه کلینیکهای ویژه برای ارائه خدمات سرپایی به بیماران در پنج نقطه شهر مشهد و هفت شهرستان خراسان رضوی تا پایان سال جاری به اتمام خواهد رسید.
کاهش 36 درصدی کسری پزشک در روستاها
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست از کاهش ۳۶ درصدی کسری پزشک در روستاهای خراسان رضوی خبر داد و خاطرنشان کرد: با افزایش اعتبارات در سالهای اخیر، میزان کسری پزشک در روستاهای استان از ۳۸ به دو درصد رسیده است.حمیدرضا بهرامی با اشاره به تشکیل پرونده الکترونیک سلامت در مناطق تحت پوشش دانشگاه، این امر را برگ برنده دانشگاه علوم پزشکی مشهد دانست و تصریح کرد: با این اقدام ۷۰۰ میلیون تومان در مصرف کاغذ صرفهجویی شد. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بومی بودن را از ویژگیهای این پرونده الکترونیک برشمرد و افزود: پرونده الکترونیک «سینا» در نوع خود منحصر به فرد است زیرا در تمام کشور پرونده الکترونیک «سیب» مورد استفاده قرار میگیرد که متخصصان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پرونده «سینا» نواقص نوع قبلی را برطرف کردهایم.
آغاز رجیستری 10 بیماری
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز از آغاز مرحله نخست طرح ثبت بیماریها یا «رجیستری» در مناطق تحت پوشش دانشگاه خبر داد و عنوان کرد: از این طریق میتوان وضعیت شیوع بیماریهای مختلف در یک منطقه خاص را بررسی کرد. محسن تفقدی با اشاره به راهاندازی طرح «کوهورت» (مطالعه همگروهی) در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، خاطرنشان کرد: در این طرح بین ۱۰ تا ۲۰ هزار نفر از جمعیت یک منطقه، در بازه زمانی ۱۰ ساله به لحاظ شاخصهای سلامت پایش میشوند و نتایج این پژوهش معیارها و شاخصهای بهداشتی و درمانی مناطق تحت پوشش دانشگاه را در آینده مشخص خواهد کرد.محمدرضا صابری، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست از فراخوان دانشگاه برای تأسیس ۸۴ داروخانه جدید در مناطق تحت پوشش خبر داد و ابراز امیدواری کرد تعدادی از این داروخانهها تا پایان سال در مشهد به بهرهبرداری برسد.
ارسال نظر