با نظارت موافقم با فیلترینگ نه
۱- تجربه ایران در مسائل اجتماعی پس از پیروزی انقلاب اسلامی نشان میدهد که هرگاه بحث فیلتر، سختگیری و محدودیت مطرح بوده، در نهایت، از آن عدول کردهایم. مثل استفاده از ویدئو یا ماهواره. البته من کاملا با نظارت بر شبکههای اجتماعی موافق هستم و معتقدم باید درخصوص مسائل فرهنگی، دقت عمل داشته باشیم. اما به نظر من فیلترینگ راه مناسبی برای رسیدن به این هدف نیست. این راه، سادهترین راه است ولی راهحل نیست. همانطور که شبکههای اجتماعی پیش از تلگرام فعال بود، پس از آن نیز اینگونه شبکهها ایجاد خواهند شد.
1- تجربه ایران در مسائل اجتماعی پس از پیروزی انقلاب اسلامی نشان میدهد که هرگاه بحث فیلتر، سختگیری و محدودیت مطرح بوده، در نهایت، از آن عدول کردهایم. مثل استفاده از ویدئو یا ماهواره. البته من کاملا با نظارت بر شبکههای اجتماعی موافق هستم و معتقدم باید درخصوص مسائل فرهنگی، دقت عمل داشته باشیم. اما به نظر من فیلترینگ راه مناسبی برای رسیدن به این هدف نیست. این راه، سادهترین راه است ولی راهحل نیست. همانطور که شبکههای اجتماعی پیش از تلگرام فعال بود، پس از آن نیز اینگونه شبکهها ایجاد خواهند شد.
2- شخصا از این شبکه و کانالی که در این شبکه دارم بهعنوان ابزاری برای سرعت در اطلاعرسانی استفاده میکنم. روشهای سنتی برای اطلاعرسانی تنها در شرایطی خوب است که جامعه مخاطبان محدود به یک شهر یا یک استان باشد. در شرایطی که قرار است روابط نامحدودی ایجاد شود چه داخلی و چه خارجی، نمیتوان از ابزارهای سنتی بهره گرفت. بنابراین ضرورت دارد در یک فضای جهانی فعالیت کنیم. این امر مستلزم آن است که از به روزترین ابزارها استفاده کنیم. باید به این نکته توجه داشت که تصمیمگیریها همیشه بر اساس اطلاعاتی که دریافت میکنیم، اتخاذ میشود. در شرایط کنونی نیز این اطلاعات به سرعت از طریق همین شبکههای اجتماعی در فضای مجازی رد و بدل میشود که تلگرام نیز یکی از پرمخاطب ترین آنهاست. به نظر میرسد فیلترینگ این شبکه، مساوی با عقب ماندگی در تصمیمگیریها است.
ارسال نظر