دنیای اقتصاد: رییس اتاق بازرگانی اصفهان گفت: : مسایل کار و اشتغال در این استان، این شهر را به یک بمب در آستانه انفجار و وقوع فاجعه تبدیل کرده و در 9 ماه گذشته اشتغال زیادی در این استان از بین رفته است. وی تأکید کرد که صنعت نساجی و واحدهای متعدد نساجی این استان، می توانند این بمب را خنثی کنند.
به گزارش روابط عمومی شرکت نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان، نشست دو ساعته بررسی چالش ها و مشکلات صنعت نساجی استان و کشور همزمان با یازدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت نساجی اصفهان و با حضور قائم مقام و معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، مدیر کل دفتر پوشاک و نساجی وزارت صنعت، معدن و تجارت، دبیر انجمن صنفی صنایع نساجی ایران، رییس اتاق بازرگانی اصفهان، رییس سازمان، صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان، مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان اصفهان، مدیرعامل شرکت نمایشگاه های اصفهان، معاون سازمان، صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان، رییس اتحادیه صنفی کارفرمایان صنایع نساجی اصفهان، مدیرعامل شرکت پلی اکریل، رییس اتاق بازرگانی کاشان و جمعی از چهره های شاخص صنعت نساجی استان و کشور در محل دفتر مرکزی شرکت نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان برگزار شد.عبدالوهاب سهل آبادی در این جلسه با اشاره به این که مرکز نمایشگاه اصفهان در شرایط سخت فیزیکی خود در سال های گذشته و دور از همه حاشیه های سیاسی، کیفیت عناوین نمایشگاهی اصفهان را حفظ کرده و حتی ارتقا داد، بیان داشت: نمایشگاه اصفهان کارنامه قابل قبولی از خود به جای گذاشته و در نمایشگاه های خارج از کشور نیز پیشرو بوده است. وی تأکید کرد: ماهیت فعالیت در پروژه نمایشگاه بزرگ اصفهان نیز ادامه همین مسیر باشد و سرمایه گذاری در این پروژه نباید به گونه ای صورت گیرد که از الفبای تخصصی و صنعتی نمایشگاه ها فاصله بگیریم، در غیر این صورت نتیجه مورد نظر به دست نمی آید.

رییس اتاق بازرگانی اصفهان در ادامه به مشکلات فراوان صنعت نساجی در اصفهان اشاره کرد و ادامه داد : وضعیت روز به روز در حال تشدید است و در حال حاضر اکثر شهرک های صنعتی مشکل رکود دارند، به طوری که می توان گفت صنعت اصفهان یک بیمار در حال کما است که حتی در این وضعیت نیز آرامش ندارد.سهل آبادی خطاب به قائم مقام وزیر صنعت که در این جلسه حضور داشت، گفت: سرمایه در گردش واحدها به شدت دچار مشکل است، بانک ها آیین نامه ها را تفسیر به رأی می کنند و چماق مالیات بر سر صنعتگر کوبیده می شود. این در حالی است که بسیاری از واحدها، تولید را متوقف کرده و لیست بیمه کارمندان خود را ارایه می دهند اما ماه ها است حقوق آن ها را پرداخت نکرده اند.وی گفت: چرا صنعتگر نمونه ما باید با ۱۴۰۰ نفر پرسنل سه سال در زندان باشد و بعد فوت کند؟رییس اتاق بازرگانی اصفهان اذعان داشت: ۷۵ درصد مالیات سال آینده کشور بر دوش تولید است؛ چراکه تنها آدم های شناسنامه دار کشور، تولیدگران هستند و دست اداره مالیات به کسی که در کنجی از بازار، کالای بی کیفیت خارجی می خرد و می فروشد، نمی رسد اما فشار آوردن بر کسی که ۲ هزار نیروی کار و لیست بلند بالای مالیاتی دارد، کار آسانی است.

90 درصد برندهای وارداتی پوشاک، تقلبی است
مدیر دفتر پوشاک و نساجی وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در این جلسه گفت: چنان چه برخورد اساسی و ریشه ای با مشکل قاچاق صورت نگیرد، تمام برنامه های وزارت صنعت بر باد می رود. گلناز نصرالهی افزود: ۹۰ درصد منسوجاتی که با عنوان برندهای جهانی و به ویژه از ترکیه وارد می شود، قاچاق و تقلبی است و سود تجاری بسیار بالایی دارد. وی ادامه داد: در بحث قاچاق منسوجات، باید با راهکارهای اصولی و با همکاری تشکل ها حرکت بسیار سریعی را آغاز کرد چراکه با توجه به آسان بودن شرایط تولید و تجارت در کشورهای همسایه، اگر باقی مانده بازار از ما گرفته شود، ، جبران آن بسیار سخت خواهد بود.