آیا مصرف قطرههای چشم روزه را باطل میکند؟
سلامت نیوز: یک فوق تخصص مجاری اشکی و زیبایی گفت: قطره چشم از طریق مجرای اشکی وارد حلق میشود و ممکن است روزه را باطل کند. دکتر محمدحسین افتخاری افزود: وقتی قطره چشم مصرف میشود، سطح چشم بخشی از آن را جذب میکند و مقداری از آن از طریق سوراخی که در پلک بالای چشم وجود دارد، وارد مجرای اشکی و سپس کیسه اشکی میشود و به ته بینی و حلق وارد میشود. وی ادامه داد: استفاده از قطرههای چشمی چون مصرف دارویی دارد، احتمالا روزه را باطل نمیکند، اما افراد میتوانند پس از چکاندن قطره در چشم، گوشه داخلی چشم را به مدت ۱.
سلامت نیوز: یک فوق تخصص مجاری اشکی و زیبایی گفت: قطره چشم از طریق مجرای اشکی وارد حلق میشود و ممکن است روزه را باطل کند. دکتر محمدحسین افتخاری افزود: وقتی قطره چشم مصرف میشود، سطح چشم بخشی از آن را جذب میکند و مقداری از آن از طریق سوراخی که در پلک بالای چشم وجود دارد، وارد مجرای اشکی و سپس کیسه اشکی میشود و به ته بینی و حلق وارد میشود. وی ادامه داد: استفاده از قطرههای چشمی چون مصرف دارویی دارد، احتمالا روزه را باطل نمیکند، اما افراد میتوانند پس از چکاندن قطره در چشم، گوشه داخلی چشم را به مدت 1.5 تا دو دقیقه فشار دهند تا سطح چشم مواد دارویی را جذب و از ورود این مواد به حلق جلوگیری کنند. این فوقتخصص مجاری چشمی همچنین درباره انسداد مجرای چشمی کودکان، گفت: مجرای چشمی کودکان در هنگام تولد مسدود است که این انسداد تا 90 درصد پس از یک سالگی رفع میشود و درصدی نیز با میل زدن مرتفع میشود. افتخاری افزود: در صورتی که با میل زدن که اقدام آزاردهندهای نیست، مشکل انسداد برطرف نشود، باید از عمل BCR برای معالجه استفاده کنیم. وی به خطرات ناشی از مسدود ماندن مجرای چشمی اشاره کرد و گفت: در صورت بسته ماندن مجرای چشمی،
ترشحات آلوده در اطراف چشم باقی میماند و کیسه اشکی به کانون تجمع عفونتها تبدیل میشود که آسیبهای زیادی برای چشم به همراه میآورد. افتخاری ادامه داد: انسداد مجرای چشمی علاوه بر کودکان در چشم بزرگسالان هم وجود دارد و ممکن است از اول در چشم افراد وجود داشته یا به علت عفونتها ایجاد شده باشد.
ارسال نظر