گرایش تدریجی سازندگان خراسانشمالی به انبوه سازی مسکن
ایسنا- رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسانشمالی از تغییر گرایش ذائقه مردم این استان به سوی انبوهسازی خبر داد.
علیاکبر رمضانی با اشاره به اینکه در سال جاری تعداد نقشههای تهیه شده۷۷۷ فقره بوده است، گفت: این تعداد پروانه به لحاظ مساحتی ۲۳۴ هزار و ۳۷۰ متر مربع است. رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسانشمالی افزود: این درحالیست که تعداد پروانههای صادر شده در شش ماه نخست سال گذشته ۴۷۸ فقره با مساحت ۱۲۶ هزار ۵۵۹ متر مربع بوده است. به گفته رمضانی پروانههای صادر شده در سالجاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته از لحاظ تعداد ۶۲.
ایسنا- رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسانشمالی از تغییر گرایش ذائقه مردم این استان به سوی انبوهسازی خبر داد.
علیاکبر رمضانی با اشاره به اینکه در سال جاری تعداد نقشههای تهیه شده۷۷۷ فقره بوده است، گفت: این تعداد پروانه به لحاظ مساحتی ۲۳۴ هزار و ۳۷۰ متر مربع است. رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسانشمالی افزود: این درحالیست که تعداد پروانههای صادر شده در شش ماه نخست سال گذشته ۴۷۸ فقره با مساحت ۱۲۶ هزار ۵۵۹ متر مربع بوده است. به گفته رمضانی پروانههای صادر شده در سالجاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته از لحاظ تعداد ۶۲.۵ درصد و از لحاظ مساحت ۸۵ درصد رشد داشته است و این امر نشان از گرایش مردم به سوی انبوه سازی است. رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسانشمالی اظهار کرد: این تغییر گرایش نشان از آن دارد که در حال حاضر مردم تمایل دارند تا کل تراکم و سطح اشغال استفاده کنند.
رمضانی بیان کرد: ۳۲ درصد از نقشههایی که در سال جاری تهیه شده متعلق به گروه الف( یک تا دو سقف)، ۵۷ درصد متعلق به گروه ب (سه تا پنج سقف) و ۱۰ درصد نیز متعلق به گروه ج( پنج تا هفت سقف) است. وی تصریح کرد: این درحالیست که در شش ماه نخست سال گذشته ۴۴ درصد از نقشهها برای گروه الف، ۴۹ درصد برای گروه ب و هفت درصد نیز برای گروه ج تهیه شده است. رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسانشمالی در ادامه با بیان اینکه ساخت ساختمان با سازههای فلزی در استان کاهش یافته است، گفت: علاوه بر آن ساختمانهای ساخته شده در سال جاری ۸۱ درصد با سازه بتنی، ۱۴ درصد با سازه فلزی و پنج درصد نیز با سایر سازهها ساخته شده است. وی همچنین از برگزاری دومین همایش زلزله در این استان در بهمن ماه سال جاری خبر داد و افزود: برگزاری این همایش با سالگرد بروز زلزله بسیار شدید در بجنورد در ۲۰ سال گذشته مقارن خواهد بود.
رمضانی با اشاره به اینکه در ۱۷ بهمن سال ۷۵ و در ساعت ۱۴:۰۷ زلزله ۶.۷ ریشتری در شهرستان بجنورد اتفاق اقتاد، توضیح داد: در این زلزله ۸۴ نفر کشته شدند و به ۱۷۰ روستا آسیب زده شد. به گفته وی سه روستای ناوه، قزلقان و یکه شاخ نیز ۱۰۰ درصد تخریب شد. رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسانشمالی تصریح کرد: امیداور هستیم تا با برگزاری این همایش مسئولان این امر را که خراسانشمالی برروی کمربند زلزله قرار دارد و سالانه تعداد زیادی زلزله این استان را تکان میدهد جدی تر بگیرند.
ارسال نظر