9 درصد از سهام نمایشگاه به اتاق می رسد

دنیای اقتصاد- مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان گفت: نگاه به نمایشگاه بین‌المللی اصفهان احداث یک شهرک نمایشگاهی است که می‌توان بصورت هم‌زمان، در فضای آن میزبان سه نمایشگاه مختلف و یا یک نمایشگاه بزرگ بود.رسول محققیان، با تشریح ابعاد و ویژگی های این پروژه، گفت: در این پروژه سعی شده است در کنار الگوگیری از مراکز مهم نمایشگاهی جهان، نگاه سخت و صنعتی مراکز نمایشگاهی دیگر کشورها به نگاه شهرک نمایشگاهی در ایران تغییر پیدا کند.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان ادامه داد: مهم‌ترین حسن و عامل این پروژه در کنار هم قرار گرفتن بهره‌بردار و پروژه در کناره یکدیگر است و به همین دلیل در طراحی این پروژه یک هارمونی سازه‌ای می‌بینیم که هماهنگ با سلسله کوه‌های سروشبادران و موج‌های زیبای رودخانه زاینده رود است ، محققیان افزود: شهرک نمایشگاه بین‌المللی اصفهان نزدیک به ۲۲ سال پیش مطرح و از سال ۱۳۸۶ به طور جدی و با نگاهی نو به مرحله اقدام رسید. محققیان تصریح کرد: به علت نزدیکی فرودگاه شهید بهشتی اصفهان به این مرکز قرار شده که طراحی نوری این پروژه به شکلی باشد که هنگام بر خواستن و نشستن هواپیماها در فرودگاه شهید بهشتی اصفهان این پروژه مثل یک مرکز نورانی و درخشان محل ورود اصفهان را مشخص کند.وی تصریح کرد: نمایشگاه در فاز اول با وسعت ۱۵ هزار متر فضای نمایشگاهی احداث می‌شود که ۹ هزار متر فضای مفید خواهد داشت و نهایت در وسعت ۱۸۰ هزار مترمربع فضای نمایشگاهی تکمیل خواهد شد.رسول محققیان تأکید کرد: هر سه فاز این پروژه در یک پلان دیده شده و تمامی کاربری ها از اکنون مشخص است نه اینکه هر بار بنا به یک نیاز جدید، یک قسمت اضافه شده و باعث گردد در هارمونی کلی فضا و انسجام پروژه خللی ایجاد شود. وی همچنین از حضور بهره بردار در کنار طراح به عنوان بزرگ ترین مزیت این پروژه یاد کرد و افزود: از این طریق تمامی موارد لازم برای بهره برداری لحاظ شده و در زمان بهره برداری کمترین نقص احساس خواهد شد.

محققیان اعلام کرد: فضای مفید نمایشگاهی این پروژه تنها در فاز اول، ۲.۵ برابر کل فضای مفید فعلی نمایشگاه های استان است. مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان اظهار کرد: این پروژه نیازمند ۷۴ میلیارد تومان هزینه است و نگاه صرفا صنعتی به این نمایشگاه، نشده است. بلکه در کنار این نمایشگاه مجموعه هتل و رستوران نیز به همراه کافی‌شاپ در نظر گرفته شده و در واقع ۴۵۰۰ متر فضای خدماتی در این نمایشگاه تعبیه خواهد شد. محققیان خاطرنشان کرد: شهرک نمایشگاهی اصفهان یک نمونه کم نظیر در ایران است زیرا نگاه به آن احداث یک شهرک نمایشگاهی است که می‌توان در فضای آن میزبان سه نمایشگاه مختلف هم‌زمان و یا یک نمایشگاه بزرگ بود. رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان،نیز در این دیدار گفت: تصمیم برای افزایش سهام اتاق بازرگانی در پروژه نمایشگاه بزرگ اصفهان، قطعی است و حمایت از این پروژه، رأی ۱۰۰ در صدی هر ۱۵ نفر از هیأت نمایندگان اتاق را به همراه دارد. عبدالوهاب سهل آبادی، اظهار داشت: در همه جهان، شهرداری ها و اتاق های بازرگانی، سهامداران و مالکان اصلی نمایشگاه ها هستند و بدون شک اتاق بازرگانی اصفهان نیز از پروژه ای که رونق اقتصادی استان را به همراه دارد، حمایت خواهد کرد.وی با اشاره به این که اتاق بازرگانی پس از کلنگ زنی این پروژه و پیشرفت محسوس آن، در افزایش سهام خود به قطعیت رسید و هم اکنون یک کرسی از هیأت مدیره نمایشگاه را در اختیار دارد، افزود: اتاق بازرگانی سهام خود را با سرمایه گذاری از طریق تسهیلات و استفاده از ظرفیت انجمن های همگن از ۶ به بیش از ۹ درصد افزایش خواهد داد و امیدواریم دیگر شرکا نیز در این خصوص وارد عمل شوند.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان، به جلسه هیأت نمایندگان اتاق در خصوص پروژه نمایشگاه اشاره کرد و بیان داشت: این افزایش سرمایه، بر اساس نیاز صنعت استان، انجام می شود و تمامی اعضای هیأت نمایندگان در این خصوص اتفاق نظر دارند. سهل آبادی تأکید کرد: از این پس یکی از اعضا همراهی مستقیم با این پروژه خواهد داشت و رابط اتاق و نمایشگاه خواهد بود تا تأمین منابع ملی با سیاست های لازم صورت پذیرد.وی تصریح کرد: به جرأت می توان گفت از میان ۴۷ عنوان نمایشگاهی که سالانه در محل فعلی نمایشگاه اصفهان برگزار می شود، ۳۰ عنوان نمایشگاه، تخصصی و موفق است و با همین مکان فعلی و غیر استاندارد، آبروی اصفهان حفظ شده است اما باید به فکر توسعه این فعالیت بود. به گزارش دنیای اقتصاد، در پایان این دیدار، هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان، حمایت کامل خود را از پروژه شهرک نمایشگاهی اصفهان اعلام نموده و تصمیم گرفت سهام خود را از شش درصد به نه درصد افزایش دهد.