نصب برنامه روی کارت حافظه یا هارد اکسترنال در ویندوز ۱۰
امکان نصب نرمافزار در جایی به جز جایی که ویندوز ۱۰ روی آن نصب شده است، ویژگی است که به احتمال زیاد به کار شما خواهد آمد؛ بنابراین در این آموزش به نحوه نصب برنامه روی کارت حافظه یا هارد اکسترنال در ویندوز ۱۰ میپردازیم. در آپدیت اصلی ویندوز ۱۰ که آذر ماه گذشته منتشر شد، شاهد اضافه شدن امکان نصب نرمافزار روی کارت حافظه یا هارد اکسترنال بودیم، به این ترتیب کاربران قادر هستند اپلیکیشنهای موردنظر خود را به غیر از هارد اصلی که ویندوز ۱۰ روی آن نصب است روی فلش مموری یا کارت حافظه میکرو اس دی هم نصب کنند.
امکان نصب نرمافزار در جایی به جز جایی که ویندوز ۱۰ روی آن نصب شده است، ویژگی است که به احتمال زیاد به کار شما خواهد آمد؛ بنابراین در این آموزش به نحوه نصب برنامه روی کارت حافظه یا هارد اکسترنال در ویندوز ۱۰ میپردازیم.در آپدیت اصلی ویندوز ۱۰ که آذر ماه گذشته منتشر شد، شاهد اضافه شدن امکان نصب نرمافزار روی کارت حافظه یا هارد اکسترنال بودیم، به این ترتیب کاربران قادر هستند اپلیکیشنهای موردنظر خود را به غیر از هارد اصلی که ویندوز ۱۰ روی آن نصب است روی فلش مموری یا کارت حافظه میکرو اس دی هم نصب کنند. این ویژگی به خصوص اگر ویندوز ۱۰ را روی تبلتی نصب کرده باشید که حافظه داخلی کمی داشته باشد بسیار کاربرد دارد. به این ترتیب به راحتی قادر هستید کارت حافظه میکرو اسدی را به تبلت متصل کرده و نرمافزارهای دلخواه را روی آن نصب کنید بدون اینکه نگران اشغال حافظه تبلتی باشید که ویندوز ۱۰ روی آن نصب است. برای آموزش نصب نرمافزار در ویندوز ۱۰ روی حافظههای بیرونی موارد زیر را در نظر داشته باشید:
کارت حافظه میکرو اسدی
انتخاب کارت حافظه میکرو اسدی مناسب با نوع دستگاهی که قرار است نرمافزارهای ویندوز ۱۰ در آن نصب شود. به لحاظ ابعاد فیزیکی، کارتهای حافظه میکرو اسدی مختلفی در بازار موجود است که با این حساب پیشنهاد میکنیم کارت حافظه میکرو اسدی را انتخاب کنید که از لحاظ ابعاد به راحتی در تبلت قرار گیرد.کارتهای حافظه میکرو اسدی موجود در بازار در کنار ظرفیتهای متفاوت با کلاسهای مختلفی نیز به فروش میرسند. این کلاسها در واقع به معنای سرعت کارتهای حافظه میکرو اسدی است و با این حساب کارت حافظهای سریعتر است که کلاس بالاتری داشته باشد. بنابراین پیشنهاد میکنیم از آنجایی که قرار است این کارت حافظه نقش محل نصب اپلیکیشنهای ویندوز ۱۰ را ایفا کند، کارت حافظهای خریداری کنید که کلاس بالاتر و در نتیجه سرعت بیشتری داشته باشد. به این ترتیب اپلیکیشنهای نصب شده با استفاده از سرعت بالای کارت حافظه میکرو اسدی مشکلی در کندی اجرا شدن نخواهند داشت. البته تنها ملاک سرعت کلاس کارت حافظه نیست و بهتر است هنگام خرید به سرعت خواندن و نوشتن آن دقت کنید.
نصب اپلیکیشنهای جدید
بعد از اینکه کارت حافظه میکرو اسدی یا هارد اکسترنال را به کامپیوتر یا تبلتی که مجهز به سیستمعامل ویندوز ۱۰ است متصل کردید، منوی استارت را باز کرده و گزینه Settings را انتخاب کنید. در این قسمت وارد System شده و گزینه Storage را انتخاب کنید. کارت حافظه میکرو اسدی یا هارد اکسترنال متصل شده به دستگاه باید در این قسمت در بالای صفحه نمایش داده شود.
در این مرحله در زیر گزینه Save Locations، برای انتخاب کارت حافظه میکرو اسدی یا هارد اکسترنال وارد قسمت New apps will Save to شوید. در اینجا کافی است تا کارت حافظه میکرو اسدی یا سایر حافظههای متصل شده به کامپیوتر یا تبلت را انتخاب کنید و در نهایت گزینه Apply را بزنید. سایر گزینههای حاضر در این قسمت به کاربر اجازه میدهند تا محل ذخیره شدن، مستندات، موسیقیها، تصاویر و ویدئوها را در ویندوز ۱۰ مشخص کند.
پس از اینکه تمام موارد ذکر شده را به دقت انجام دادید وارد ویندوز استور شده و خیلی معمولی شروع به نصب اپلیکیشن موردنظر کنید. اگر تمامی موارد را به درستی انجام داده باشید، خواهید دید که اپلیکیشن موردنظر شما به جای اینکه طبق معمول روی حافظه داخلی کامپیوتر یا تبلت نصب شود روی کارت حافظه میکرو اسدی نصب خواهد شد.بد نیست بدانید راهی نیز وجود دارد که اپلیکیشنها را پس از نصب بتوان به حافظه بیرونی منتقل کرد. برای انتقال اپلیکیشنهای نصب شده در ویندوز ۱۰ به حافظه بیرونی مراحل زیر را دنبال کنید:
در ابتدا لازم است بدانید که تنها اپلیکیشنهایی را میتوان در ویندوز ۱۰ به حافظه بیرونی منتقل کرد که بعد از فعالسازی این فرآیند نصب شده باشند. به این ترتیب اپلیکیشنهایی که قبل از فعالسازی ویژگی انتقال اپلیکیشنها به حافظه بیرونی در ویندوز ۱۰ نصب شده باشند قادر به انتقال به کارت حافظه نخواهند بود.در این شرایط پیشنهاد میکنیم به توصیه مایکروسافت عمل کرده و اپلیکیشن نصب شده را uninstall کنید. سپس اگر این اپلیکیشن را دوباره نصب کنید، ویندوز ۱۰ آن را دانلود و در کارت حافظه میکرو اسدی مستقر میکند. برای uninstall کردن اپلیکیشن نصب شده هم کافی است تا به منوی استارت یا صفحه استارت مراجعه کرده و روی اپلیکیشن موردنظر راست کلید یا لمس طولانی کنید و سپس گزینه uninstall را انتخاب کنید.
در نهایت دوباره به ویندوز استور بازگشته و اپلیکیشن مدنظر خود را جستوجو و به صورت کاملا معمولی آن را نصب کنید. سیستمعامل ویندوز ۱۰، مجددا اپلیکیشن را دانلود و آن را روی کارت حافظه میکرو اسدی مستقر میکند. اگر کارت حافظه میکرو اسدی یا هارد اکسترنالی که اپلیکیشن روی آن در ویندوز ۱۰ نصب شده است، از سیستم جدا شود، این اپلیکیشن دیگر اجرا نمیشود. با این حساب اگر روی آیکون اپلیکیشن مذکور کلیک کرده یا روی آن در صفحه تبلت ضرب انگشت کنید، با توجه به جدا کردن حافظه بیرونی، این اپلیکیشن اجرا نخواهد شد. پس از نصب مجدد حافظه بیرونی، اپلیکیشنهایی که در این حافظه از طریق ویندوز ۱۰ نصب شدهاند به راحتی دوباره اجرا میشوند.
فرآیند نصب اپلیکیشن در حافظه بیرونی را متوقف کنیم
اگر به هر دلیلی تصمیم گرفتید که اپلیکیشنها دیگر روی حافظه بیرونی در ویندوز ۱۰ نصب نشوند کافی است به قسمت System مراجعه کرده و در قسمت Storage Screen، گزینه This PC را برای نصب اپلیکیشنهای جدید در حافظه داخلی کامپیوتر انتخاب کنید. به این ترتیب تمام این فرآیند به حالت عادی باز میگردد و به راحتی میتوانید اپلیکیشنها را در حافظه داخلی کامپیوتر مجهز به ویندوز ۱۰ نصب کنید. اپلیکیشنهایی که از این طریق روی حافظه بیرونی نصب کردهاید به حافظه ذخیرهسازی داخلی کامپیوتر منتقل نمیشوند و باید آنها را حذف و دوباره نصب کنید.یادتان باشد که تنها اپلیکیشنهای موجود در ویندوز استور قابل نصب روی حافظه بیرونی نیستند و میتوانید تمام نرمافزارهایی را که پیش از این به صورت سنتی نصب میکردید، در ویندوز ۱۰ روی جایی به غیر از حافظه داخلی سیستم نصب کنید. برای نصب این نرمافزارها کافی است زمانی که در حین نصب، محل استقرار فایلها پرسیده میشود، این محل را روی کارت حافظه میکرو اسدی یا سایر حافظههای بیرونی انتخاب کنید.
ارسال نظر