چهارمین دوره مسابقات موتور ریس کشور برگزار شد
تلاش برای تشکیل تیم ملی موتورسواری
چهارمین دوره از مسابقات موتور ریس کشور ۲۸ آبان ماه برگزار شد. مسابقهای که با حضور ۵۸ شرکتکننده از ۹ استان در پیست مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد. در این دوره از مسابقات حضور آقای داریو مارکتی از ایتالیا بسیار حائز اهمیت بود. مارکتی از مربیان باسابقه و شناختهشده دنیا است که در تیمهای بزرگی همچون دوکاتی فعالیت دارد. از آنجا که رئیس کمیته موتورریس در برنامههای بلندمدت این کمیته خبر تشکیل تیم ملی موتورریس جمهوری اسلامی ایران را داده بود، به همین خاطر با تلاش وی، آقای مارکتی برای یک سفر چندروزه به ایران آمد.
چهارمین دوره از مسابقات موتور ریس کشور ۲۸ آبان ماه برگزار شد. مسابقهای که با حضور ۵۸ شرکتکننده از ۹ استان در پیست مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد. در این دوره از مسابقات حضور آقای داریو مارکتی از ایتالیا بسیار حائز اهمیت بود. مارکتی از مربیان باسابقه و شناختهشده دنیا است که در تیمهای بزرگی همچون دوکاتی فعالیت دارد. از آنجا که رئیس کمیته موتورریس در برنامههای بلندمدت این کمیته خبر تشکیل تیم ملی موتورریس جمهوری اسلامی ایران را داده بود، به همین خاطر با تلاش وی، آقای مارکتی برای یک سفر چندروزه به ایران آمد. وی در روز تایمگیری با حضور در پیست آزادی از نحوه عملکرد تیمها و شرکتکنندگان بازدید کرد. همچنین بعد از پایان تایمگیری با موتور دوکاتی ۱۱۹۹ پانیگال چند دوری را در پیست نهچندان استاندارد و با کیفیت، زد. در روز تایمگیری نیز آقای مارکتی در یک جلسه توجیهی که با حضور چند تن از شرکتکنندگان تشکیل شد، به آموزش اصول ابتدایی و اولیه درباره موتورسواری در مسابقات پرداخت. همچنین وی نکات قابل توجهی را به آنها برای روز مسابقه گوشزد کرد. حضور ایشان در راند چهارم مسابقه موتور ریس باعث افزایش انگیزه بین شرکتکنندگان شد. وی درخصوص تمام چهار کلاس تشکیل شده نظرات مختلفی داشت. حتی درخصوص کلاس ۱۲۵ سیسی ابراز امیدواری کرد و گفت: میتوان از این کلاس استعدادهای خوبی را کشف کرد.
روز مسابقه با وجود هوای نهچندان تمیز پایتخت، علاقهمندان زیادی به پیست مجموعه ورزشی آزادی آمده بودند. البته حضور نیروی انتظامی و یگان امداد در جلوی درب ورودی پیست باعث شده بود تا بسیاری از افرادی که باموتورهای سنگین خود به سمت پیست در حرکت بودند، از ورود به ورزشگاه منصرف شوند. البته حضور نیروهای انتظامی و یگان امداد در جلوی درب ورودی خللی در برگزاری مسابقه به وجود نیاورد. ولی مسوولان فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی باید اقدامات لازم برای هماهنگیهای بیشتر را انجام دهند. اقداماتی که باعث توقیف موتورهای سنگین سنددار نشود.
راند چهارم این بار بدون تاخیر برگزار شد. اولین کلاس، ۱۲۵سیسیها بودند که وارد پیست شدند. در این کلاس حسین برومند توانست برای چندمین بار زودتر از دیگر شرکتکنندگان از خط پایان عبور کند و مقام اول را کسب کند. برومند با این پیروزی توانست امتیاز سالانه خود در مجموع این چهار راند را به ۹۵ برساند. محمدامین کارخانه نیز توانست جایگاه دوم کلاس را به خود اختصاص دهد. همچنین محمد برغمدی با کسب عنوان سومی کلاس توانست مجموع امتیازات خود را در این چهار راند به ۵۴ برساند تا در جدول امتیازات در جایگاه دوم قرار بگیرد. نکته حائز اهمیت در این کلاس این است که آقای داریو مارکتی از عملکرد حسین برومند در روز مسابقه و تایمگیری بسیار راضی بود و وی را یکی از بهترین موتورسواران مسابقه معرفی کرد.
نوبت به دومین کلاس یعنی ۶۰۰سیسی رسید. کلاسی که در آن به خاطر آسیبدیدگی و عدمآمادگی برخی از شرکتکنندگان با تعداد کمتری نسبت به راند قبلی برگزار شد. با این حساب هیجان زیادی برای رقابت در این کلاس به چشم میخورد. در کلاس ۶۰۰ سیسی سلمان عضایی در رقابتی جذاب با منصور اسلامی توانست زودتر از وی از خط پایان عبور کند و مقام اول این کلاس را کسب کند. عضایی با این پیروزی توانست مجموع امتیازات خود در این چهار راند را به ۶۱ برساند و در صدر جدول امتیازات کلاس ۶۰۰سیسی قرار بگیرد. منصور اسلامی نیز در این کلاس دوم شد. اما سکوی سومی کلاس ۶۰۰ سیسی بهصورت مشترک به داوود دارابی و مهدی غربی رسید. در جدول امتیازات کلی این کلاس نیز علی شایگان با ۵۴ امتیاز و مجتبی امیری با ۴۹ امتیاز به ترتیب نفرات دوم و سوم هستند.
سومین کلاس، ۲۵۰ سیسی بود. مصطفی کهنی، علیرضا هاشمی و مهدی غربی نفراتی بودند که به ترتیب توانستند در جایگاه اول تا سوم این کلاس قرار بگیرند.کلاسی که هیجان آنچنان زیادی ندارد اما رقابت در آن همانند کلاس ۶۰۰سیسی مهم است. بعد ازپایان این کلاس نوبت به انجام حرکات نمایشی توسط موتورسواران رسید. موتورسوارانی که تجربه زیادی در این خصوص دارند و از تجهیزات ایمنی کاملی بهرهمند هستند.
آخرین کلاس ۱۰۰۰سیسی بود. مهدی جابری نیز در این کلاس اختلاف قابل توجهی با محسن مرگن ایجاد کرده بود و به راحتی توانست جایگاه اول این کلاس را کسب کند. اما رقابت در جایگاه دوم و سومی بسیار هیجانانگیز بود. رقابتی که در آن ساسان اکبری در دورهای میانی جایگاه دومی را از دست داد و محسن مرگن توانست از وی سبقت بگیرد و تا پایان مسابقه جلوتر از وی حرکت کند. درمجموعه این چهار راند، مهدی جابری با کسب ۹۵ امتیاز، ساسان اکبری با ۸۱ امتیاز و محسن مرگن با ۶۵ امتیاز رتبههای اول تا سوم جدول امتیازبندی را کسب کردند.
امیرحسین خاکسار رئیس کمیته موتورریس فدراسیون درخصوص مسابقه گفت: کیفیت این مسابقه به سبب حضور آقای داریو مارکتی از ایتالیا نسبت به دورههای قبلی افزایش داشته است. ایشان سرمربی تیم ملی موتورسواری ایتالیا و سرمربی تیم دوکاتی ایتالیا است. از ایشان درخواست کردیم برای بررسی سطح علمی و عملی بچههای موتورریس به ایران بیاید تا بتوانیم در آینده با تشکیل تیم ملی موتورریس در مسابقات جهانی شرکت کنیم. آقای مارکتی یک مربی باسابقه و معروف ۵۵ ساله است که بیش از ۲۲ سال است به تدریس موتورسواری مشغول است.
داریو مارکتی نیز درخصوص این مسابقه گفت: من انتظار چنین کیفیتی از مسابقات را نداشتم. حتی فکر هم نمیکردم تیمهای شرکتکننده بتوانند به این خوبی در بخش فنی قوی باشند. فکر میکنم اگر سرمایهگذاری بیشتری درخصوص این بچهها صورت بگیرد میتوان یک تیم قوی و منسجم را جمع کرد که مطمئنا برای مسابقات جهانی بسیار قدرتمند ظاهر خواهند شد. تا پایان سال نیز دو راند دیگر برگزار خواهد شد که راند پنجم طبق برنامهریزی ۱۰دی ماه برگزار خواهد شد.
ارسال نظر