آلبوم - ۹ اردیبهشت ۹۵
شروین مهاجرآهنگساز و نوازنده کمانچه، برای شرکت در جشنواره بینالمللی موسیقی «تودو موندو» از سوی دفتر موسیقی راهی بلگراد شد. این اجرا در قالب تکنوازی و بداههنوازی برگزار شد. دفتر موسیقی با رویکرد ایجاد تبادلات فرهنگی-هنری با هدف معرفی موسیقی و موسیقیدانان برجسته ایرانی، زمینه را برای شرکت این هنرمند در جشنواره فراهم کرده است. این جشنواره با هدف گردآوری و معرفی آثار شنیداری مختلف از سال ۲۰۱۲ تاکنون هر سال در بلگراد پایتخت صربستان برگزار میشود و یکی از بزرگترین فستیوالهای جنوب و غرب اروپا بهشمار میآید.
شروین مهاجرآهنگساز و نوازنده کمانچه، برای شرکت در جشنواره بینالمللی موسیقی «تودو موندو» از سوی دفتر موسیقی راهی بلگراد شد. این اجرا در قالب تکنوازی و بداههنوازی برگزار شد. دفتر موسیقی با رویکرد ایجاد تبادلات فرهنگی-هنری با هدف معرفی موسیقی و موسیقیدانان برجسته ایرانی، زمینه را برای شرکت این هنرمند در جشنواره فراهم کرده است. این جشنواره با هدف گردآوری و معرفی آثار شنیداری مختلف از سال ۲۰۱۲ تاکنون هر سال در بلگراد پایتخت صربستان برگزار میشود و یکی از بزرگترین فستیوالهای جنوب و غرب اروپا بهشمار میآید. تاکنون هنرمندان بسیاری از ۱۵ کشور مختلف جهان در ۴ دوره گذشته این جشنواره در بلگراد روی صحنه رفتهاند و در سال جاری «شروین مهاجر» در «دم املادین» بلگراد به اجرای آثار خود پرداخت. گروههای شرکتکننده در جشنواره، از کشورهای پرتغال، صربستان، مقدونیه، بوسنی و مجارستان بودند.
«کجایی» با پیانوی فریبرز لاچینیهنرمند و آهنگساز سرشناس حوزه موسیقی کشور، نسخه پیانوی قطعه «کجایی» محسن چاوشی را منتشر کرد. فریبرز لاچینی که پیش از این آهنگسازی بیش از صد موسیقی فیلم و سریال را بر عهده داشته و در کارنامه کاریاش همکاری با چهرههای سرشناسی چون محمد نوری، سیمین غانم، فریدون فروغی و... به چشم می خورد، قطعه «کجایی» را با پیانو نواخته و آن را روی سایت شخصیاش منتشر کرده است. وی درباره انتشار نسخه پیانویی قطعه «کجایی» گفت که از این اثر خوشم آمد و آن را با پیانو زدم. ساخت موسیقی فیلمهایی چون دندان مار، نار و نی، رد پای گرگ، نوای آشنای برنامه کودک برای بیش از دو دهه و ... از جمله فعالیتهای قبلی این موسیقیدان سرشناس در کشور است. لاچینی در سالهای اخیر، با ادامه آلبومهای «پائیز طلائی» و سه گانه «مرثیه»، فعالیت خود را بر خلق آثار کلاسیک مدرن متمرکز کرد. او مدتی است که در حال مستندسازی و علمی کردن بیش از هزار قطعه پاپ و فولکلور ایران در مجموعه «بوی دیروز» است.
ارسال نظر