روغن حیوانی دارای خاصیت سرطانزایی کمتری است
یک کارشناس تغذیه گفت: روغن حیوانی به دلیل اینکه مقدار کمتری اسید چرب ترانس دارد از خاصیت ضد سرطانی بیشتری برخوردار است. گلزار مولایی در گفتوگو با (ایسنا)، اظهار کرد: روغنها به دو نوع اشباع و غیراشباع تقسیم میشوند و بر این اساس روغن حیوانی که جزو روغنهای غیراشباع است بهدلیل دارا بودن مقدار کم اسیدهای چرب ترانس مفیدتر بوده و دارای خاصیت سرطانزایی کمتری است؛ اما نباید تعادل در مصرف این ماده غذایی را فراموش کرد. این کارشناس تغذیه بیمارستان آیتالله طالقانی ایلام با بیان اینکه قبل از مصرف هر ماده غذایی باید به تاریخ انقضا و تولید، پروانه ساخت و بهرهبرداری آن توجه کرد، گفت: بو، رنگ و مزه غذا مولفههای مهمی در تشخیص سلامت یک ماده غذایی است.
یک کارشناس تغذیه گفت: روغن حیوانی به دلیل اینکه مقدار کمتری اسید چرب ترانس دارد از خاصیت ضد سرطانی بیشتری برخوردار است.
گلزار مولایی در گفتوگو با (ایسنا)، اظهار کرد: روغنها به دو نوع اشباع و غیراشباع تقسیم میشوند و بر این اساس روغن حیوانی که جزو روغنهای غیراشباع است بهدلیل دارا بودن مقدار کم اسیدهای چرب ترانس مفیدتر بوده و دارای خاصیت سرطانزایی کمتری است؛ اما نباید تعادل در مصرف این ماده غذایی را فراموش کرد.
این کارشناس تغذیه بیمارستان آیتالله طالقانی ایلام با بیان اینکه قبل از مصرف هر ماده غذایی باید به تاریخ انقضا و تولید، پروانه ساخت و بهرهبرداری آن توجه کرد، گفت: بو، رنگ و مزه غذا مولفههای مهمی در تشخیص سلامت یک ماده غذایی است.
مولایی ادامه داد: سبزیجات در حین خرد کردن مقداری از املاح و ویتامین خود را از دست میدهند که با این اوصاف باید در زمان پخت و مرحله نگهداری آنها در فریزر برای جلوگیری از دست رفتن مواد غذایی به جای سرخ کردن از شیوه بخارپز استفاده کرد و نباید سبزیجات را بیشتر از ۶ ماه در فریزر نگهداری کرد.
وی از سبزیجاتی که دارای آنتی آکسیدان قوی است و به طور کل انواع سبزیجات تیرهتر بهخصوص اسفناج اشاره و توصیه کرد: از میوهها و سبزیجات غنی حاوی ویتامین C از قبیل جعفری و لیموترش بیشتر استفاده شود.
ارسال نظر