یک مصدوم در حادثه انفجار گاز خانگی در بوکان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۳۷۲۳۵ سایت خوان

مهر : ه علت نشت گاز و انفجار در یک واحد مسکونی در بوکان، یک زن ۵۰ ساله دچار مصدومیت و سوختگی شد.

یک مصدوم در حادثه انفجار گاز خانگی در بوکان

رسول معروفی،رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بوکان،  در این زمینه اظهارکرد: ساعاتی قبل به دنبال اعلام وقوع انفجار منزلی در خیابان سردار عزیزخان این شهر بلافاصله یک تیم از آتش نشانان ایستگاه چهار این سازمان و ستاد فرماندهی به محل اعزام شدند.

وی افزود: این حادثه به علت نشت گاز و به دنبال آن انفجار روی داده که خسارات مالی از خود برجای گذاشت و یک خانم ۵۰ ساله به دلیل سوختگی شدید و به بیمارستان مرکز استان انتقال داده شد.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بوکان گفت: این سومین حادثه پیاپی انفجار بر اثر گاز شهری در چند روز اخیر بوده که متأسفانه خسارات مالی زیادی را از خود برجای گذاشته‌اند.

وی اظهار کرد: نصب سیستم‌های هشدار و اعلام حریق، نصب کپسول‌های اطفای حریق و اطمینان از کارکرد صحیح آنها نیز از عوامل مهم در کاهش خطرات آتش سوزی است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن