پرچمدار جدید ولوو
این خودرو همانگونه که قبلا عنوان شده بود S۹۰ نام دارد. این خودرو که آن را میتوان عصاره دانش ولوو در طول حیاتش به حساب آورد، به طور مشخص حاصل سرمایهگذاری ۱۱ میلیارد دلاری در یک دهه گذشته روی تحقیق و توسعه است. ولوو S۹۰ در کلاس خودروهای لوکس قرار میگیرد.
![پرچمدار جدید ولوو](https://cdn.donya-e-eqtesad.com/thumbnail/MTJhYmMwMTJh/QHn8O9nsSzT8qCU7RegsN6Pbb5v74eEtbKeSOh05RaZ68ADcshXV1kt7TZyzEhnm/.jpg)
این خودرو همانگونه که قبلا عنوان شده بود S۹۰ نام دارد. این خودرو که آن را میتوان عصاره دانش ولوو در طول حیاتش به حساب آورد، به طور مشخص حاصل سرمایهگذاری ۱۱ میلیارد دلاری در یک دهه گذشته روی تحقیق و توسعه است. ولوو S۹۰ در کلاس خودروهای لوکس قرار میگیرد. ولوو با طراحی این خودرو نشان داد که به یک زبان طراحی جدید دست پیدا کرده است. آنها در سبک جدید خود تنها بر آپشنها و ایمنی محصولات تکیه نمیکنند، بلکه بهروز بودن طراحی را نیز مدنظر قرار دادهاند. در نمای بیرونی این خودرو میتوان المانهای طراحی خودروهای لوکس را بهخوبی مشاهده کرد. جلو پنجره بزرگ کرومی اصلیترین ویژگی طراحی بیرونی این خودرو است. با یک ریسک در طراحی انحنای جلو پنجره را به سمت داخل قرار دادهاند. جالب اینکه این انحنا با کلیت طراحی خودرو جور درآمده و توی ذوق نمیزند. یکی از دلایل آن بزرگ بودن ابعاد خودرو است که موجب شده المانهای مختلف در کلیت طراحی خودرو حل شده و گلدرشت به نظر نیایند. سپر جلو یکی دیگر از بخشهای مهم در طراحی ولوو S۹۰ است. روی سپر ورودیهای هوا طراحی شدهاند که به خودی خود یک المان اسپورت به حساب میآیند. با این تفاوت که با افزودن زههایی در میانه آنها از آن به عنوان یک المان لوکس نیز استفاده شده است. چراغهای LED در زیر ورودیهای هوا قرار گرفتهاند. نکته مهم در طراحی این LEDها این است که در زمانی که خاموش هستند چندان بهچشم نمیآیند و این یک طراحی هنرمندانه در ظاهر ولوو S۹۰ است.
در طراحی داخلی این خودرو سادگی و در عین حال باشکوه بودن مدنظر قرار گرفته است. به مانند اکثر خودروهای لوکس رنگهای روشن در داخل کابین استفاده شده تا فضای داخل را بزرگتر نشان دهد. ولوو S۹۰ یک خودرو لوکس است که برای رانندگی در طراحی شده است، نه اینکه راننده داشتن. به همین دلیل در طراحی قسمت جلو کابین ظرافت زیادی را مشاهده میکنیم. بخشهای زیادی از تزیینات داخلی با استفاده از چوب انجام شدهاند که ارزش کار داخل خود را بالا میبرند.
به مانند اکثر خودروهای لوکس استفاده از طراحی کلاسیک در ولوو S۹۰ نیز انجام شده است. این بخش را در طراحی خروجیهای هوای کابین مشاهده میکنیم که یادآور طراحی کلاسیک ولوو هستند. یک نمایشگر بزرگ لمسی در وسط داشبورد وظیفه کنترل بخشهای مختلف چندرسانهای خود را به عهده دارد. استفاده از این نمایشگر موجب شده تا طراحان بتوانند تعداد زیادی از کلیدهای کنترلی را حذف کنند. در طراحی بخشهای مختلف کابین مانند دستگیرهها، دسته دنده و حتی پدالهای این خودرو سعی شده تا با آنها به مانند یک اثر هنری رفتار شود. مجموعه این دقت نظرها باعث شده تا در کابین ولوو S۹۰ همهچیز به مانند یک گالری هنری به نظر برسد.
برای ولوو S۹۰ سه موتور مختلف در نظر گرفته شده است که البته هنوز به جزییات و مشخصات فنی آنها اشاره نشده است. تنها میدانیم که یکی از این موتورها توربو ۲۰۰۰ سیسی و یکی از آنها نیز هیبریدی خواهد بود. یکی از برنامههایی که ولوو برای این خودرو دارد، این است که آن را به سیستم راننده اتوماتیک مجهز کند. به همین دلیل تحقیق و توسعه در زمینه خودروهای بدون راننده در این شرکت نیز برمبنای مدل S۹۰ انجام میگیرد.
ارسال نظر