با گوگل مپس حرفهای کار کنید
استفاده از نقشه گوگل و بسیاری از امکانات آن بسیار ساده و راحت است. بهدنبال مکانی هستید و سپس به سمت آن مسیریابی میکنید؛ اما امکانات بسیار دیگری در بطن گوگلمپس گنجانده شده است که همگی میتوانند به استفاده مفیدتر شما از نقشهها کمک کنند. با این ترفندها میتوانید در استفاده از نقشه گوگل حرفهای شوید:
نقشههای آفلاین:
برخلاف دستگاههای جیپیاس مستقل، گوگلمپس تمام دادههای نقشهها را روی گوشی نگهداری نمیکند؛ چراکه حجم بسیار زیادی برای این کار نیاز است.
![با گوگل مپس حرفهای کار کنید](https://cdn.donya-e-eqtesad.com/thumbnail/ZjQxMThiNzVk/QHn8O9nsSzT8qCU7RegsN6Pbb5v74eEtbKeSOh05RaZ68ADcshXV1kt7TZyzEhnm/.jpg)
استفاده از نقشه گوگل و بسیاری از امکانات آن بسیار ساده و راحت است. بهدنبال مکانی هستید و سپس به سمت آن مسیریابی میکنید؛ اما امکانات بسیار دیگری در بطن گوگلمپس گنجانده شده است که همگی میتوانند به استفاده مفیدتر شما از نقشهها کمک کنند. با این ترفندها میتوانید در استفاده از نقشه گوگل حرفهای شوید:
نقشههای آفلاین:
برخلاف دستگاههای جیپیاس مستقل، گوگلمپس تمام دادههای نقشهها را روی گوشی نگهداری نمیکند؛ چراکه حجم بسیار زیادی برای این کار نیاز است. با این وجود میتوان نقشه مناطق دلخواه را دانلود و استفاده کرد. این کار میتواند پیش از سفر و هنگامی که به اینترنت دسترسی ندارید مفید باشد. برای دانلود باید مراحل زیر را طی کنید:
در صفحه اصلی گوگلمپس روی آیکون همبرگری که در گوشه چپ و بالا قرار دارد کلیک کنید و در منوی بازشده گزینه Offline maps را انتخاب کنید. در صفحه بازشده گزینه Select your own map را انتخاب کنید. سپس با جابهجا کردن نقشه، محدوده موردنظر خود را انتخاب کنید و سپس کلید Download را بفشارید تا آن منطقه بهصورت آفلاین ذخیره شود. این نقشهها معمولا حجم بالایی دارند؛ پس بهتر است از وایفای برای صرفهجویی در مصرف دیتای گوشی خود استفاده کنید. در آخرین بهروزرسانیها از گوگلمپس برای دستگاههای اندرویدی، امکان انتخاب فضای ذخیرهسازی نقشهها را هم از بین حافظه داخلی یا حافظه SD دارید. اگر در شروع برنامه از شما برای انتخاب فضای ذخیرهسازی سوال نشد، میتوانید به تنظیمات نقشههای آفلاین مراجعه کنید. برای اینکار در صفحه Offline maps در گوشه راست و بالای صفحه روی آیکون چرخدنده کلیک کنید و در صفحه باز شده Storage preferences را برگزینید.
حالت استفاده فقط از Wi-Fi: اگر بهدنبال کاهش مصرف دیتای همراه در هنگام استفاده از گوگلمپس هستید، میتوانید از قابلیتی که گوگل برای نسخه اندرویدی این اپلیکیشن تعبیه کرده است، استفاده کنید. انتخاب این قابلیت، باعث میشود نقشهها فقط در صورتی بارگذاری شوند که به شبکه وایفای متصل هستید و در غیر اینصورت تنها خواهید توانست از نقشههای آفلاین استفاده کنید. برای فعالسازی این گزینه در دستگاههای اندرویدی، آیکون همبرگری موجود در گوشه چپ و بالای صفحه اصلی گوگلمپس را بفشارید و در منوی بازشده، اقدام به فعال یا غیرفعال کردن گزینه Wi-Fi only کنید. کاربران آیفون نیز میتوانند بهصورت غیرمستقیم، دسترسی گوگلمپس به داده همراه را قطع کنند. این کار از طریق مراجعه به بخش Cellular در تنظیمات امکانپذیر است.
مکانهای مهم در نقشه را نشانهگذاری کنید: اضافهکردن مکان خانه یا محل کارتان در بخش Your places به گوگل مپس اجازه میدهد تا شرایط ترافیکی را بررسی کنید و مثلا وقتی از خانه خارج میشوید، زمانی تخمینی از رسیدن به محل کارتان را به شما بدهد. همچنین این کار باعث میشود تا راحتتر و سریعتر بتوانید این دو مکان را روی نقشه پیدا کنید. برای اضافهکردن این مکانها، به بخش Your places مراجعه کرده و سپس از این بخش اقدام به انتخاب مختصات دقیق خانه و محل کار خود بکنید. میتوانید از بخش Change icon نحوه نمایش این نقاط در نقشه را هم تنظیم کنید.
مسیریابی را از کامپیوتر به گوشی خود انتقال دهید: اگر برنامهریزی و انتخاب مسیر را از کامپیوتر ترجیح میدهید، میتوانید آن را پس از انتخاب بهراحتی به گوشی هوشمند خود هم منتقل کنید. برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید:
ابتدا از اینکه وارد اکانت گوگل خود شدهاید اطمینان حاصل کنید. سپس بهدنبال مکان موردنظر خود در نسخه وب گوگلمپس بگردید. پس از انتخاب مکان مورد نظر، گزینهای تحت عنوان Send directions to your phone در سمت چپ صفحه ظاهر میشود که اگر آن را بفشارید، لیستی از دستگاههای متصل به اکانت گوگل خود را خواهید یافت. همچنین امکان ارسال مسیریابی از طریق ایمیل و پیام کوتاه هم در آن تعبیه شده است. پس از انتخاب دستگاه موردنظر، مسیریابی به دستگاه ارسال میشود و میتوانید کار را در گوشی خود ادامه دهید. همچنین راههای دیگری برای بهاشتراکگذاری مختصات در گوشیها وجود دارد. پس از انتخاب یک نقطه در اپلیکیشن گوگلمپس، میتوانید از گزینه Share برای دیدن دیگر گزینهها استفاده کنید.
چند مقصد را به مسیریابی خود اضافه کنید: اگر نیاز به مسیریابی به چند مقصد مختلف را دارید، میتوانید این کار را در گوگلمپس انجام دهید. ابتدا مقصد اول خود را در نقشه انتخاب کنید، سپس پیش از آغاز مسیریابی، منو را از سمت راست و بالای صفحه باز کنید و اقدام به انتخاب گزینه Add stop کنید. حال میتوانید مقصدهای دیگر خود را جستوجو و انتخاب کنید. در نهایت میتوانید ترتیب مقصدها را هم تغییر دهید تا ببینید کدام حالت منجر به یافتن سریعترین مسیر میشود.
از مزایای مخصوص کاربران مشارکتکننده برخوردار شوید: اگر از آن دسته افرادی هستید که اقدام به ثبت بررسی و نظر در مورد مکانهایی که بازدید کردهاند میکنند، گوگل به شما مزایایی را اهدا میکند. این کار بخشی از سرویس Local Guide است که گوگل با تکیه بر افراد بومی یک محل، از آنها درخواست بهبود نقشهها را دارد. در ازای بررسی مکانها، اضافه کردن تصاویر، پاسخ به سوالات یا ویرایش مکانهای جدید امتیازاتی را دریافت خواهید کرد. اگر به حد نصابی که گوگل در نظر دارد برسید، میتوانید به برخی محصولات گوگل زودتر دسترسی پیدا کنید، در ورکشاپهای اختصاصی گوگل شرکت کنید یا حتی یک ترابایت فضای Google Drive با اعتبار یک ساله دریافت کنید. فضای یک ترابایتی گوگل درایو به کاربران سطح ۴ تعلق میگیرد که نیاز به کسب ۲۰۰ امتیاز دارد.
فاصلهها را اندازه بگیرید: اگر نیاز به پیدا کردن مسافت بین دو نقطه داشته باشید، کافی است بین آن دو مسیریابی کنید تا فاصله زمینی دقیق بین آنها را مشاهده کنید. از طرف دیگر اگر نیاز به فاصله هوایی داشته باشید، میتوانید با طیکردن این مراحل آن را بیابید:
ابتدا مبدأ را روی نقشه انتخاب کنید و سپس کارتی را که در پایین صفحه نمایش داده میشود بهسمت بالا بکشید. حال گزینه Measure distance را برگزینید و در نهایت روی نقشه مقصد را انتخاب کنید تا فاصله دقیق بین دو نقطه به شما نمایش داده شود. برای اضافه کردن نقطه سوم میتوانید روی علامت + در گوشه سمت راست و پایین صفحه ضربه بزنید.
از دستورات صوتی استفاده کنید: تایپ کردن هنگام رانندگی میتواند بسیار خطرناک و البته سخت باشد. به همین منظور میتوان روی آیکون میکروفون که در نوار جستوجوی گوگلمپس وجود دارد برای گفتن دستورات صوتی استفاده کرد. مثلا با استفاده از دستورات صوتی میتوانید مسیریابی صوتی را در حالت سکوت قرار دهید، درخواست مسیر جایگزین کنید، تصاویر ماهوارهای را فعال کنید و وضعیت ترافیک را مشاهده کنید.
از جادههایی که عوارضی ندارند استفاده کنید: برای پرهیز از پرداخت عوارض میتوانید از مسیرهای جایگزینی استفاده کنید که در آنها عوارضی وجود ندارد. برای این کار میتوانید از گوگلمپس کمک بگیرید. ابتدا باید مقصد خود را انتخاب کنید و پیش از شروع مسیریابی، وارد منویی که در گوشه سمت راست و بالای صفحه قرار دارد شوید و Route options را انتخاب کنید. سپس تیک گزینه Avoid tolls را بزنید. همچنین میتوانید از گزینههای دیگر مانند Avoid highways نیز استفاده کنید. این گزینه باعث میشود مسیر شما از بزرگراهها نگذرد.
از ژستهای حرکتی استفاده کنید: زوم دوانگشتی یکی از ژستهایی است که استفاده از آن دیگر تبدیل به عادت شده است. اما وقتی دستتان پر است و نمیتوانید همزمان از دو انگشت استفاده کنید، راهکار چیست؟ برای این منظور میتوانید با یک انگشت دوبار روی یک نقطه ضربه بزنید و سپس انگشت خود را روی صفحه نگه دارید. در نهایت میتوانید با بالا و پایین کردن انگشت خود روی صفحه، میزان زوم را کنترل کنید. کشیدن انگشت به بالا باعث کاهش زوم و کشیدن آن به پایین باعث افزایش آن میشود. همچنین میتوانید با چرخاندن دو انگشت روی صفحه، جهت نقشه را تغییر دهید. کلیک کردن روی علامت قطبنما هم باعث میشود جهت نقشه به سمت شمال قرار بگیرد. در نهایت میتوانید با کشیدن صفحه به بالا و پایین با دو انگشت، زاویه عمودی نقشه را تغییر دهید. این کار میتواند باعث بهبود دید شما و اضافه شدن امکان مشاهده المانهای سه بعدی در نقشه شود.
ارسال نظر