رکورد آسفالت معابر در نصف جهان شکسته شد
دنیای اقتصاد: زدودن غبار محرومیت از چهره شهر و رسیدن به شهری پایدار از مهمترین برنامه‌های مدیریت شهری اصفهان طی چند سال گذشته بوده که در این راستا اجرای نهضت آسفالت یکی از مصادیق محرومیت زدایی است که به صورت جدی از سوی شهرداری اصفهان در حال پیگیری است.

بنا براعلام روابط عمومی شهرداری اصفهان، ظرف 3 ماه اخیر با آغاز نهضت آسفالت و تاکید شهردار اصفهان مبنی بر نونوار کردن آسفالت معابر با سرعت در حال اجراست به طوری که رکورد پخش آسفالت در معابر اصلی و فرعی شهر طی سال های اخیر شکسته شد.معاون عمران شهری شهرداری اصفهان در این باره گفت:طبق آمار تا پایان آبان ماه سال جاری بالغ بر 315 هزارتن آسفالت در قالب حدود 2میلیون و هفتصد هزار متر مربع شامل روکش آسفالت معابر اصلی و فرعی، لکه گیری با دستگاه آسفالت تراشی ، زیر سازی و آسفالت معابر در مناطق 15 گانه شهرداری اصفهان انجام شده است .ایرج مظفر با بیان اینکه آسفالت بزرگراه های شهر به دلیل ترافیک سنگین و تردد بیشتر وسایل نقلیه ، یک لایه بیشتر از معابر دیگر دارد، عنوان کرد: اجرای آسفالت در معابر اصفهان بر اساس استاندارد انجام می شود. وی با اشاره به اینکه زیر سازی آسفالت طی سال های اخیر استاندارد بوده است، تصریح کرد: اکنون مهندسان و کارگران شبانه روز برای بهبود وضعیت آسفالت معابر تلاش می کنند.

مظفر عنوان کرد : 9 اکیپ اجرای آسفالت به صورت شبانه و 20 اکیپ به صورت روزانه در مناطق 15 گانه شهر اصفهان فعال هستند. وی به میزان آسفالت اجرا شده در اصفهان اشاره کرد و افزود: اکنون رکورد اجرای آسفالت شکسته شده به گونه ای که اجرای چنین حجم آسفالت تاکنون بی سابقه بوده، اما حجم تخریب های آسفالت بسیار است. مظفر با بیان اینکه در سال 94 ، 300 میلیارد ریال اعتبار برای آسفالت معابر اصلی پیش بینی شده است، اظهارداشت: تاکنون 216 میلیارد ریال از اعتبار اختصاص یافته به آسفالت معابر اصلی هزینه شده است.معاون عمران شهری شهرداری اصفهان به 580 میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده برای آسفالت معابر فرعی در سال 94 اشاره و خاطرنشان کرد: تاکنون 380 میلیارد ریال اعتبار برای آسفالت معابر هزینه شده است.

آسفالت معابر گامی در جهت توسعه و آبادانی شهر
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان نیز اجرای آسفالت معابر را گامی در جهت توسعه و آبادانی شهر دانست و خواستار تخصیص ردیف مناسبی برای آسفالت معابر فرعی و اصلی به خصوص در مناطق محروم در تدوین بودجه سال ۹۵ شهرداری اصفهان شد.سید کریم داوودی گفت: یکی از مصادیق عملی محرومیت زدایی، آسفالت معابر اصلی و فرعی داخل محلات می باشد. وی افزود:اکنون که برنامه ۵ ساله اصفهان در حال تدوین است شاخص های کمی در خصوص آسفالت معابر خاکی و یا معابری که آسفالت بیش از ۱۵ سال دارد، در نظر گرفته شود.داوودی ضمن تشکر از مجموعه شهرداری اصفهان به خاطر آغاز نهضت آسفالت معابر فرعی و اصلی خاطرنشان کرد: آسفالت معابر طی چند ماه اخیر موجب تحول چشمگیر در محلات شده و امیدوارم در ماه های آینده سال نیز تداوم یابد. وی در خصوص فعالیت شرکت های خدمات رسان همچون آب، برق، گاز ادامه داد: با توجه به اینکه بیشترین مشکلات مربوط به آسفالت شهر در رابطه با احداث شبکه های شرکت های تاسیساتی مانند آب، برق، گاز و مخابرات است لازم است معاونت عمران و حوزه خدمات شهری بر فعالیت این شرکت ها نظارت داشته باشد.