هیجان در بازار ارز و طلا
با گذر از روزهای پرهیجان اول هفته که تحت تاثیر جو روانی حاکم بر بازار، قیمتهای ارز و طلا دستخوش نوسانات شدیدی شد، این روزها تب بازار فروکش کرده و با تاکید مردان دیپلماسی کشورمان بر امکان دستیابی به توافق نهایی در مذاکرات آتی، آرامش تا حدودی به بازار برگشته و هیجان از بازار تخلیه شده است. پنجشنبه گذشته درحالیکه هنوز دور چهارم مذاکرات وین به پایان نرسیده بود، قیمت دلار در محدوده ۳۲۵۰ تومان قرار داشت، اما با باز شدن بازارها در روز شنبه، بازار تحتتاثیر انتظارات ناشی از نتایج مذاکرات، مسیر هیجانی در پیش گرفت و به بالای ۳۳۰۰ تومان هم رسید.
با گذر از روزهای پرهیجان اول هفته که تحت تاثیر جو روانی حاکم بر بازار، قیمتهای ارز و طلا دستخوش نوسانات شدیدی شد، این روزها تب بازار فروکش کرده و با تاکید مردان دیپلماسی کشورمان بر امکان دستیابی به توافق نهایی در مذاکرات آتی، آرامش تا حدودی به بازار برگشته و هیجان از بازار تخلیه شده است. پنجشنبه گذشته درحالیکه هنوز دور چهارم مذاکرات وین به پایان نرسیده بود، قیمت دلار در محدوده 3250 تومان قرار داشت، اما با باز شدن بازارها در روز شنبه، بازار تحتتاثیر انتظارات ناشی از نتایج مذاکرات، مسیر هیجانی در پیش گرفت و به بالای 3300 تومان هم رسید. در ادامه هفته، همزمان با کاهش هیجانات ناشی از نتایج مذاکرات، قیمت دلار هم کاهش یافت و روز سهشنبه با 3280 تومان معامله شد.فعالان بازار دلیل پایین آمدن قیمت دلار را واقعی نبودن عامل افزایش قیمت اعلام کردند که بیشتر متاثر از اثرات روانی نتیجه مذاکرات وین بود. بازار طلا نیز دست کمی از بازار ارز نداشت. با وجود تعطیلی بازارهای جهانی و عدم تغییر قیمت اونس، قیمت سکه طلا هم متاثر از این هیجانات افزایش 13 هزار تومانی را تجربه کرد و به 995 هزارتومان رسید. هرچند با فروکش کردن تب بازار،
قیمت سکه هم 10هزار تومانی کاهش یافت. همه اینها در شرایطی است که هنوز ارز حاصل از صادرات پتروشیمیها به بازار تزریق نشده و کارشناسان معتقدند ورود این ارز به بازار میتواند دلار را به زیر 3200 تومان رسانده و به ثبات بازار کمک کند. از طرفی برخی امیدواریها به پیشرفت مذاکرات در خردادماه هم به جلوگیری از نوسانات بازار کمک کرده و ممکن است اگر شرایط اقتصادی فعلی ثابت بماند، قیمتها در همان محدوده 3250 تا 3280 در نوسان باشد.
ارسال نظر