تریبونی برای همه صداها
دکتر سعید شیرکوند - معاون سرمایهگذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خوشبختانه روزنامه «دنیای اقتصاد» طی سالهای گذشته توانسته بهتدریج بزرگ و بزرگتر شود و از سرنوشتی که بسیاری از نشریات دچارش شده و در همان ابتدای کار از صحنه مطبوعات حذف شدهاند، حذر کند. به اعتقاد بنده این موفقیت مرهون تلاشهای مجدانه مدیر مسوول، سردبیر، دبیران سرویسها، خبرنگاران و همچنین خوانندگانی بوده که در تمام این سالها با علاقه این روزنامه را دنبال کردهاند. آنچه سبب ماندگاری «دنیای اقتصاد» و رشد روز به روز تعداد خوانندگان آن بوده، عملکرد حرفهای این مجموعه است؛ به این معنا که هیچگاه، پرچمدار یک مکتب فکری خاص یا یک جریان سیاسی مشخص نبوده و تریبونی برای انتقال دیدگاهها، نظرات و تحلیلهای طیفهای مختلف فکری و سیاسی بوده است.
دکتر سعید شیرکوند - معاون سرمایهگذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خوشبختانه روزنامه «دنیای اقتصاد» طی سالهای گذشته توانسته بهتدریج بزرگ و بزرگتر شود و از سرنوشتی که بسیاری از نشریات دچارش شده و در همان ابتدای کار از صحنه مطبوعات حذف شدهاند، حذر کند. به اعتقاد بنده این موفقیت مرهون تلاشهای مجدانه مدیر مسوول، سردبیر، دبیران سرویسها، خبرنگاران و همچنین خوانندگانی بوده که در تمام این سالها با علاقه این روزنامه را دنبال کردهاند. آنچه سبب ماندگاری «دنیای اقتصاد» و رشد روز به روز تعداد خوانندگان آن بوده، عملکرد حرفهای این مجموعه است؛ به این معنا که هیچگاه، پرچمدار یک مکتب فکری خاص یا یک جریان سیاسی مشخص نبوده و تریبونی برای انتقال دیدگاهها، نظرات و تحلیلهای طیفهای مختلف فکری و سیاسی بوده است. با این همه «دنیای اقتصاد» همچنان میتواند با دنبال کردن رسالت رسانهای خویش با استفاده از تجربیات روزنامهنگاران حرفهای، فرم و ساختار روزنامه را تقویت کند و در همین راستا برای ارتقای کیفیت محتوا، هر چه بیشتر فرصت را برای طرح دیدگاههای مختلف و به تبع آن تامین سلایق گوناگون که منجر به افزایش تعداد
خوانندگان خواهد شد، فراهم کند. به این ترتیب در واقع از خطر آسیب سانسور افکار و افراد و غربال خوانندگان مصون خواهد ماند و همچنان جایگاه خود را نزد سیاستگذاران، برنامهریزان و منتقدان حفظ خواهد کرد. در آخر باز هم تاکید میکنم که «دنیای اقتصاد» باید با حفظ موضع بیطرفانه خود، در پی ترویج یک مکتب اقتصادی و سیاسی خاص نبوده و تبدیل به یک ارگان تبلیغاتی نشود و همچون همیشه، تنها یک روزنامه باقی بماند؛ نکتهای که دقیقا رمز ماندگاری این روزنامه تا به امروز بوده و ضامن بقای آن در آینده خواهد بود.
ارسال نظر