در جلسه شورای اسلامی شهر بجنورد بررسی شد؛
توافقنامه شهرداری و راه و شهرسازی برای گرهگشایی از بافت فرسوده
مهر- در جلسه علنی شورای اسلامی شهر بجنورد، توافقنامه شهرداری با راه و شهرسازی مبنی بر تملک شش پلاک واقع در بافت فرسوده بجنورد از سوی راه و شهرسازی بهمنظور بازگشایی معابر و درخواست ۲۵۰ میلیون تومان تسهیلات از شهرداری برای سرمایهگذاری و ارزشافزوده در باقیمانده این املاک، روی میز شورا قرار گرفت.
رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد با اشاره به توافق شفاهی که با مسئولان راه و شهرسازی استان پیشتر انجامگرفته بود، عنوان کرد: اما این توافقنامه و درخواست ۲۵۰ میلیون تومان تسهیلات، خلاف آنچه که مطرحشده است.
مهر- در جلسه علنی شورای اسلامی شهر بجنورد، توافقنامه شهرداری با راه و شهرسازی مبنی بر تملک شش پلاک واقع در بافت فرسوده بجنورد از سوی راه و شهرسازی بهمنظور بازگشایی معابر و درخواست ۲۵۰ میلیون تومان تسهیلات از شهرداری برای سرمایهگذاری و ارزشافزوده در باقیمانده این املاک، روی میز شورا قرار گرفت.
رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد با اشاره به توافق شفاهی که با مسئولان راه و شهرسازی استان پیشتر انجامگرفته بود، عنوان کرد: اما این توافقنامه و درخواست ۲۵۰ میلیون تومان تسهیلات، خلاف آنچه که مطرحشده است. حسین پیلتن افزود: اعتباری که از محل مصوبات سفر مقام معظم رهبری برای بازگشایی معابر در بافت فرسوده اختصاص پیداکرده، بلاعوض است، چراکه اگر شهرداری پولی داشت تا هزینه کند، خود تملک و آزادسازی را انجام میداد. شهردار منطقه یک بجنورد نیز که در این جلسه برای شفافسازی این تفاهمنامه در جلسه علنی شورای شهر حاضرشده بود، گفت: دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بودجه از محل سفر مقام معظم رهبری اختصاص پیداکرده که به همین منظور با راه و شهرسازی در بافت فرسوده بجنورد توافقاتی انجامشده است. قربان عمارلو با تأکید بر اینکه وظیفه مدیر منطقه حل مسائل عمرانی و پیش برد آن است، اظهار کرد: جدارههای مسکونی بافت فرسوده آلوده به فضای ترافیکی شده و لزوم احیا و ترمیم بافت فرسوده مرکز شهر و بازگشایی معابر، وجود دارد. وی تصریح کرد: این توافقنامه در قالب ۳۰ میلیون تومان خدمات عمرانی و ۲۲۰ میلیون تومان کمک و تسهیلات برای راه و شهرسازی بهمنظور ارزشافزوده در باقیمانده بافتهای فرسودهای که تملک کرده است.
پیگیر بازگشایی معابر هستیم
رئیس اداره بافتهای فرسوده شهری راه و شهرسازی خراسان شمالی نیز در این جلسه به احداث خانه محله در شهرها و پروژههایی که بهمنظور بهسازی و توانمندسازی سکونتگاههای غیررسمی از محل اعتبارات شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران اجرا میشود، اشاره کرد. علی همتی عنوان کرد: با اعتباری که از محل سفر رهبری اختصاص پیدا کرده است بهزودی عملیات بازگشایی معابر در شش پلاک واقع در بافت فرسوده بجنورد انجام میشود، بنابراین چه شهرداری امتیازاتی برای راه و شهرسازی قائل شود و چه با این موضوع موافقت نکند، ما بازگشایی معابر را پیگیری خواهیم کرد اما دیگر برای برنامههای عمران و بهسازی فعالیتی در بجنورد انجام نمیدهیم. همتی با اشاره به ۱۴ میلیارد تومان اعتباری که طی سفر مقام معظم رهبری برای تملک املاکی که دولت نیاز دارد، اختصاص پیدا کرد، گفت: این اعتبار در سه شهر بجنورد، اسفراین و شیروان هزینه شد، بنابراین شرکت عمران و بهسازی شهری در مناطق حاشیهای و بافتهای فرسوده شهری در حل مشکلاتی که تبدیل به معضلات اجتماعی شدهاند، به کمک شهرداریها آمده است.
عضو شورای اسلامی شهر بجنورد نیز گفت: این توافقنامه انجام بگیرد و شهرداری وارد توافق با راه و شهرسازی شود، چراکه ارزشافزودهای که به باقیمانده املاک تحت تملک راه و شهرسازی تعلق میگیرد بازهم در همین موضوع باید هزینه شود. رضا فیروزه با اشاره به ابهامی که در این خصوص وجود دارد، اظهار کرد: درحالیکه اگر اینگونه باشد این توافقنامه منفعتی برای راه و شهرسازی ندارد، بنابراین اگر اعتباری برای این منظور اختصاص دادهشده، برای کمک به شهرداری و برداشتن بار مالی از دوش شهرداری است که باید در ردیف خود هزینه شود.
ارسال نظر