معاون پژوهشی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مطرح کرد؛
مزایای پخت نان با حرارت غیرمستقیم
دنیای اقتصاد- عضو هیأت علمی و معاون پژوهشی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی حذف ترکیبات شیمیایی مضر و کاهش هدررفت انرژی را از مزایای پخت نان با حرارت غیرمستقیم دانست. مسعود نجفنجفی با اشاره به عوامل متعدد مؤثر بر کیفیت نان از قبیل کیفیت گندم، فرایند آسیابانی و تبدیل آن به آرد، اظهار کرد: فرایند تولید نیز که به دو بخش ماشینآلات پخت نان و نیروی انسانی تقسیم میشود بر کیفیت آن اثرگذار است. معاون پژوهشی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی با تأکید بر اینکه استفاده از حرارت غیرمستقیم برای پخت نان بهتر است و کیفیت را بهبود میبخشد، خاطرنشان کرد: استفاده از حرارت مستقیم باعث انتقال ترکیبات شیمیایی مضری به نان میشود در حالی که حرارت غیرمستقیم باعث حذف این عوامل مضر خواهد شد.
دنیای اقتصاد- عضو هیأت علمی و معاون پژوهشی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی حذف ترکیبات شیمیایی مضر و کاهش هدررفت انرژی را از مزایای پخت نان با حرارت غیرمستقیم دانست.مسعود نجفنجفی با اشاره به عوامل متعدد مؤثر بر کیفیت نان از قبیل کیفیت گندم، فرایند آسیابانی و تبدیل آن به آرد، اظهار کرد: فرایند تولید نیز که به دو بخش ماشینآلات پخت نان و نیروی انسانی تقسیم میشود بر کیفیت آن اثرگذار است.معاون پژوهشی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی با تأکید بر اینکه استفاده از حرارت غیرمستقیم برای پخت نان بهتر است و کیفیت را بهبود میبخشد، خاطرنشان کرد: استفاده از حرارت مستقیم باعث انتقال ترکیبات شیمیایی مضری به نان میشود در حالی که حرارت غیرمستقیم باعث حذف این عوامل مضر خواهد شد. نجفنجفی ادامه داد: در حال حاضر تولیدکنندگان ماشینآلات پخت نان در داخل کشور به اهمیت استفاده از حرارت غیرمستقیم پی بردهاند و پیشرفتهای خوبی در این زمینه حاصل شده که امیدواریم این روند ادامه یابد؛ تولیدکنندگان ماشینآلات پخت نان با الگوبرداری از ماشینآلات خارجی و استفاده از دانش بومی تحول خوبی را در این زمینه ایجاد کردهاند، هر چند هنوز با
ایدهآلها فاصله داریم.معاون پژوهشی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی اضافه کرد: استفاده از حرارت غیرمستقیم همچنین هدررفت انرژی را کاهش میدهد که در طراحی ماشینآلات پخت نان، طراحی مشعل این ماشینها و ... این مسأله لحاظ میشود.
ارسال نظر