از دیدارهای انتخاباتی تا رایزنی برای کابینه
به موازات فروکش کردن تب و تاب انتخابات به سرعت بازار دیدار با منتخب مردم ایران گرم شد. دیدار با بزرگان اصلاحات در کنار دیدار با دیگر رقبا و نیز حتی برخی اصولگرایان موجب شد تا روحانی نشان دهد که بیش از هر چیز «اعتدال» را سرلوحه کار و برنامههای خود در دولت «تدبیر و امید» قرار میدهد. دیدار با هاشمی که حامی اصلی وی در انتخابات بود، دیدار با خاتمی که جبهه اصلاحات را در حمایت از روحانی بسیج کرد و دیدار با عارف که موجب شد آرای جبهه اصلاحطلبی یکدست به صندوق روحانی بریزد، در کنار ملاقاتهایی که با رقبای خود از جمله رضایی، قالیباف و نیز جلیلی داشت همه و همه نشان داد که روحانی به دنبال تحقق برنامههای دولت اعتدال است.
به موازات فروکش کردن تب و تاب انتخابات به سرعت بازار دیدار با منتخب مردم ایران گرم شد. دیدار با بزرگان اصلاحات در کنار دیدار با دیگر رقبا و نیز حتی برخی اصولگرایان موجب شد تا روحانی نشان دهد که بیش از هر چیز «اعتدال» را سرلوحه کار و برنامههای خود در دولت «تدبیر و امید» قرار میدهد. دیدار با هاشمی که حامی اصلی وی در انتخابات بود، دیدار با خاتمی که جبهه اصلاحات را در حمایت از روحانی بسیج کرد و دیدار با عارف که موجب شد آرای جبهه اصلاحطلبی یکدست به صندوق روحانی بریزد، در کنار ملاقاتهایی که با رقبای خود از جمله رضایی، قالیباف و نیز جلیلی داشت همه و همه نشان داد که روحانی به دنبال تحقق برنامههای دولت اعتدال است. هر چند احمدینژاد و لاریجانی هم از قافله دیدار با منتخب مردم عقب نماندند و از نزدیک به وی تبریک گفتند. در این میان البته بازار گمانهزنیها درباره چینش کابینه یازدهم چنان داغ بود که انتشار اخبار ضد و نقیض از این سو و آن سو، دفتر رییسجمهور منتخب را بر آن داشت تا اینگونه اخبار را تکذیب کند. با این حال اگرچه تا معرفی اعضای جدید کابینه زمان زیادی باقی نمانده است، اما بسیاری از تحلیلگران شناخت اولویتهای
کشور و پیشبینی آینده بر اساس ترسیم تصویر درستی از مسائل کشور را اولویت دولتی میدانند که میخواهد با دعوت به همکاری از افرادی که توانایی فکری و اجرایی حل و فصل مشکلات را دارند، دولت یازدهم را نمادی از «آشتی ملی» قرار دهد..
ارسال نظر