برای خودتان دلسوزی کنید!
حس خوددلسوزی بخش جداییناپذیر از سلامت روانی و جسمی است، تقویت این حس باعث میشود که بتوانیم با سختیها مقابله کنیم و تغییرات مفیدی در زندگی ایجاد کنیم. به گزارش سلامت نیوز، حس دلسوزی باعث افزایش تعامل بدن و مغز میشود که این امر میتواند به عنوان تسکین دهنده روح به روان آدمی کمک کند. با حمایت از خودمان یک پایگاه امن روانی ایجاد میکنیم که در مقابله با چالشهایی که در زندگی وجود دارد، به انسان کمک میکند. در نتیجه این حس خوددلسوز میتواند در ایجاد انگیزه و افزایش حس شجاعت برای ایجاد تغییرات رفتاری در انسان کمک بسزایی کند.
حس خوددلسوزی بخش جداییناپذیر از سلامت روانی و جسمی است، تقویت این حس باعث میشود که بتوانیم با سختیها مقابله کنیم و تغییرات مفیدی در زندگی ایجاد کنیم.
به گزارش سلامت نیوز، حس دلسوزی باعث افزایش تعامل بدن و مغز میشود که این امر میتواند به عنوان تسکین دهنده روح به روان آدمی کمک کند.با حمایت از خودمان یک پایگاه امن روانی ایجاد میکنیم که در مقابله با چالشهایی که در زندگی وجود دارد، به انسان کمک میکند.در نتیجه این حس خوددلسوز میتواند در ایجاد انگیزه و افزایش حس شجاعت برای ایجاد تغییرات رفتاری در انسان کمک بسزایی کند.این حس انسان را به پیشروی به سوی پیروی از اهداف بزرگتر و حرکت کردن به سوی آنچه برای انسان مفیدتر است، سوق میدهد.متاسفانه بسیاری از افرادی که مشکلات روحی دارند، به سختی میتوانند در روبهرو شدن با مسائل و مشکلات زندگی سازگاری پیدا کنند.
بررسیها نشان داده است افرادی که در زندگی و روابطشان دچار مشکلات و آسیبهای زیادی شدهاند، اما حس خوددلسوزی در آنها بالا است به نسبت کسانی که میزان این حس در آنها کمتر است در برخورد با این مسائل بهراحتی کنار میآیند.
افرادی که حس دلسوزی نسبت به خود در آنها پایین است در برخورد با مشکلات ممکن است یک صدای درونی را که موجب شرم یا احساس بیارزشی میشود، تجربه کنند که این صدا مانع از ایجاد یک حس و پایگاه امن درونی برای آرامش فرد میشود.افراد مبتلا به بیماریهای روانی احساس شرم و بیکفایتی میکنند و بیارزش بودن خود را دلیلی بر بیماری خود میدانند.حال به بررسی نکاتی میپردازیم که یاد بگیریم چگونه اندکی با خود مهربانتر باشیم. خوشبختانه حس خوددلسوزی را میتوان با آموزش یاد گرفت و با تمرین تقویت کرد.آموزش حس خوددلسوزی به افراد اجازه یک روش حمایتی را در درون خود تقویت کنند.
گوش دادن به مهربانی
تمرینهای مدیتیشن، گوش کردن به موسیقی آرام انسان را به آرامش روانی میرساند. تمریناتی را که با روحیه شما سازگاری دارد، پیدا کنید و آن را بهصورت یک عادت در بیاورید. با استفاده از این روش میتوانید احساسات شرم و بیارزشی هنگام بروز مشکل را کنار بگذارید.
با خودتان به گونهای که کسی را دوست دارید رفتار کنید
یک متخصص در این رابطه چنین میگوید: در برخورد با خود باید به گونهای رفتار کنید که با عزیزترین فرد زندگیتان مواجه هستید، مثل فرزند خود.به عبارت دیگر اگر شما حرفهایی را که به دیگران نمیتوانید بگویید در درون خودتان میریزید باید از درون با خود به گونهای رفتار کنید که باعث ایجاد آرامش از درون شود.
به یک روانشناس مراجعه کنید
اگر به سختی میتوانید بامسائل و مشکلات کنار بیاید به یک روانشناس مراجعه کنید. هر بیماری روانی قابل درمان است.حرفه سلامت روانی به افراد برای مقابله موثر با بیماریها و یادگیری مهربانتر بودن با خود به افراد کمک میکند. گفتوگوی درونی مهربانتر و مثبتتر است. او همچنین کمک میکند تا غلبه بر گذشته، پذیرش عملکرد خود و ماندن در حال حاضر.گفتوگوی درونی مهربانانه و مثبت به افراد برای پذیرش عملکرد فعلی و زندگی در زمان حال کمک میکند.
به یاد داشته باشید که بیماری روانی مانند هر بیماری دیگر است اگر شما از اختلال افسردگی، اختلالات خوردن و بسیاری دیگر از اختلالات رنج میبرید مراجعه به روان پزشک و روانشناس به شما کمک بسزایی میکند و احساسات منفی را که شما در رابطه با بیماری روان دارید، از بین میبرند و به ایجاد آرامش دوباره شما کمک بسزایی میکنند.
مقایسه کردن خود با دیگران
مقایسه کردن خود با دیگران میتواند باعث افزایش حس بیکفایتی شود. باید به خاطر داشته باشید که درون خود را با ظاهر بیرونی فرد دیگری هیچگاه مقایسه نکنید.ممکن است حس دلسوزی خود برای شما در حال حاضر حس طبیعی نباشد، اما اینها راههایی هستند که شما میتوانید تمرین کنید و باعث افزایش و بهبود حس دلسوزی
به خود شوید.
ارسال نظر