معاون شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان مطرح کرد:
از ورود معماری وارداتی به اصفهان جلوگیری می شود
دنیای اقتصاد- معاون شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان گفت: به دلیل حساسیتی که بر روی مبحث سیما و منظر شهری و همچنین نماهای شهری وجود دارد، طی دو سال گذشته کمیتهای با همین نام تشکیل شده و توانسته از ورود نماهای بیهویت و معماری وارداتی جلوگیری کند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری اصفهان، سید جمالالدین صمصام شریعت با اشاره به اینکه انسان امروزی نیاز بیشتری به آسایش و آرامش در عرصه خصوصی دارد، اظهار کرد: معماری داخلی در عرصه کار و سکونت مورد توجه قرار گرفته، لذا برای بر قراری تعادل بین فضای داخلی و خارجی، اهمیت دادن به آن کمتر از طراحی بنا و نمای آن نیست.
دنیای اقتصاد- معاون شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان گفت: به دلیل حساسیتی که بر روی مبحث سیما و منظر شهری و همچنین نماهای شهری وجود دارد، طی دو سال گذشته کمیتهای با همین نام تشکیل شده و توانسته از ورود نماهای بیهویت و معماری وارداتی جلوگیری کند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری اصفهان، سید جمالالدین صمصام شریعت با اشاره به اینکه انسان امروزی نیاز بیشتری به آسایش و آرامش در عرصه خصوصی دارد، اظهار کرد: معماری داخلی در عرصه کار و سکونت مورد توجه قرار گرفته، لذا برای بر قراری تعادل بین فضای داخلی و خارجی، اهمیت دادن به آن کمتر از طراحی بنا و نمای آن نیست. وی با تاکید بر اهمیت و جایگاه معماری داخلی و دکوراسیون در کلان شهرها به ویژه در اصفهان که یک شهر تاریخی با درصد زیاد ساخت و ساز است، افزود: در این خصوص در سال گذشته با وجود رکود مثبت مسکن و ساخت و ساز توانستیم ۶ میلیون مترمربع زیربنا و صدور پروانه انجام دهیم که در مجموعه شهرداری نسبت به سال ۹۳ رشد ۱۵ درصدی را در پی داشته است. صمصام شریعت ادامه داد: مطابق بررسی های صورت گرفته، مناطقی بیشترین متقاضی را داشته اند که قیمت زمین آن ها و همچنین عوارض زیربنای صدور پروانه ساختمانی (تراکم ساختمان) آن ها کمتر بوده و به عبارتی می توان گفت به سمتی حرکت کرد ه ایم که تولید مسکن در سال ۹۴ بیشتر برای اقشار کم درآمد، آسیب پذیر و طبقه متوسط به پایین جامعه بوده است. به عنوان مثال رشد پروانه در مناطق ۹ و ۱۰ و ۱۲ و ۱۳ و ۱۴و ۱۵ شهرداری اصفهان بیشتر دیده شده است. مثلاً در منطقه ۱۵ (محدوده خوراسگان) متراژ صدور پروانه افزایش یافته و یا در منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان صدور پروانه ساخت بیش از ۳ برابر سال ۹۳ بوده است. معاون شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه پروانههای صادر شده در سال گذشته در قالب ۲۴ هزار واحد مسکونی بوده که این تعداد نشاندهنده اهمیت موضوع است، بیان کرد: جایگاه معماری داخلی در شهری همچون اصفهان باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
وی گفت: این معاونت به دلیل حساسیتی که بر روی سیما و منظر شهری و همچنین نماهای شهری داشته طی دو سال گذشته اقدام به راهاندازی کمیتهای با همین نام کرده و در این راستا توانسته است از ورود نماهای بیهویت و معماری وارداتی جلوگیری کند. صمصام شریعت افزود: در حوزه معماری، عدهای معتقد هستند که طراحی معماری باید از بیرون آغاز و به درون برسد، این در حالی است که طراحی معماری به یک تعادل و توازن نیاز دارد به این صورت که باید به برون و نما و سیما و منظر شهری رسید. وی با اشاره به اینکه جایگاه معماری داخلی بسیار حائز اهمیت است، اضافه کرد: هنری که در یک فضای ۵۰ یا ۶۰ متری مسکونی انجام میشود باید علاوه بر نشاطآور کردن زندگی و گرم کردن آن به نحوی باشد که از فضاهای زائد در ساختمان جلوگیری کند . وی بیان کرد: در معماری داخلی بیشتر از ترکیبات آب و نور باید استفاده شود که در گذشته و معماری بومی ما جایگاه ویژه ای داشته است.
ارسال نظر