درخواست مدیران شرکت دقت پلاست تهران از مسئولان پتروشیمی کشور
«دقت» در توزیع مواد اولیه صنایع پلیمری
اگرچه مشکلات زیادی گریبان صنایع پلیمری ایران را گرفته اما در صورتی که دولت کمر همت را در حمایت از این صنعت ببندد و مواد اولیه فعالان صنایع پلیمری به صورت منظم و عادلانه توزیع و تحویل گردد امکان عبور از همه این مشکلات وجود دارد. امیر هوشنگ صدیقیان مدیر عامل شرکت دقت پلاست تهران هفته گذشته در دیدار مهندس یدالله صادقی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران و معاونان این سازمان از تاسیسات تولیدی جدید این شرکت در شهرک صنعتی پرند خواستار توجه جدیتر به مشکلات صنعتگران شد. دقتپلاست تهران یکی از اولین شرکتهای ماشینسازی ایران است که فعالیت خود را در سال ۱۳۳۰ به همت مرحوم خسرو صدیقیان، موسس این شرکت بنیان نهاد.
اگرچه مشکلات زیادی گریبان صنایع پلیمری ایران را گرفته اما در صورتی که دولت کمر همت را در حمایت از این صنعت ببندد و مواد اولیه فعالان صنایع پلیمری به صورت منظم و عادلانه توزیع و تحویل گردد امکان عبور از همه این مشکلات وجود دارد.
امیر هوشنگ صدیقیان مدیر عامل شرکت دقت پلاست تهران هفته گذشته در دیدار مهندس یدالله صادقی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران و معاونان این سازمان از تاسیسات تولیدی جدید این شرکت در شهرک صنعتی پرند خواستار توجه جدیتر به مشکلات صنعتگران شد.
دقتپلاست تهران یکی از اولین شرکتهای ماشینسازی ایران است که فعالیت خود را در سال ۱۳۳۰ به همت مرحوم خسرو صدیقیان، موسس این شرکت بنیان نهاد.تاسیسات تولیدی این شرکت برای دههها در جاده قدیم کرج بود که در سال ۸۶ با هدف توسعه فعالیتها و در قالب طرح توسعه بخشی از کار به تاسیسات جدید در شهرک صنعتی پرند منتقل شد. تاسیسات جدید در زمینی به مساحت بیش از ۱۰ هکتار و فضای سرپوشیدهای شامل ۴ سوله و سالن حدود ۹۵۰۰۰ متر مربع ایجاد شده و مجموع نیروهای شرکت را در فاز پرند و جاده قدیم به ۱۴۰ نفر رسانده است.pic۱
به گفته شیلا شهنیا رئیس هیئت مدیره شرکت دقتپلاست تهران، این شرکت یکی از پیشروترین شرکتهای ماشینساز در ایران بوده که کار خود را با هدف تولید ماشینهای تزریق پلاستیک، کفشی و بادی شروع کرده است. با داغ شدن واردات کالاهای چینی به ایران کمکم بازار اشباع شد و دقتپلاست تهران هم با تغییر حوزه فعالیت خود تولید مصنوعات پلاستیکی خانگی و خودرویی را در دستور کار قرار داد. در حال حاضر دقتپلاست تهران با ظرفیت سالانه ۶۵۰۰ تن در حال فعالیت است هرچند بر اساس اظهارات مدیران شرکت امکان تولید آن تا ۱۰ هزارتن وجود دارد. مهمترین مشکلات در مسیر فعالیت دقتپلاست تهران کمبود مواد اولیه و به هم ریختگی بازار است.
بر اساس اظهارات امیرصدیقیان، پتروشیمی از تحویل مواد اولیه کافی و مورد نیاز به تولیدکنندگان واقعی مصنوعات پلیمری در داخل کشور طفره می رود و متاسفانه عدم تطبیق عملکرد پتروشیمی با بازار موجب شده که صنعتگران این بخش با مشکلات جدی مواجه بوده و عملا با حداقل ظرفیت خود کار کنند. pic۲
علاوه بر آن عدم زمان بندی مشخص پتروشیمی برای تحویل مواد اولیه دغدغهها را افزایش می دهد. وضعیت صنعت پلاستیک ایران به مشکلاتی چون پایین بودن بهرهوری، دلالبازی در زمینه تامین مواد اولیه، قوانین دست و پا گیر و ... گره خورده اما آنچه امروز کار را به دستانداز انداخته نوسانات ارزی است که قدرت تحرک را از تولیدکننده گرفته است.به این فهرست بلند انحصارطلبی برخی تولیدکنندهها را هم باید افزود که بهواسطه سوءبرداشت از یک قانون مترصد ایجاد انحصار در بازار و خارج کردن رقبا از گردونه هستند. از نگاه این صنعتگر قدیمی که در حال حاضر با تنوع تولید بالا فعالیت می کند، همین عوامل و باندبازی و طرح شکایات متعدد در مراجع قضایی دو جبهه درگیر در این صنعت ایجاد کرده که هر کدام نفوذ و پول بیشتری داشته باشند در این دعوا برنده می شوند در حالیکه به اعتقاد وی حقوق معنوی بنگاههای اقتصادی را نباید دادگاهها تعیین کنند. pic۳
شهنیا در ضمن صحبتهای خود با اشاره به برنامهریزی شرکت برای خرید یک دستگاه سنگین ۳۳۰۰ تنی تزریق پلاستیک با ظرفیت تزریق ۴۰ کیلوگرم خواستار مساعدت سازمان صنعت، معدن و تجارت و اختصاص تسهیلات ارزی و سرمایه در گردش به این واحد برای توسعه کار شد.مهندس صادقی در این دیدار با عملکرد و پیشینه دقتپلاست تهران آشنا شد و دستورات لازم برای پرداخت تسهیلات مورد نیاز و سایر مطالبات این واحد را صادر کرد.
ارسال نظر