باید به رشد ۸ درصدی برسیم

شماره روزنامه: ۳۸۴۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۲۶۷۰۵۵ ویژه-نامه

<p> رشد اقتصادی در سه ماهه نخست سال جاری با احتساب بخش نفت، ۴/ ۴بوده و بدون در نظر گرفتن نفت نیز نزدیک به ۴ درصد است. رئیس‏ جمهور گفت: این آمار در بخش کلان اقتصادی، نشانگر این است که مسیر درستی انتخاب شده است که البته در برخی حوزه‏ها اشکالاتی وجود دارد که باید برای رفع آنها تلاش کنیم. رئیس‏ جمهور در سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به سالروز آغاز به کار دولت یازدهم در ۲۴ مرداد سال ۱۳۹۲ از تلاش‏ها، زحمات و خدمات همه کارگزاران، مدیران، مسوولان، کارمندان و کارگران دولت قدردانی کرد و گفت: بانک‏ها باید فعال‏تر شوند و ما نیز موظف هستیم به بانک‏ها کمک کنیم و فضای مطلوب‏تری برای فعالیت آنها به وجود آوریم. </p>

باید به رشد 8 درصدی برسیم

رشد اقتصادی در سه ماهه نخست سال جاری با احتساب بخش نفت، ۴/ ۴بوده و بدون در نظر گرفتن نفت نیز نزدیک به ۴ درصد است. رئیس‏ جمهور گفت: این آمار در بخش کلان اقتصادی، نشانگر این است که مسیر درستی انتخاب شده است که البته در برخی حوزه‏ها اشکالاتی وجود دارد که باید برای رفع آنها تلاش کنیم. رئیس‏ جمهور در سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به سالروز آغاز به کار دولت یازدهم در ۲۴ مرداد سال ۱۳۹۲ از تلاش‏ها، زحمات و خدمات همه کارگزاران، مدیران، مسوولان، کارمندان و کارگران دولت قدردانی کرد و گفت: بانک‏ها باید فعال‏تر شوند و ما نیز موظف هستیم به بانک‏ها کمک کنیم و فضای مطلوب‏تری برای فعالیت آنها به وجود آوریم.

رئیس‏ جمهور با اشاره به اینکه بانک‏ها بخش بسیار مهمی در رونق اقتصادی هستند، اظهار کرد: برای تحول در امور بانکی بسته‏ای را اعلام کرده بودیم که در این زمینه قدم‏های خوبی برداشته شد و الان سود بازار بین بانکی نسبت به گذشته بسیار متفاوت است.دکتر روحانی با تأکید بر اینکه در تلاش هستیم تا سود تسهیلات به رقم قابل قبولی برسد، ادامه داد: سود سپرده و تسهیلات باید متناسب با نرخ تورم تنظیم شوند. رئیس‏ جمهور بر تقویت و پرداخت بدهی دولت به بانک‏ها تأکید کرد و گفت: امسال سال پرداخت بدهی به پیمانکاران است که البته بخش عمده‏ای از این بدهی‏ها مربوط به سالهای گذشته است و دولت مصمم است بدهکاری‏های خود را پرداخت کند. دکتر روحانی بر ضرورت تکمیل طرح‌های سرمایه در گردش تأکید کرد و با اشاره به نقش مهم کارآفرینان در رونق اقتصادی، اظهار کرد: اولین قدم و اولویت، بهره‏گیری از سرمایه داخلی است، البته بعد از اجرای برجام ۵ میلیارد سرمایه‏گذاری خارجی قطعی و در حال اجرایی شدن است. دکتر روحانی با اشاره به اینکه باید تلاش کنیم در ده سال دوم چشم‏انداز ۲۰ ساله به رشد ۸ درصدی رسیده و اقتصاد مقاومتی را در کشور پیاده و عملیاتی کنییم، اظهارکرد: اقتصاد مقاومتی به این معناست که روی پای خود ایستاده و قوی‏تر شویم، همانطور که قدرت سیاسی خود را در برابر ۶ قدرت جهانی به نمایش گذاشتیم و با مذاکره و احقاق حقوق مسلم دیوارهای تحریم را تخریب کردیم. دکتر روحانی با طرح این پرسش که آیا می‏توان بدون رشد اقتصادی، اشتغال ایجاد کرد، ادامه داد: رشد اقتصادی در سیاست‏های کلان نظام و چشم‏انداز بیست ساله تصریح شده که باید ۸ درصدی باشد، اما در مجموع ۱۰ سال گذشته، این رشد برابر با ۷/ ۲درصد بود که البته با چنین نرخی رونق و اشتغال ایجاد نخواهد شد.

مشاهده اخبار بیشتر در ویژه نامه سراسری«تولید ایرانی افتخار ملی»

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن