نوسانات هیجانی بازار ارز
به نظر میرسد سرنوشت نهایی بازار ارز به شدت به نتیجه مذاکرات هستهای گره خورده است. همزمان با دور جدید مذاکرات در لوزان سوئیس و امیدواری به فرجام خوش هستهای، بازار ارز هم روی خوش نشان داد. در ابتدای این هفته در شرایطی که برخی خبرها از توافق احتمالی و عیدی نوروزی هستهای به مردم حکایت میکرد دلار که روند کاهشی خود را از میانههای هفته گذشته آغاز کرده بود، در روز شنبه در واکنش به جو مثبت به وجود آمده در یک روز حدود ۹۰ تومان از قیمتش کاسته شد. هر چند که این روند کاهشی در روز یکشنبه هم ادامه پیدا کرد و قیمت دلار در یک روز زیاد بالا و پایین رفت اما نهایتا روی قیمت ۳۲۴۵ تومان ایستاد.
به نظر میرسد سرنوشت نهایی بازار ارز به شدت به نتیجه مذاکرات هستهای گره خورده است. همزمان با دور جدید مذاکرات در لوزان سوئیس و امیدواری به فرجام خوش هستهای، بازار ارز هم روی خوش نشان داد. در ابتدای این هفته در شرایطی که برخی خبرها از توافق احتمالی و عیدی نوروزی هستهای به مردم حکایت میکرد دلار که روند کاهشی خود را از میانههای هفته گذشته آغاز کرده بود، در روز شنبه در واکنش به جو مثبت به وجود آمده در یک روز حدود 90 تومان از قیمتش کاسته شد.هر چند که این روند کاهشی در روز یکشنبه هم ادامه پیدا کرد و قیمت دلار در یک روز زیاد بالا و پایین رفت اما نهایتا روی قیمت 3245 تومان ایستاد. اما نوسانات هیجانی بازار ارز را رها نکرد و روز دوشنبه دلار بار دیگر کانال 3200 تومانی را ترک کرد و وارد کانال 3300 تومانی شد. در ادامه روز سهشنبه دلار به قیمت 3355 تومان معامله شد. برخی کارشناسان علت ریزش قیمت دلار در اوایل هفته جاری را خوشبینی به نتایج مذاکرات هستهای، افزایش حجم ارز موجود در بازار به دلیل روانه شدن ارزهای انباری و در نهایت نبود تقاضا عنوان کردند. این درحالی بود که قیمتهای پایین در روزهای ابتدایی هفته برخی از
فعالان را به خرید بیشتر متمایل کرد و به این ترتیب در اواسط هفته تقاضای ارز بیشتر شد و قیمتها هم افزایش یافت. هرچند که احتمالا رشد شدید قیمت دلار تا پایان سال جاری متوقف شده است، با این همه هیجان ناشی از نتیجه مذاکرات که احتمالا در نوروز 94 مشخص خواهد شد، بر شدت رفتارهای هیجانی دامن زده و بر نوسانات قیمتی افزوده است.
ارسال نظر