تعامل دولت با صنوف برای برون رفت از یک دهه بحران
محوریت اقتصاد مقاومتی نظام پولی کشور است که برای تحقق این امر و حذف فاصله ایجاد شده بین دولت و صنوف طی 8 سال گذشته، دوبت باید عینک بدبینی به صنوف را بردارد. علی فاضلی یکی از هفت عضو هیأت رئیسه جدید اتاق اصناف تهران که در انتخابات 31 خردادماه برگزیده شده است، در پایان این مراسم طی گفت و گویی با خبرنگار ما، ضمن تاکید بر اهمیت کاربردی اقتصاد مقاومتی در تحولات آینده تولید و اقتصاد کشور، برنامه مدونی در 30 بند برای اجرایی شدن محورهای موردنظراعلام کرد.
وی همچنین گفت: اگر به آمار منتشره از سوی وزارت اقتصاد و دارایی هم نگاه کنید، سهم اصناف را در تولید ناخالص داخلی به ۵/۲۵ درصد ارتقاء داده است، یعنی سهم GDP ما افزایش عجیبی پیدا کرده که با معیارهای علمی مطابقت ندارد.
وی افزود: نحوه بازنگری و تعامل با صنوف در جهت اقتصاد کشور و برون رفت از بحران یک دهه اخیر یکی از وظابف مهم و قاطع هیأت رئیسه جدید اتاق اصناف تهران است که امیدواریم با همت اعضا انجام شود.
اتحادیه ها باید حرف اول را در بحث مالیات اصناف بزنند
وی افزود: بنده معتقدم اتحادیه ها باید استقلال عمل و نقش پررنگ تری در برنامه ریزی های دولت تدبیر و امید داشته باشند به ویژه در بحث اخذ مالیات و اینکه اتحادیه ها حرف اول را در این خصوص بزنند .
فاضلی با بیان اینکه بحث اقتصاد مقاومتی نیازمند استفاده از توان بخش خصوصی نظیر اصناف و همکاری و همراهی دولت به ویژه نظام بانکی کشور است ، محوریت اقتصاد مقاومتی را اصلاح نظام پولی کشور دانست که در سالهای اخیر از کمک به تولید فاصله گرفته و برای رفع این معضل دولت باید به اصناف اعتماد کند و خدمات به آنها را افزایش دهد.
از نگاه این فعال با سابقه اصناف کشور، تنها رویکرد باید توجه و تمسک به بنگاههای کوچک باشد تا اصناف دوباره با برنامه و هدفمند به کمک دولت بشتابند.
اولین رئیس شورای اصناف کشور در بحث توجه به تولید و تولیدکنندگان صنوف هم نظر کوتاهی ارائه داد و افزود: کمک به بازیابی این واحدها و افزایش توان تولید داخلی با ارائه مشوق های لازم و همینطور ابزارهای تعرفه ای معقول در مقابل سیل واردات و تعادل بخشی به این دو حوزه ، از ارکان اصلی یک اقتصاد پیشرو با کمک دولت و صنوف است.