دبیر همایش ساختوساز و رونق اقتصادی مطرح کرد:
ریشهیابی مشکلات اقتصادی، مهمترین هدف همایش
دنیای اقتصاد- مهمترین هدف همایش ساخت و ساز و رونق اقتصادی، ریشهیابی مشکلات این بخش از ابعاد مختلف و بررسی راههای دستیابی به رونق است که در حقیقت شعار اقتصاد مقاومتی، قابلیت تحقق پیدا میکند. دبیر همایش ساخت و ساز و رونق اقتصادی برگزاری این همایش را در راستای شعار سال ۹۵ مقام معظم رهبری سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل عنوان کرد؛ آنهم وقتی مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام معرفی شده است. کبیری ضمن تشریح اهداف و برنامههای همایش ساخت و ساز و رونق اقتصادی گفت: ۱۶۰ رشته شغلی به صنعت ساختمان وابسته اند و به واقع صنعت ساختمان در کشور موتور محرکه محسوب میشود اما متاسفانه تعداد زیادی از کارخانههای وابسته به این صنعت با حداقل تولید فعالیت کرده و برخی نیز تعطیل شدهاند.
دنیای اقتصاد- مهمترین هدف همایش ساخت و ساز و رونق اقتصادی، ریشهیابی مشکلات این بخش از ابعاد مختلف و بررسی راههای دستیابی به رونق است که در حقیقت شعار اقتصاد مقاومتی، قابلیت تحقق پیدا میکند. دبیر همایش ساخت و ساز و رونق اقتصادی برگزاری این همایش را در راستای شعار سال ۹۵ مقام معظم رهبری سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل عنوان کرد؛ آنهم وقتی مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام معرفی شده است. کبیری ضمن تشریح اهداف و برنامههای همایش ساخت و ساز و رونق اقتصادی گفت: ۱۶۰ رشته شغلی به صنعت ساختمان وابسته اند و به واقع صنعت ساختمان در کشور موتور محرکه محسوب میشود اما متاسفانه تعداد زیادی از کارخانههای وابسته به این صنعت با حداقل تولید فعالیت کرده و برخی نیز تعطیل شدهاند. سرمایهگذاری و ساخت در این بخش نیز دوران بسیار سختی را میگذارند. بنابراین یکی از اهداف مهم همایش، تلاش برای راه اندازی مجدد صنعت ساختمان و ایجاد گشایش و رونق در این بخش است.
وی پرهیز از گره خوردن با مسائل سیاسی و پیچیده شدن نسخه حل مشکلات در داخل کشور را مهم ارزیابی کرد و گفت: بحث اقتصاد مقاومتی به معنای عدم رابطه و تعامل با دنیا نیست و ما در این همایش دنبال حفظ اقتدار و قدرت کشور و از سوی دیگر ایجاد رابطه اصولی با سایرین هستیم. چاره اندیشی همگانی در بخش های دولتی و غیردولتی در کنار هم و بهصورت برنامهریزی شده و یکپارچه مهمترین راهحل بشمار میرود. کبیری تاکید همایش بر توجه هرچه بیشتر به حاشیهنشینان و احیا و نوسازی بافتهای فرسوده بر اساس الگویی مشخص و دقیق و شکل دادن به برندهای تاثیرگذار دانست و گفت: انبوه سازان در بافتهای فرسوده مشهد نمونههای موفقی را اجرا کردهاند که قابل تامل است. وی تصریح کرد: بررسی موانع کاری انبوه سازان و تولیدکنندگان ساختمان، رفع مشکلات و تنگناهای ساخت و ساز، تعامل و رفع مشکلات موجود در بخش بیمه و مالیات و بانکها و بنگاههای اقتصادی، واکاوی سیاستهای موجود و همکاری و تهاتر با شرکتهای خدماتی از دیگر اهدافی است که امیدواریم به خروج از رکود مسکن و رونق اقتصاد کشور منتهی شود. این همایش در روزهای اول و دوم اسفند ۹۵ و از سوی انجمن صنفی کارفرمایی انبوهسازان و مسکن و ساختمان خراسان رضوی و مجموعه فرهنگی تبلیغاتی ایران هنر در مشهد برگزار میشود.
ارسال نظر