شماره روزنامه ۶۱۰۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۷۵ دنیای اقتصاد

اخبار ورزش - روزنامه شماره ۶۰۷۵

  • دختران ایران تاریخ‌ساز شدند

    دنیای اقتصاد: قابل انتظار بود هرچه المپیک به انتها نزدیک ‌شود، اوضاع ایران در جدول کلی مدال‌ها هم بهبود پیدا می‌کند. توقع درخشش در رشته‌های همیشه مدال‌آور را داشتیم، اما حضور دو بانوی تکواندوکار روی سکو اتفاقی بدیع بود که در پاریس رخ داد. ناهید کیانی و مبینا نعمت‌زاده تاریخ‌سازی کردند و این افتخار قطعا متعلق به همه بانوان نجیب این سرزمین است.
  • نامهربانی غم‌انگیز با کیمیا

    دنياي اقتصاد: سه سال پیش که ناهید کیانی و کیمیا علیزاده در المپیک توکیو به مصاف هم رفتند، گزارشگر تلویزیون تمام سعی‌اش را کرد تا یک بار هم اسم تکواندوکار سابق ایران را نیاورد. او در تمام طول گزارش برای خطاب کردن کیمیا، از عباراتی همچون «حریف کیانی» استفاده کرد که در آن زمان بازتاب منفی زیادی داشت. با گذشت این همه زمان اما نه‌تنها انتقادها چندان موثر نیفتاد و صداوسیما رویه‌اش را تغییر نداد، بلکه در برخی موارد حتی شاهد بدتر شدن داستان هم بودیم. در زیرنویس‌های متعدد تلویزیونی که از صبح پنج‌شنبه روی آنتن می‌رفت، عبارت «رقابت ناهید کیانی با نماینده بلغارستان» به چشم می‌خورد. شب قبل از آن هم زمانی که مبینا نعمت‌زاده مدال برنز تکواندو زنان را گرفت، بعضی مجریان و کارشناسان تلویزیون این نشان را نخستین مدال تاریخ زنان ایران در المپیک دانستند در حالی که چنین نبود و همین کیمیا علیزاده در ریو توانسته بود برای ایران برنز بگیرد.
  • پاریس، خیلی شبیه به لندن

    دنياي اقتصاد: تیم کشتی فرنگی کارش را به نحو احسن در المپیک ۲۰۲۴ انجام داد و با کسب دو مدال طلا، یک نقره و یک برنز بهترین عملکرد را بین تمام کشورهای شرکت‌کننده داشت. اما اگر بنا به بررسی جداگانه باشد، کشتی‌گیران ایرانی داستان‌های جالبی را خلق کردند.
  • شبیخون استقلال به المپیک

    دنیای اقتصاد: در شرایطی که همه اخبار ورزشی این روزها در تصرف حوزه المپیک است، باشگاه استقلال دو خرید مهم انجام داد و تیمش را برای لیگ بیست‌وچهارم کامل‌تر کرد. بر این اساس ابتدا قرارداد رومئو کاکوتا قطعی شد؛ وینگر ۳۳ساله فرانسوی که در یک دو‌جین تیم اسم‌ورسم‌دار از جمله چلسی، فولام، بولتون، لاتزیو، رایو وایکانو، سویا، دپورتیوو لاکرونیا، لانس، آمیان و ... بازی کرده و در رده ملی هم برای تیم بزرگسالان کنگو به میدان رفته است. پس از آن هم دیدیه اندونگ به تهران آمد تا بعد از توافق نهایی قراردادش را امضا کند. اندونگ ۳۰ ساله اهل گابن است و در لیگ انگلستان برای ساندرلند و واتفورد به میدان رفته. او در فرانسه هم برای گنگام توپ زده. این دو خرید، با استقبال هواداران مواجه شده است.
  • یک ادعای مهم از سیستان

    دنياي اقتصاد: در حالی که گفته می‌شد قرار است بخشی از جرایم انضباطی فوتبال ایران به استان‌های محروم برسد، گویا خبری از این داستان نیست. آن‌طور که «ایسنا» گزارش داده، پارسال فدراسیون فوتبال اعلام کرد که جرایم پرسپولیس و استقلال به حساب هیات فوتبال استان سیستان و بلوچستان واریز خواهد شد، اما با گذشت ماه‌ها و به گفته مسوولان این استان هنوز این اتفاق رخ نداده است. محمد اکبری، رئیس هیات فوتبال استان سیستان و بلوچستان درباره شرایط نامناسب این استان گفت: «آقای تاج زمانی که انتخاب شد گفت جرایم پرسپولیس و استقلال را که ۴۰۰ میلیارد تومان می‌شود به سیستان و بلوچستان خواهیم داد. ما ذوق کردیم که خداروشکر می‌توانیم مشکلاتمان را حل کنیم، اما یک ریال هم به ما پرداخت نشد. تنها استانی که رایگان کار می‌کند سیستان و بلوچستان است. بالاترین مبلغی که فدراسیون فوتبال به ما کمک کرده ۹۰ میلیون تومان بوده است.»
  • این امتحان‌ها خوب است

    دنياي اقتصاد: لبرون جیمز، اسطوره و کاپیتان تیم ملی بسکتبال آمریکا، درباره پیروزی سخت ۹۵‌بر۹۱ مقابل صربستان و صعود به فینال المپیک پاریس اظهارنظر کرد. او گفت: «همه تلاشم را کردم و هم‌تیمی‌هایم نیز به من ایمان داشتند. چنین بازی‌های بزرگی یک امتحان‌اند و این امتحان‌های سخت برای تیم ما خوب است. هدف ما پیروزی در یک بازی دیگر یعنی همان فینال مقابل فرانسه است. مشتاقانه برای بازی روز شنبه آماده می‌شویم. من ۳۹ ساله‌ام و بیست‌ودومین فصل بازی خود‌ را تجربه می‌کنم. در حقیقت نمی‌دانم چند بازی بزرگ دیگر را پیش‌رو خواهم داشت، اما بازی مقابل صربستان یکی از آن بازی‌های بزرگ بود و فینال پیش‌رو نیز یکی دیگر از بازی‌های بزرگی است که باید آن را پشت سر بگذارم .»
  • برنده‌ترین بازنده

    دنياي اقتصاد: ما اینجا در ایران خیلی رسم داریم که از بازنده‌ها قدیس بسازیم و حالا جمله‌ای مثل «چیزی از ارزش‌های‌مان کم نشد» دیگر از فرط استفاده تبدیل به جوک شده است. با این حال واقعا هستند کسانی که می‌بازند و نه تنها چیزی از ارزش‌های‌شان کم نمی‌شود، بلکه ارزش و اعتبار آنها نزد مردم‌شان ده‌ها برابر افزایش می‌یابد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر