ماجرای تعجب‌آور‌ هالند

گلف‌بازی که قاتل دروازه‌ها شد!

شماره روزنامه: ۶۴۵۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۲۳۶۲۱۲ ورزشی

دنیای اقتصاد: شاید کمتر کسی بداند ارلینگ ‌هالند، مهاجم خبره منچسترسیتی و تیم ملی نروژ، قرار بوده یک گلف‌باز باشد! این و برخی مطالب شنیدنی دیگر، در مصاحبه اخیر‌ هالند با‌ گری لینه‌کر و آلن شیرر افشا شده است. بخشی از برگردان این مصاحبه را به گزارش خبرگزاری تسنیم بخوانید: «داستان من یک جورهایی خنده‌دار است، چون بزرگ‌ترین رویای پدرم این بود که من یک گلف‌باز حرفه‌ای شوم. این بزرگ‌ترین رویای او بود. به همین خاطر وقتی که ۱۰ ساله بودم، او مرا مجبور کرد شروع به تمرین گلف کنم، بنابراین من از ۱۰ تا ۱۳ سالگی هر هفته گلف تمرین می‌‌کردم.»

گلف‌بازی که قاتل دروازه‌ها شد!

هالند همچنین فاش کرد پدرش شدیدا با این که او هنگام فوتبال بازی کردن، دستکش دست کند مشکل داشته و حتی او را برای انجام این کار تهدید به کتک می‌کرد: «من سبک کاری قدیمی‌ها را دوست دارم. شیوه دویدن و تکل زدن‌شان و... همچنین شما هرگز مرا دستکش به دست در حال فوتبال بازی کردن نمی‌بینید، چون اگر این کار را انجام دهم، پدرم مرا کتک می‌زند. به همین خاطر من هم یک جورهایی به آن سبک قدیمی خو گرفته‌ام و آن را دوست دارم.»

بعضی‌ها هم می‌گویند ‌هالند فقط گل خالی و ساده می‌زند؛ جواب او به این پرسش هم شنیدنی است: «گل زدن را دوست دارم و به نظر همین که مردم می‌گویند اوه او، باز هم یک گل مفت دیگر زد، بزرگ‌ترین تمجید است، چون به عقیده من، بهترین گل، ساده‌ترین گل است. سخت‌ترین کار، گل زدن است و بنابراین وقتی آن را به شیوه‌ای آسان انجام می‌دهی، بیشتر می‌چسبد. اینکه بدانی که همیشه چگونه باید در موقعیتی عالی قرار بگیری تا گل‌های آسان بزنی، یک مزیت است. پیدا کردن موقعیت عالی برای گلزنی بسیار سختی است.»

ستاره پیشین بوروسیا دورتموند، در این ماه رکورد کوتاه‌‌ترین زمان ممکن برای به ثمر رساندن ۱۰۰ گل در لیگ برتر انگلیس را شکست و در یکصدویازدهمین بازی‌اش در این رقابت‌ها، شمار گل‌هایش را سه رقمی کرد. او اما اعتراف کرد که هنوز عطش گلزنی دارد و و تمام تمرکزش را روی شکست رکورد ۲۶۰ گل آلن شیرر، اسطوره انگلیسی نیوکاسل به عنوان برترین گلزن تاریخ لیگ برتر جزیره گذاشته است: «از مدت‌ها قبل می‌دانستم که شکستن رکورد ۱۰۰ گل امکان‌پذیر است اما آنقدر‌ها به آن فکر نمی‌کردم. بارها گفته‌ام که برای من فقط یک رکورد وجود دارد و آن رکورد بیشترین تعداد گل تمام ادوار است.»

بخش پایانی مصاحبه‌ هالند، به رژیم غذایی سفت و سخت او اشاره داشت. او فاش کرد که شیر خام تنها نوشیدنی محبوب اوست و هرگز مشروبات الکلی مصرف نمی‌کند. او گفت: «مشروبات الکلی؟ خیر. در طول فصل من هرگز الکل مصرف نمی‌کنم. فقط چند وقت قبل بعد از صعود‌ نروژ به جام‌جهانی این کار را انجام دادم. در طول فصل فقط شیر!»

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن