استقلال همچنان بدون مدیرعامل

شماره روزنامه: ۶۴۴۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۲۳۱۲۲۵ ورزشی

دنیای اقتصاد: باشگاه استقلال بیش از ۳ ماه است که به شیوه سرپرست مدیرعاملی‌ مدیریت می‌شود و طبق ادعای ایسنا، وضعیت این تیم تا بعد از شهرآورد هم به همین شکل خواهد بود.

استقلال همچنان بدون مدیرعامل

 علی تاجرنیا که رئیس هیات‌مدیره و نماینده هلدینگ خلیج فارس در امور باشگاه هم محسوب می‌شود، با حفظ سمت، سرپرست مدیرعاملی استقلال است و در این مدت گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر انتخاب مدیرعامل این تیم شده اما شنیده می‌شود تا بعد از دیدار استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر خبری از انتخاب مدیرعامل نخواهد بود.

استقلال ۱۴ آذر در چارچوب هفته دوازدهم لیگ برتر در شهر اراک به مصاف پرسپولیس می‌رود و تا آن زمان کارهای باشگاه استقلال با علی تاجرنیا پیگیری  و بعد از آن بازی مسائل مربوط به انتخاب مدیرعامل جدید از سر گرفته می‌شود؛ البته اگر باز هم آقایان این قصه را به تعویق نیندازند!

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن