مقایسه گوشی داریا باند با برندهای دیگر

رپرتاژ آگهی: گوشی باند با نمایشگر سوپر امولد، تراشه مدیاتک دایمنسیتی ۷۰۵۰ و ۸ گیگابایت رم در رده گوشی‌های میان‌رده قرار دارد. در این مطلب به مقایسه گوشی داریا باند با برندهای دیگر می‌پردازیم تا ببینیم این گوشی ایرانی چقدر ارزش خرید دارد.

مقایسه قیمت گوشی داریا با رقبای مشابه

در مقایسه گوشی‌های میان‌رده یکی از مهم‌ترین فاکتورها تعادل میان قیمت و امکانات است. در این بررسی گوشی داریا باند را در ردمی نوت ۱۲ پرو،  گلکسی A35           و پوکو X6 قرار داده‌ایم که از نظر سخت‌افزاری تقریبا در سطحی مشابه قرار دارند.

مشخصات

داریا باند

ردمی نوت ۱۲ پرو

گلکسی A۳۵

پوکو

جنس فریم

فلز

پلاستیک

پلاستیک

پلاستیک

وزن

۲۱۰ گرم

۱۸۷ گرم

۲۰۹

۱۸۱

صفحه نمایش

۶.۶۷ اینچ امولد

۶.۶۷ اینچ امولد

۶.۶ اینچ امولد

۶.۶۷ اینچ امولد

رزولوشن (پیکسل)

۱۰۸۰ در ۲۴۰۰

۱۰۸۰ در ۲۴۰۰

۱۰۸۰ در ۲۳۴۰

۱۲۲۰ در ۲۷۱۲

پردازنده

دیمنسیتی ۷۰۵۰

دیمنسیتی ۱۰۸۰

اگزینوس ۱۳۸۰

اسنپدراگون ۷اس نسل ۲

حافظه (گیگابایت)

۸/۲۵۶

۸/۲۵۶

۸/۲۵۶

۸/۲۵۶

دوربین اصلی (مگاپیکسل)

۵۰+۸+۲

۵۰+۸+۲

۵۰+۸+۵

۶۴+۸+۵

دوربین سلفی (مگاپیکسل)

۱۶

۱۶

۱۳

۱۶

ظرفیت باتری (میلی‌آمپرساعت)

 ۴۷۰۰

۵۰۰۰

۵۰۰۰

۵۱۰۰

شارژ سریع (وات)

۶۶

۶۷

۲۵

۶۷

مقایسه قیمت

اولین و شاید مهم‌ترین نکته‌ای که توجه هر کاربری را به خود جلب می‌کند، قیمت گوشی‌هاست. داریا باند با برچسب قیمتی ۱۰ میلیون تومان به طور قابل توجهی ارزان‌تر از رقبای خود است.

ردمی نوت ۱۲ پرو با قیمت حدود ۱۵ میلیون تومان، گلکسی A35 با قیمت ۱۷ میلیون تومان و پوکو X6 با قیمت ۱۸ میلیون تومان، همگی در رده قیمتی بالاتری قرار می‌گیرند. این اختلاف قیمت به خصوص برای کاربرانی که به دنبال یک گوشی اقتصادی با امکانات مناسب هستند، می‌تواند بسیار تعیین‌کننده باشد.

مدل گوشی

قیمت نسخه ۲۵۶ گیگابایت

داریا باند

۱۰ میلیون تومان

ردمی نوت ۱۲ پرو

۱۵ میلیون تومان

گلکسی A35

۱۷ میلیون تومان

پوکو X6

۱۸ میلیون تومان

مقایسه طراحی و کیفیت ساخت

داریا باند از قاب پشت شیشه‌ای و فریم آلومینیومی برخوردار است که در عین مقاومت بالا وزن مناسبی هم دارد. در دست گرفتن این گوشی به واسطه فریم فلزی حس بسیار مناسبی را به شما خواهد داد.

داریا

در مقابل هر سه گوشی رقیب با وجود قیمت به مراتب بیشتر، فریم پلاستیکی دارند که حس پریمیوم داریا باند را ندارد اما وزن گوشی را کمی کمتر کرده است.

از نظر طراحی داریا با ماژول دوربین عریض خود کاملا متمایز است. در پنل پشتی این گوشی برند سازنده و نام گوشی چندین مرتبه کار شده که کمی از جذابیت ظاهری آن کاسته است.

از نظر مقاومت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار باند، پوکو X6 و نوت ۱۲ پرو با گواهی IP54 در یک سطح قرار دارند و گلکسی A35 با تاییدیه IP67 کمی شرایط بهتری دارد.

مقایسه نمایشگر

داریا باند از یک نمایشگر ۶.۷۸ اینچی AMOLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و حداکثر روشنایی ۸۰۰ نیت بهره می‌برد. آنطور که داریا می‌گوید این پنل دقیقا همان نمایشگری است که در گوشی ناتینگ‌فون به کار رفته؛ از این رو جای تعجبی ندارد که محتوا را با کیفیت خیره، رنگ‌های چشم‌نواز و کنتراست گسترده به تصویر می‌کشد.

ردمی نوت ۱۲ پرو از نمایشگری مشابه با فناوری OLED و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز بهره می‌برد و گلکسی A35 هم میزبان نمایشگر ۶.۶ اینچی Super AMOLED است. پوکو X6 هم نمایشگری مشابه با نوت ۱۲ پرو دارد.

می‌توان گفت که هر چهار گوشی در بخش نمایشگر عملکردی نزدیک به هم دارند و انتخاب بین آن‌ها بیشتر به سلیقه کاربر بستگی دارد. نکته جذاب گوشی باند لبه‌های خمیده نمایشگر است که معمولا در گوشی‌های پرچمدار و به مراتب گران‌تر شاهدش هستیم.

عملکرد: قدرت کافی برای کارهای روزمره

قلب تپنده داریا باند تراشه مدیاتک Dimensity 7050 است که با ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی همراه شده است. این ترکیب سخت‌افزاری نه‌تنها برای انجام کارهای روزمره مانند تماشای ویدیو، وبگردی و اجرای اپ‌ها پاسخگوست، بلکه به راحتی از پس اجرای بازی‌های محبوب و برنامه‌های گرافیکی سبک نیز برمی‌آید.

همانطور که در جدول زیر می‌بینید، ردمی نوت ۱۲ پرو به تراشه پردازنده Dimensity 1080 و گلکسی A35 به پردازنده Exynos 1380 مجهز شده‌اند که عملکردی مشابه با Dimensity 7050 دارد. پوکو X6 هم از پردازنده اسنپدراگون ۷اس نسل ۲ بهره می‌برد که باز هم در سطح چندان متفاوتی قرار ندارد

در مجموع با وجود تفاوت قیمت خیره‌کننده بین گوشی باند با رقبا، تفاوت عملکرد این پردازنده‌ها اصلا محسوس نیست. این سطح از عملکرد، تجربه‌ای روان و بدون لگ را برای کاربران فراهم کرده و نیازهای متنوع آن‌ها را به بهترین شکل برآورده می‌سازد.

بنچمارک

داریا باند

نوت ۱۲ پرو

گلکسی A۳۵

پوکو

آنتوتو ۱۰

۵۸۱ هزار

۵۴۴ هزار

۵۹۶ هزار

۶۰۲ هزار

گیک‌بنچ تک‌هسته

۹۵۶

۹۶۵

۹۹۹

۱۰۱۲

گیک‌بنچ چند هسته

۲۳۴۳

۲۴۰۹

۲۷۵۸

۲۳۴۳

دوربین: رقابت میلی‌متری

دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی داریا باند کیفیت مناسبی دارد، اما عدم وجود OIS (لرزشگیر اپتیکال) می‌تواند در شرایط نوری ضعیف، کیفیت تصاویر را تحت تاثیر قرار دهد.

ردمی نوت ۱۲ پرو

در مقابل گلکسی A35 و ردمی نوت ۱۲ پرو هر دو از OIS بهره می‌برند که به ثبات بیشتر تصاویر و ویدیوها کمک می‌کند. با این حال کیفیت عکس‌های Daria Bond در نور کافی قابل قبول است.

دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی داریا تقریبا هم‌سطح ۳ رقیب دیگر است و تصاویر پرتره مناسبی را برای انتشار در شبکه‌های اجتماعی ثبت می‌کند.

 باتری و شارژ

داریا باند از باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع ۶۶ وات بهره می‌برد که از نظر سرعت شارژ عملکردی بسیار مناسب دارد. برای مقایسه گلکسی A۳۵ با شارژ ۲۵ واتی به مراتب دیرتر شارژ خواهد شد.

ردمی نوت ۱۲ پرو و پوکو X6 با شارژ ۶۷ واتی عملکرد مشابهی با داریا دارند. بنابراین اگر سرعت شارژ برای شما اهمیت دارد، گوشی هوشمند باند را در نظر داشته باشید.

جمع‌بندی: ارزش خرید

مقایسه گوشی داریا باند با برندهای دیگر نشان داد که این گوشی از نظر سخت‌افزاری عملکردی بسیار مناسب از خود نشان می‌دهد. اگر قیمت گوشی‌ها را در نظر بگیریم، گوشی باند با اختلاف قیمت ۵ تا ۸ میلیون تومان نسبت به رقبا، ارزش خرید بسیار بالایی دارد. این گوشی با طراحی جذاب، نمایشگر با کیفیت، سخت‌افزار مناسب و باتری قدرتمند برای کاربرانی ایده‌ال است که به دنبال یک گوشی میان‌رده با قیمت مناسب و امکانات خوب هستند.

تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.