جهت طراحی یک دکوراسیون کامل و عالی، باید تمامی المان‌ها در نظر گرفته شود. همچنین در طراحی آن باید تجهیزات و عناصر به طور دقیق و درست در محیط چیده شوند. المان‌هایی همچون نورپردازی، سبک، متراژ محیط و رنگ در چیدمان دکوراسیون اهمیت دارند. سبک جزء این المان‌ها است که برخی از آن‌ها اعم از روستیک، کلاسیک، رترو و کلاسیک تفسیری هستند که با توجه به محیط و سلایق کاربران انتخاب می‌شوند. در طول این مقاله می‌خواهیم مبلمان و المان‌های دکوراسیون اداری را مورد بررسی قرار دهیم.

انتخاب مبلمان اداری مناسب در استارتاپ‌ها

انتخاب مبلمان اداری مناسب در استارتاپ‌ها

با توجه به بررسی‌های انجام‌شده در استارتاپ‌ها (شرکت‌های نوپا) از میز‌های اداری و گروهی زیادی استفاده می‌شود. حال می‌خواهیم شما را در انتخاب مبلمان اداری مناسب در استارتاپ خود راهنمایی کنیم.

دکوراسیون اداری

به چیدمان درست و دقیق تجهیزات و عناصر یک محیط، با در نظر گرفتن تمامی المان‌های آن محل دکوراسیون گفته می‌شود. برای اینکه بتوانید دکوراسیون اداری عالی‌ای داشته باشید باید به برخی از المان‌ها توجه کنید.

این المان‌ها شامل موارد زیر هستند:

  • مبلمان و تجهیزات اداری

  • سبک

  • متراژ محیط اداری

  • نورپردازی‌ها

  • سلایق کاربران

  • نورپردازی‌ها

  • رنگ

مبلمان اداری

برای انتخاب لوازم اداری مناسب در استارتاپ‌ها، یکی از آیتم‌هایی که باید در نظر داشته باشید مبلمان اداری است. به وسایلی همچون میز مدیریت، میز کنفرانس، میز منشی (کانتر پذیرش)، میز کارمندی، صندلی‌ها، نیم‌ست، پارتیشن‌های اداری، کمد‌ها و ... مبلمان اداری گفته می‌شود.

این لوازم انواع مختلفی دارند که بعضی از آن‌ها عبارت‌اند از:

میز اداری

این نوع میز‌ها باید مشخصه‌هایی مانند سطح کافی، جنس مرغوب و ارتفاع مناسب را داشته باشند. شما باید میز اداری خود را با توجه به متراژ و فضای شرکت خود انتخاب کنید. اما معمولا اندازه این میز‌ها 160*120 سانتی متر با ارتفاع 80 سانتی‌متر است.

در صورت کوچک‌بودن این میز‌ها، کارمندان شرکت شما راحتی لازم را هنگام کار کردن نخواهند داشت. در مقابل بزرگ‌بودن بیش از حد این نوع میز‌ها  نیز فضای اضافی را اشغال خواهد کرد.

صندلی اداری

صندلی‌های اداری باید بر اساس استاندارد ارگونومیک باشند. چرا که کارمندان هنگام کار‌کردن خسته نشده و از لحاظ جسمی به مشکل نخورند. این نوع صندلی‌ها در بر اساس نوع کارکرد انواع مختلفی دارند.

یکی از انواع آن‌ها صندلی مدیریتی است که در مقایسه با دیگر، بلند‌تر و راحت‌تر هستند. صندلی‌های کارمندی نوع دیگری است که می‌توانید آن‌ها را از نظر ارتفاع و پشتی تنظیم کنید. صندلی‌های کنفرانس و آموزش نیز 2 نوع دیگر صندلی‌های اداری هستند.

پارتیشن اداری

معنای کلمه پارتیشن، تیغه، تفکیک و جداسازی است. با کمک این تیغه‌ها شما می‌توانید اتاق‌های کارمندان را از هم تفکیک کنید.

پارتیشن‌های اداری از جنس‌های چوبی و شیشه ساخته می‌شوند و انواع آن‌ها با توجه به کاربرد و جنس به دوجداره، تک‌جداره، فریم لس و کلاسیک تقسیم می‌شوند.

نیم‌ست

نیم‌ست از 2 عدد مبل تک‌نفره، یک عدد مبل 2 نفره و عسلی‌های کوچک تشکیل می‌شود. با خرید این نوع مبلمان می‌توانید از مهمانان خود در شرکت به‌راحتی پذیرایی کنید.

سبک‌‌های دکوراسیون اداری

سبک‌‌های دکوراسیون اداری

دکوراسیون اداری در سبک‌های مختلفی طراحی‌ می‌شود که در این بخش به برخی از آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

سبک کلاسیک

این سبک جزء قدیمی‌ترین سبک‌های مبلمان اداری است. چوب بیشترین متریالی است که در این نوع سبک مشاهده می‌شود. البته این متریال با استفاده از رنگ پلی‌استر یا پلی‌اورتان براق می‌شود که همین کار جذابیت آن را بالا می‌برد.

کیفیت این سبک در سطح بالایی قرار دارد، زیرا چوب به‌کار رفته در آن از جنس چوب درختان گردو، راش، فرا و کاج است که بسیار با دوام هستند. در نتیجه با توجه به جنس چوب، منبت‌کاری و تزئینات قیمت وسایل این سبک بالا است.

این نوع مبلمان معمولا در 2 رنگ تیره و روشن ساخته می‌شوند اما معمولا رنگ آن‌ها تیره است. سبک کلاسیک به 2 نوع ساده و سنتی تقسیم می‌شود. میز اداری سلطنتی یکی از پرطرفدار‌ترین لوازم اداری کلاسیک محسوب می‌شود که جلوه چشمگیری دارد.

با خرید لوازم اداری سنتی، شما حس شکوه، وقار، گرمی و صمیمیت را به مخاطب خود القا می‌کنید. چراکه با وجود آرامش، گرمای چوب و نقش و نگار‌های ظریف آن، چنین فضایی در ذهن مخاطب ایجاد می‌شود.

سبک مدرن

گزینه دیگری که برای انتخاب سبک دکوراسیون استارتاپ پیش روی شما است، سبک مدرن است. این نوع سبک بسیار ساده ساخته شده و الگو آن اشکال هندسی محسوب می‌شود. جنس لوازم‌های اداری در این سبک از جنس‌های فلز، شیشه و چوب هستند.

سبک مدرن دارای رنگ‌بندی متنوع و ساده و در عین حال زیبا است. رنگ‌هایی که در وسایل این سبک استفاده می‌شوند، اغلب روشن و پرانرژی هستند. با انتخاب این رنگ‌ها راندمان کار در محیط  افزایش می‌یابد.

قیمت مبلمان اداری این سبک در مقایسه با کلاسیک پایین‌تر است. اما سبک مدرن به‌روزتر بوده و کارایی بیشتری دارد. دلیل بالا بودن کارایی آن‌ها، ارگونومیک بودنشان است. همچنین در سبک مدرن امکاناتی مانند کابل شبکه و سیم برق، درون وسایل تعبیه می‌شوند.

تفکیک فضا در این سبک با کمک پارتیشن انجام می‌شود. این پارتیشن‌ها بسیار مدرن و شیک هستند که فضایی دوستانه را ایجاد می‌کنند.

همچنین باعث می‌شوند کارمندان وظایف خود را بهتر انجام دهند. در طراحی این پارتیشن‌ها، میز‌های گروهی بیشتر از جنس فلز و شیشه هستند.

سبک کلاسیک تفسیری

ترکیب 2 سبک کلاسیک و مدرن، کلاسیک تلفیقی را ایجاد می‌کند. رنگ‌بندی وسایل اداری در این سبک معمولا به رنگ طلایی و نقره‌ای است. همچنین جلوه‌ای قدیمی و کلاسیک دارند. با این‌ حال برخی نوآوری‌های سبک مدرن نیز در آن قابل مشاهده است.

سبک مدرن مینیمالیستی

یکی از بارز‌ترین مشخصات این سبک ساده‌بودن آن است. در سبک مدرن مینیمالیستی، رنگ‌های خنثی مانند سفید، خاکستری، بژ، کرمی، دودی و طوسی مورد استفاده قرار می‌گیرند. چرا که رنگ‌های خنثی را به‌راحتی می‌توان در کنار رنگ‌های دیگر قرار داد.

در صورتی که راحتی کارمندان برای شما در اولویت قرار دارد، این سبک بهترین گزینه است. در سبک مینیمالیستی هیچگونه تجملاتی استفاده نشده و با وجود سادگی تمرکز کارمندان و کارایی آن‌ها بالا می‌رود. 

این سبک برای محیط‌های کاری‌ کوچک هم می‌تواند انتخاب خوبی باشد. زیرا با به‌کار بردن مبلمان اداری مینیمالیستی، فضای اداری شما بزرگ نشان داده می‌شود. وجود رنگ‌های روشن، نور و چیدمان ساده از ویژگی‌های هم این سبک هستند.

سبک روستیک

در طراحی سبک روستیک، طراحان سعی می‌کنند از لحاظ فرم و بافت آن را به طبیعت نزدیک کنند، به همین دلیل در این سبک از متریال طبیعی استفاده می‌شود. در این سبک ساختار خام و نپخته همراه با جزئیات زخمت و ناصاف به وضوح قابل مشاهده است. همین ویژگی باعث زنده‌شدن احساس و الهام طبیعت در فرد می‌شود. برخی از ویژگی‌های مهم این سبک شامل شاخه‌ها، تنه درختان، الیاف و کناف هستند.

در حقیقت واژه روستیک در زبان لاتین، به معنای روستا است. این سبک هم به‌دلیل به‌کار بردن متریال طبیعی همچون چوب و نور خورشید، روستیک نام دارد. مبلمان اداری و لوازم اداری در این سبک از دست‌ساز هستند و هیچگونه تراش‌کاری و نازک‌کاری در آن وجود ندارد. چراکه هدف طراحان از طراحی لوازم این نوع سبک این است که حالت طبیعی داشته باشند. در سبک روستیک وجود گیاهان نوعی نماد از طبیعیت به‌شمار می‌رود.

مصالح بازیافتی، متریال دیگری است که در این نوع سبک وجود دارد. مبلمان این سبک چندان با قاعده و منظم نیست. چرا که در طراحی آن‌ها شاخه، تنه درختان و چوب‌های شکسته به‌کار رفته است. سادگی و قدیمی‌ بودن، 2 مشخصه مهم این سبک است. دلیل آن این است که در سبک روستیک چوب‌ها رنگ یا جلا داده نمی‌شوند، بلکه با پوششی مات‌اندود می‌شوند.

از آنجایی که وجود نور در این سبک اهمیت دارد، باید در دکوراسیون استارتاپ خود یک پنجره بزرگ داشته باشید. همچنین برای عبور نور انتخاب پرده رنگ روشن هم مد ‌نظر است.

سبک رترو

سبک رترو به شما یک حس نوستالژیک می‌دهد. در این سبک، ویژگی‌های گذشته و امروز آمیخته شده‌اند. مبلمان اداری رترو الهامی از مدل‌های قدیمی هستند. با اینحال با مبلمان امروزی نیز بازسازی می‌شوند. رنگ‌های شاد و پرانرژی در این سبک بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرند و مهم‌ترین عنصر سبک رترو به‌شمار می‌روند. این رنگ‌ها اعم از قرمز، نارنجی و صورتی هستند و در کنار آن‌ها رنگ‌هایی همچون زرد خردلی، ارغوانی و آبی نیلی قرار داده‌ می‌شود.

سبک مارویک

این سبک یکی از شاخه‌های سبک مدرن است که رویکرد مبتکرانه‌ای دارد. سبک مارویک طبق هیچ قانونی طراحی نشده است. به همین دلیل کمی ناآشنا و غیر معمول به‌نظر می‌آید. این سبک زیرکانه، نامتعارف و غیر معمول و در عین حال دارای ابتکار و نوآوری است. از آنجایی که این سبک به هیچ قانونی پایبند نیست، رنگ‌های مبلمان اداری و لوازم دیگر در آن به‌صورت تصادفی استفاده می‌شوند و هیچ محدودیتی ندارند. حتی گاهی طراحان در این سبک از رنگ‌های پرزرق‌و‌برق در کنار هم استفاده می‌کنند.

جمع‌بندی

در این مقاله مبلمان اداری و انواع آن را مورد بررسی قرار دادیم. دکوراسیون اداری، چیدمان دقیق جزئیات و تجهیزات در یک محیط با در نظر گرفتن المان‌های مختلف است. یکی از المان‌هایی که در دکوراسیون اداری باید در نظر گرفته شود سبک است. برخی این سبک‌ها روستیک، مدرن و رترو هستند. میز اداری، صندلی اداری و پارتیشن‌ها جزء انواع مبلمان اداری هستند.

تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.