بازدید وزیر نفت و منابع معدنی سوریه از پایتخت انرژی ایران

شماره روزنامه: ۴۷۱۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۵۷۴۸۵۲ نفت و پتروشیمی

شانا : وزیر نفت و منابع معدنی سوریه و هیات بلندپایه فعالان حوزه نفت و انرژی این کشور دیروز وارد عسلویه شدند تا بازدیدی از پایتخت انرژی کشور داشته باشند.

به گزارش سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، علی سلیمان غانم، وزیر نفت و منابع معدنی سوریه در بدو ورود به فرودگاه بین‌المللی خلیج فارس عسلویه مورد استقبال مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس و فرماندار عسلویه قرار گرفت. بازدید از فازهای پالایشگاهی پارس جنوبی، صنایع پتروشیمیایی و زیرساخت‌های پایتخت انرژی کشور از مهم‌ترین برنامه‌های سفر یک روزه این هیات سوری به عسلویه است.

سیدپیروز موسوی، مدیرعامل منطقه ویژه پارس در این زمینه گفت: ایران همواره در مسیر رشد و توسعه در انتقال تجارب به برادران دینی خود پیشقدم است و امیدواریم این سفر بتواند در این جهت و بازسازی و توسعه صنایع نفت و انرژی کشور سوریه اثرگذار باشد. رئیس دفتر بازار نفت، مدیرعامل موسسه زمین‌شناسی و منابع طبیعی، مدیرعامل موسسه پالایش و پخش، مدیرعامل شرکت حمل‌ونقل نفت، مدیرعامل پالایشگاه حُمص و مدیر برنامه‌ریزی و همکاری‌های بین‌المللی سوریه در این سفر وزیر نفت این کشور را همراهی می‌کنند.

 

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن