نتایج تحقیقات از حادثه سانچی فعلا محرمانه می‌ماند

شماره روزنامه: ۴۲۵۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۳۴۵۸۹۰ نفت و پتروشیمی

تسنیم : عضو هیات‌ ‎عامل سازمان بنادر از پایان مصاحبه با کارکنان شناور چینی فله‌بر کریستال خبر داد و گفت: نمی‌توان زمان اعلام نتیجه رمزگشایی جعبه سیاه سانچی را پیش‌بینی کرد. نتیجه اطلاعات نزد کمیته بررسی سانحه سان چی محرمانه است.

هادی حق‌شناس، با بیان اینکه مصاحبه با کارکنان شناور فله بر چینی کریستال به پایان رسید، اظهار کرد: کمیته بررسی سانحه سانچی متشکل از چهار کشور ایران، چین، پاناما و هنگ کنگ موفق شد مصاحبه با نیروهای چینی فله بر کریستال را با توجه به سوالاتی که مدنظر بود در قالب دو گروه انجام دهد. وی تصریح کرد: علاوه بر این شناور فله بر کریستال به‌طور کامل از سوی گروه کمیته بررسی سانحه سانچی مورد بازدید و به اصلاح معاینه شد تا اطلاعات مربوطه به دست‌ آید. این کمیته امشب در بندر خوشان می‌ماند و فردا به سمت بندر شانگهای حرکت می‌کند تا ادامه کار را در دستور کار قرار دهد. وی درباره محورهای توافقنامه چهارجانبه به امضا رسیده بین ایران، چین، هنگ کنگ و پاناما برای انجام تحقیقات مشترک درباره سانحه نفتکش سانچی، بیان کرد: این تفاهم‌نامه چهارجانبه در مورد فرآیند، شیوه بررسی اطلاعاتی و برخی مسائل از این دست به امضا رسیده است.

معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی افزود: انجام مصاحبه با کارکنان شناور فله‌بر کریستال برای جمع‌آوری اطلاعات است، همان‌طور که باز کردن جعبه سیاه در این راستا است. حق شناس تاکید کرد: اطلاعات به‌دست آمده از سوی کمیته بررسی سانحه بر اساس تفاهم نامه چهارجانبه به امضای رسیده بین کشورهای ایران، چین، هنگ کنگ و پاناما محرمانه باقی خواهد ماند تا نتیجه بررسی‌های کمیته مشخص شود. وی در مورد آخرین وضعیت جعبه سیاه نفت کش سانچی و اعلام زمان نتیجه رمزگشایی آن، تصریح کرد: اطلاعات به دست آمده از جعبه سیاه (VDR) سانچی باید رمز‌گشایی شود و دلایل سانحه از آن استخراج خواهد شد اما در مورد نتیجه نهایی بررسی‌های صورت گرفته نمی‌توان پیش‌بینی انجام داد چراکه ممکن است این اقدام هفته‌ها و ماه‌ها به طول بینجامد.

 

 

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن