یک کنسرسیوم هندی که در راس آن شرکت ONGC Videsh حضور داشت، میدان گازی فرزاد بی را در سال ۲۰۰۸ کشف کردند. ایران و هند از آن زمان سال‌ها درخصوص توسعه این میدان به‌طور متناوب مذاکره کردند.

سه سال پیش این کنسرسیوم به ایران پیشنهاد کرد ۱۱‌میلیارد دلار در میدان فرزاد بی سرمایه‌گذاری کند، به شرط اینکه مقامات ایرانی سطح معقولی از سود سرمایه‌گذاری را تضمین کنند. به گفته مدیر بخش سرمایه‌گذاری خارجی شرکت ONGC Videsh، سطح معقول در سال ۲۰۱۷ حدود ۱۸ درصد بود.

به نوشته اویل پرایس، مذاکرات میان شرکت‌های هندی و ایران درباره توسعه این میدان گازی سال‌ها طول کشید و در سال ۲۰۱۷ پس از اینکه ایران تصمیم نهایی درباره این میدان را چندین بار عقب انداخت، هند تهدید کرد واردات نفت ایران را کاهش خواهد داد.

ایران در ماه مه سال ۲۰۱۷ با امضای توافق اولیه توسعه میدان فرزاد بی را به شرکت گازپروم روسیه سپرد. این خبر توسط بیژن زنگنه، وزیر نفت ایران اعلام شد که پیشتر این احتمال را مطرح کرده بود  روس‌ها جای هندی‌ها را در میادین نفت و گاز ایران می‌گیرند.

پس از چند سال مذاکرات طولانی درباره توسعه میدان گازی فرزاد بی، به‌دلیل تحریم‌های آمریکا علیه صنعت انرژی ایران، به‌نظر می‌رسد که ایران تصمیم گرفته است استفاده از شرکت‌های خارجی را کنار گذاشته و به جای کنسرسیوم هندی از شرکت‌های داخلی استفاده کند.

براساس گزارش اویل پرایس، منابع آگاه به پرس تراست ایندیا اعلام کردند شرکت ملی نفت ایران در فوریه سال ۲۰۲۰ به شرکت ONGC Videsh اعلام کرد قصد دارد برای توسعه میدان گازی فرزاد بی با یک شرکت ایرانی قرارداد امضا کند. با این حال این شرکت هندی همچنان به‌دنبال تماس با ایران درباره این میدان است، اما ایران هنوز به این شرکت پاسخی نداده است.