شماره روزنامه ۶۱۲۸
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۱۲۸ دنیای اقتصاد

اخبار مطالب توصیه شده - روزنامه شماره ۶۱۲۸

  • منطقه در پیچ خطرناک

    دنیای‌اقتصاد: با گذشت یک سال از درگیری‌‌‌ها در منطقه که با جنگ بین اسرائیل و حماس آغاز شد، می‌توان گفت که این تنش با فرمول قدیمی که مدت‌‌‌ها تصور می‌‌‌شد یکی از معدود موارد قطعی در بازارهای جهانی نفت است، تناقض داشت؛ یعنی «جنگ در خاورمیانه = قیمت بالای نفت».
  • بازگشت قیمت سوم خودرو؟

    دنیای اقتصاد: با اعلام رئیس سازمان بورس، گزینه عرضه خودرو در بورس کالا بار دیگر روی میز قرار گرفته تا شاید پس از حدودا دو سال، خودروسازان مجوز عرضه محصولات خود در این بستر را دریافت کنند.
  • هشدار تند آمریکا به اسرائیل

    دنیای اقتصاد: مقامات آمریکایی روز سه‌شنبه گفتند، دولت بایدن به اسرائیل هشدار داد که عدم اجازه ارسال کمک‌های بشردوستانه ظرف ۳۰روز، به دو میلیون نفری که در غزه گرفتار شده‌اند، می‌تواند باعث قطع کمک‌های نظامی شود. به نوشته روزنامه نیویورک‌تایمز، این هشدار تند روز یکشنبه در نامه‌ای به امضای لوید جی.آستین سوم، وزیر دفاع و آنتونی جی.بلینکن، وزیر امور خارجه ارسال شد. در این نامه اسمی از بایدن نبود. این نامه خطاب به وزیر جنگ اسرائیل، یوآو گالانت و وزیر امور استراتژیک آن، ران درمر بود. برخی از دستیاران گفتند، تصمیم برای قرار ندادن نام بایدن در نامه، ممکن است سطحی از حفاظت را برای کامالا هریس، معاون رئیس‌جمهوری ایالات متحده ایجاد کند که به‌عنوان نامزد دموکرات‌ها برای ریاست‌جمهوری، مسیر خوبی را درباره جنگ اسرائیل طی کرده و تاکنون تهدید مستقیمی علیه این رژیم نداشته است، در عین حال که خواستار توقف جنگ برای کم کردن تلفات بالای این جنگ و زندگی دلخراشی است که فلسطینی‌ها تحمل می‌کنند.
  • سهم‌گیری «نسل زد» از بازار کسب‌وکارهای اینترنتی

    دنیای اقتصاد: مراسم گرامیداشت روز تجارت الکترونیک در سه‌شنبه هفته جاری با حضور فعالان و کسب‌وکارهای اکوسیستم اقتصاد دیجیتال کشور در محل کتابخانه ملی ایران برگزار شد. در حالی که طبق گفته رئیس مرکز تتا قرار بود در این مراسم از آغاز به کار کارگزاری‌های صدور اینماد رونمایی شود، اما این‌گونه نشد و به نظر می‌رسد که مراسم تفاهم‌نامه وزارت صمت با شرکت‌های متقاضی صدور اینماد در هفته‌های آینده برگزار شود. با این حال ارائه گزارش معاملات تجارت الکترونیکی در شش ماه اول سال جاری و ثبت روز تجارت الکترونیکی در تقویم رسمی، مهم‌ترین اخبار این مراسم بودند. بر اساس این گزارش، در نیمه اول سال جاری تعداد و ارزش معاملات ثبت‌شده در حوزه تجارت الکترونیک‌ به‌ترتیب با رشد ۲۰ و ۵۵ درصدی نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل همراه شده است. همچنین سه درصد از کسب‌وکارهای حوزه تجارت الکترونیک، کسب‌وکارهایی بوده‌اند که صاحبانشان کمتر از ۲۰ سال دارند.
  • سقف قیمت احتمالی دلار کجاست؟

    دنیای اقتصاد: نرخ اسکناس آمریکایی در معاملات غیررسمی روز گذشته همچنان در میانه‌های کانال ۶۳ هزار تومانی نوسان کرد. بررسی نمودار قیمت این ارز گویای آن است که نرخ دلار زیر مرز ۶۴ هزار تومانی درحال نوسان است و تنها تلاش شاخص ارزی جهت عبور از رقم ۶۴ هزار تومان ناموفق بوده است. درنتیجه به عقیده تحلیلگران سقف کوتاه‌مدت قیمت دلار آزاد می‌تواند بازه ۶۳ هزار و ۹۰۰ تا ۶۴ هزار تومان باشد.
  • چگونه رهبران فناوری، نوآوری را تجاری‏‏‌سازی می‏‏‌کنند؟

    رهی زندی‏‏‌فر
    امروزه شرکت‌‌‌های بزرگ و ریشه‌‌‌دار، چگونگی پرورش کسب‌‌‌و‌‌‌کارهای جدید را می‌‌‌دانند، حتی اگر به معنای تحول‌‌‌آفرینی در کسب‌‌‌و‌‌‌کارهای فعلی باشد. به‌طور معمول در هر ۱۰ سال، نیمی از شرکت‌‌‌های برتر در حوزه فناوری، از فهرست رتبه‌‌‌های برتر خارج می‌‌‌شوند. اخیرا، با ارزش‌‌‌ترین شرکت‌‌‌های فناوری، تاب‌‌‌آوری قابل توجهی از خود نشان داده‌‌‌اند و برای سال‌‌‌های متمادی جایگاه‌‌‌های ممتاز خود را حفظ کرده و سهم خود را از ارزش بازار افزایش داده‌‌‌اند. موفقیت این شرکت‌‌‌ها به توانمندی آنها در شناسایی روندهای تحول‌‌‌آفرین، مقیاس‌‌‌بندی و تجاری‌‌‌سازی موفقیت‌‌‌آمیز با هدف ایجاد پویایی بر مبنای نظریه «برنده بیشترین نیاز را دارد» متکی شده است. این شرکت‌‌‌ها در نوآوری‌‌‌های مهمی از مزیت رقابتی برخوردار هستد که به منابع عظیمی در توان محاسباتی، اتصال‌‌‌پذیری‌‌‌های متنوع و داده‌‌‌ها نیاز داشته باشد.
  • تصویر آینده دنیای هنر

     دلارام عسگری: هنر رمزگذاری‌شده یا کریپتوآرت (crypto art) پارادایم نوینی است که از پیوند هنر و تکنولوژی خلق شده و در حال تغییر تفکر سنتی مردم در مورد هنر و مالکیت هنری است. کریپتوآرت در واقع هنر را در ارتباط با فناوری رمزگذاری (crypto) تعریف کرده و بر بستر بلاک‌چین (Block chain) و بر‌اساس همان مکانیسم رمز‌ارزها (cryptocurrency) عمل می‌کند. 

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر